Familiedag

Een geslaagde dag voor de hele familie

Familiedag voor je bedrijf organiseren? Wij nemen graag het werk uit handen en creëren een originele familiedag om nooit meer te vergeten! Wat is de gelegenheid? Jubileum? Nieuw pand? Of is het tijd om de medewerkers eens te bedanken en gunnen jullie hun gezinsleden  eens een kijkje in de keuken? Wat de gelegenheid ook is, het is belangrijk dat iedereen geniet: van jongste telg tot directie. Een uitdaging! Maar geen nood, wij hebben jarenlange ervaring en weten precies wat werkt.

Lekker bijpraten, genieten van elkaars gezelschap en leuke activiteiten voor jong en oud: dat is waar een familiedag om draait. Bij ons is een hele keur aan activiteiten mogelijk. Van knutselhoek tot schaatsbaan, van springkussens tot diverse spellen: wij weten hoe we het hele gezelschap kunnen vermaken. Natuurlijk houden we ook rekening met de inwendige mens: van snoepkraam tot BBQ en goedgevulde bar!

Familiefestival of (open lucht)beleving op eigen terrein? Wij toveren iedere parkeerplaats, loods en bedrijfspand om tot een belevenis voor jong en oud. Liever erop uit? Wij hebben contact met de leukste locaties en zitten vol inspiratie.

Wij organiseren jouw familiedag altijd op maat, met jullie doelstellingen en beoogde doelgroep voorop. We luisteren naar jouw wensen, houden het budget in de gaten en zorgen voor de beste uitvoering. Uiteraard voor een scherpe prijs! Onze enthousiaste eventplanners zitten klaar om jouw familiedag tot een succes te maken. Bel 088-7887020 of stuur ons een bericht voor een vrijblijvende offerte op maat.

Laat je inspireren en bekijk ons werk

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel familiedagen tot een succes gemaakt. Vele enthousiaste bedrijven en particulieren vonden in ons een betrouwbare evenementenorganisator die snel en creatief meedenkt. En dat tegen concurrerende prijzen. Door een snelle communicatie en efficiënte planning creëren we een succesvol programma dat bij je past. Sluit je aan bij de rij tevreden klanten en ontdek wat wij bedoelen met beleven, genieten, onthouden

Onze klanten beoordelen ons met een 9,2

  • Allereerst dank voor de goede organisatie. Het zag er echt gezellig uit en de sfeer zat er meteen goed in! Ik heb in ieder geval veel goede reacties gehad dus ben erg blij. Hoop dat jullie ook tevreden zijn over het feest!

  • Het feest was weer super geslaagd! Iedereen heeft ontzettend genoten van de avond. En iedereen is weer veilig thuis gekomen. Bedankt voor de goede organisatie en fijne samenwerking!

  • Ik heb alleen maar enthousiaste reacties van de deelnemers mogen ontvangen. Mede dankzij het weer was het een zeer geslaagde dag. Over de locatie was men meer dan tevreden, iedereen vond het zeer verrassend en  zeker voor herhaling vatbaar!

Onze favoriete feestthema's voor een familiedag

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Deze website is het beste zichtbaar in portret modus...