"Wow, wat een fantastische avond! Geweldige locatie, top entertainment en zeer professionele organisatie. We praten er nog over na!"

ICT Group

Bekijk deze case

De vraag van de klant
Organiseer een onvergetelijk jubileumfeest voor medewerkers en hun partners

Zo maakten wij dit event tot een succes
Een jubileumfeest is eenmalig en moet onvergetelijk zijn. Op schip SS Rotterdam creëerden wij een volledige feestervaring voor meer dan 1000 personen. De gasten werden warm ontvangen met een fotomoment en een gezellige borrel op het dek. Gezellig samenzijn èn genieten van het uitzicht op de skyline van Rotterdam. Borrelen maakt hongerig, dus zorgden we voor diverse foodkraampjes. Informeel, gezellig en voor iedereen ruime keuze. Van visbar tot pizza & pasta, van burgers tot salades! Tegelijkertijd konden de gasten genieten van diverse vormen van entertainment. Een VR-experience, casionospelen, proeverijen, wellness-salon en het game museum: voor ieder wat wils! De avond werd afgesloten met een optreden van niemand minder dan Jeroen van de Boom en een spectaculaire vuurwerkshow.

Extra Puur* effect
Een feest op een bijzondere locatie als de SS Rotterdam: dat maak je niet iedere dag mee. Daarom zorgden we ervoor dat de locatie honderd procent werd benut. De aankleding van het feest stemden we zo af dat de unieke sfeer van het schip optimaal naar voren kwam. Het entertainment verspreidden we over meerdere zalen, zodat iedereen een blik konden werpen op de verschillende sferen die het schip te bieden heeft. Daarnaast genoten de gasten van een rondleiding over het schip, waarbij deskundige gidsen de mooiste anekdotes uit de geschiedenis vertelden. Ook konden de gasten vanaf het schip genieten van een rondvaart door de Rotterdamse haven. Per tender of, voor de durfals, een razendsnelle vaart op een rubber power boat!

Details
Event manager:
Daisy
Bedrijfsnaam
ICT Group
Feestlocatie
SS Rotterdam
Aantal gasten
1050
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons