Zoek niet verder, wij denken graag met je mee! Met jarenlange ervaring, de juiste connecties en tomeloos enthousiasme bezorgen wij je de avond van je leven. Wij nemen je alle organisatorische taken uit handen, van uitnodiging tot het toesturen van foto’s na afloop. Je enige zorg? Voorpret, met elkaar genieten van het feest en nog jarenlang napraten!

  Open filters

Feest op maat op iedere locatie in Nederland

Wij organiseren onze feesten en evenementen op elke gewenste locatie in Nederland. Van trendy club in Amsterdam tot kerk in Groningen: wij toveren iedere plek om tot inspirerende feestlocatie. Heb je zelf een mooie locatie tot je beschikking, bijvoorbeeld een bedrijfshal of ruime kantine? Ook voor een feest op eigen locatie draaien wij onze hand niet om. Welke sfeer wil je neerzetten? Wij hebben talloze mogelijkheden, bijvoorbeeld:

                                           

Entertainment? Catering? Daag ons uit!

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel bedrijfsfeest op maat tot een succes gemaakt. Vele enthousiaste bedrijven en particulieren vonden in Puur* Feesten een betrouwbare evenementenorganisator die snel en creatief meedenkt. En dat tegen concurrerende prijzen. Door een snelle communicatie en efficiënte planning creëren we een succesvol programma dat bij je past. Sluit je aan bij de rij tevreden klanten en ontdek wat wij bedoelen met beleven, genieten, onthouden…

Wij nemen je alle organisatorische taken uit handen; van uitnodiging tot de foto’s na afloop

Wat voor feest ga je organiseren

Wij hebben de ervaring, de kennis en de contacten om je bedrijfsfeest tot een succes te maken. Rekening houdend met je doelstellingen zorgen we voor een onvergetelijk bedrijfsfeest en stralende gezichten. Wij zijn jouw budgetbewaker en voeren een strakke regie op de grote dag zelf. Voorbereiding en uitvoering in één hand. Samen sterk dus! Bel ons op 088-7887020 voor vrijblijvend advies en tips of stuur ons een bericht. Onze experts helpen je graag!

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Vandaag tot 17:30

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Deze bedrijven gingen je voor

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel personeelsfeesten tot een succes gemaakt. Vele enthousiaste bedrijven vonden in ons een betrouwbare evenementenorganisator die snel en creatief meedenkt. En dat tegen concurrerende prijzen. Door snelle communicatie en efficiënte planning creëren we een succesvol programma dat bij jou en je collega’s past. Sluit je aan bij de rij tevreden klanten en ontdek wat wij bedoelen met beleven, genieten en onthouden.

Puur Feesten
Anouk

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.