Jubileumfeest

Met onze ervaring en creativiteit bezorgen we je een memorabel feest

Staat er een jubileum voor de deur? Wij nemen graag de organisatie voor je jubileumfeest uit handen. Of je nu een bedrijfsjubileum viert of de 50e huwelijksdag van je ouders: onze ervaren feestorganisatoren zorgen dat je evenement een onvergetelijke beleving wordt.

Een jubileumfeest organiseer je niet iedere dag. Nee, zelfs niet ieder jaar. Daarom zorgt ons team voor een avond die je nooit meer vergeet. Met jarenlange ervaring, talloze connecties en creativiteit zorgt ons team voor een memorabel feest. Van ontvangstdrankje tot cadeau bij het afscheid: bij ons kloppen alle details en beleef je een onvergetelijke avond. Van gezellig strandfeest in een beachclub tot grandioos knalfeest op je eigen locatie: wij weten waar je je jubileumfeest het beste kunt organiseren. Ook hebben wij talloze feestideeën die hun succes keer op keer bewezen hebben. Al onze feestthema’s worden uniek ingevuld en tot in de details uitgevoerd: van DJ tot bestek.

Heb je een lumineus idee voor het vieren van een jubileum en heb je daar hulp bij nodig? Geen probleem, wij horen graag je ideeën en voeren ze met liefde uit. Neem vrijblijvend contact met ons op of bel 088-7887020 om de mogelijkheden te bespreken.

Laat je inspireren en bekijk ons werk

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel jubileumfeesten tot een succes gemaakt. Vele enthousiaste bedrijven en particulieren vonden in Puur* Feesten een betrouwbare evenementenorganisator die snel en creatief meedenkt. En dat tegen concurrerende prijzen. Door een snelle communicatie en efficiënte planning creëren we een succesvol programma dat bij je past. Sluit je aan bij de rij tevreden klanten en ontdek wat wij bedoelen met beleven, genieten, onthouden…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,2

  • Allereerst dank voor de goede organisatie. Het zag er echt gezellig uit en de sfeer zat er meteen goed in! Ik heb in ieder geval veel goede reacties gehad dus ben erg blij. Hoop dat jullie ook tevreden zijn over het feest!

  • Het feest was weer super geslaagd! Iedereen heeft ontzettend genoten van de avond. En iedereen is weer veilig thuis gekomen. Bedankt voor de goede organisatie en fijne samenwerking!

  • Ik heb alleen maar enthousiaste reacties van de deelnemers mogen ontvangen. Mede dankzij het weer was het een zeer geslaagde dag. Over de locatie was men meer dan tevreden, iedereen vond het zeer verrassend en  zeker voor herhaling vatbaar!

Onze favoriete feestthema's voor een jubileumfeest

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons