Je bent trots. Trots op het bedrijf, jouw werkplek en het werk dat je dagelijks verzet. Natuurlijk wil je dit aan je familie laten zien op een gezellige familiedag! Niet alleen leuk maar ook goed voor het bedrijf. Want een goede familiedag zorgt voor lachende gezichten, brengt collega’s dichter bij elkaar en zorgt voor nieuwe energie op de werkvloer. Wij zorgen voor entertainment voor jong en oud, smakelijke catering, sfeervolle decoratie en goede muziek. Dit alles onder leiding van onze professionele event manager die zorgt voor een strakke organisatie. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op via 088-7887020 of stuur ons een bericht.

  Open filters

Van jongste telg tot directie: iedereen moet genieten!

Familiedag voor je bedrijf organiseren? Wij nemen graag het werk uit handen en creëren een originele familiedag om nooit meer te vergeten! Wat is de gelegenheid? Jubileum? Nieuw pand? Of is het tijd om de medewerkers eens te bedanken en gunnen jullie hun gezinsleden  eens een kijkje in de keuken? Wat de gelegenheid ook is, het is belangrijk dat iedereen geniet: van jongste telg tot directie. Een uitdaging! Maar geen nood, wij hebben jarenlange ervaring en weten precies wat werkt.

Lekker bijpraten, genieten van elkaars gezelschap en leuke activiteiten voor jong en oud: dat is waar een familiedag om draait. Bij ons is een hele keur aan activiteiten mogelijk.

                                           

Voor ieder wat wils!

Van knutselhoek tot schaatsbaan, van springkussens tot diverse spellen: wij weten hoe we het hele gezelschap kunnen vermaken. Natuurlijk houden we ook rekening met de inwendige mens: van snoepkraam tot BBQ en goedgevulde bar! Familiefestival of (open lucht)beleving op eigen terrein? Wij toveren iedere parkeerplaats, loods en bedrijfspand om tot een belevenis voor jong en oud. Liever eropuit? Wij hebben contact met de leukste locaties en zitten vol inspiratie. Wij organiseren jouw familiedag altijd op maat, met jullie doelstellingen en beoogde doelgroep voorop. We luisteren naar jouw wensen, houden het budget in de gaten en zorgen voor de beste uitvoering.

Onze enthousiaste eventplanners zitten klaar om jouw familiedag tot een succes te maken.
Puur Feesten
Marjolein

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.