Wat anderen vinden

Hier doen we het voor

Mijn collega’s (en ik) hebben een leuke avond gehad. Vooral die table magic was echt een topper! Het was echt tot in de puntjes verzorgd, heel fijn. Als we in de toekomst weer iets gaan organiseren, weten we jullie zeker te vinden!

5,0 score
Marijke van Geem

Het was een zeer geslaagd feest. Jullie hebben het met een leuk team goed georganiseerd.
Dank!

4,0 score
Frans Poel

Afgelopen vrijdag was een succes! Alles was naar wens, we zijn goed geholpen door Martijn en je andere collega’s. Bedankt!

4,0 score
Admira Softic

Het event is zeer goed geslaagd en iedereen heeft genoten. Veel dank voor alle hulp, ook aan het team ter plekke 😉.

4,0 score
Heleen Deckers

Het was een top avond en zeker voor herhaling vatbaar! Super bedankt voor alles en wellicht tot volgend jaar !!!

4,0 score
Sharon Zantman

Wij hebben vrijdag een mooi kerstfeest gehad en opnieuw werd alles super geregeld vanuit jullie zijde. Vanuit de commissie wil ik Puur* Events bedanken voor de goede organisatie en uiteraard ook jouw geduld en het meedenken bij het afstemmen van de offerte. Wij hopen nog vaker met jullie samen te werken!

5,0 score
Madelon Zweep

Heel erg bedankt voor de top avond afgelopen vrijdag!! Ben nu op kantoor en krijg alleen maar complimenten over het feest en hoe goed het georganiseerd was. Ook de illusionist viel erg in de smaak!

4,0 score
Lotte de Zeeuw

We hebben een fantastische avond gehad! Ook heel erg bedankt voor de mooie organisatie, super goed gedaan.

5,0 score
Caner Hamamioglu

We hebben een super avond gehad. Het liep allemaal op rolletjes. Wat een leuke en aardige collega´s heb je!! De kerstmarkt was een groot succes, met name de wijn ging heel goed en natuurlijk de chocolade. Wij hebben ook alleen maar complimenten gehad, mondeling maar vanochtend ook via de mail.

5,0 score
Sabine Kahrger

Ik ben helaas nog niet op kantoor geweest na het feest, maar volgens mij vond iedereen het super leuk! Het was mooi versierd, het eten was lekker, en er werd al snel goed gedanst 😊
Dankjewel!

4,0 score
Lucija Abramovic

Dank voor de zorg gisteren, alles verliep fantastisch en was top geregeld! Tot nu toe het drukste (kerst)feestje ooit. De cocktailbooth was een daverend succes (ik was ook grote fan!) en het eten was ook erg lekker! Jullie versiering zag er mooi uit, we hebben nog wat ballonnen meegejat op het einde en die losgelaten in de stad met onze wensen erbij haha… Kortom dank wederom, het feestje was erg geslaagd! Ook namens alle collega’s van SSR!

5,0 score
Esmeralda van Gurchom

Het feest was amazing, alles was hoe ik het gedroomd had. Bedankt voor de foto’s en alle je hulp!

5,0 score
Rita Vlaar

Hierbij willen we je heel erg bedanken voor de organisatie van ons kerstgala. We hebben enorm veel positieve reacties ontvangen en een super leuke avond gehad!

4,0 score
Milou van Wieringen

Zeer geslaagd feestje! Het eten was van prima kwaliteit. Bedankt voor de organisatie, op naar volgend jaar😊

5,0 score
Sonja van der Veen

Krijg allemaal positieve feedback dat het een geslaagde avond was … dus ben weer happy. Jullie ook weer ontzettend bedankt voor de goede hulp, het is zo fijn samenwerken met jullie!!!

5,0 score
Carlette van Eeden

Ja het was echt een geslaagde laatste avond zo met zijn allen.

4,0 score
Diane Doedijns

Iedereen heeft een topfeest gehad! Heel erg bedankt voor jullie organisatie, het was een fijne samenwerking met elkaar. Wij hebben genoten!

5,0 score
Sylvana Blom

Alles is naar wens geweest en hebben kunnen genieten van een mooie locatie en leuke avond. Veel leuke reacties op de goochelaar en karikatuur regeling etc. Wellicht tot in de toekomst!

4,0 score
Robert Maartens

We zijn super blij dat we het uit handen hebben gegeven. De decoratie zag er goed uit, het personeel was top. Super behulpzaam! Telefoonlezeres was echt fantastisch, had ik niet verwacht maar heb er enorm om gelachen. De koffiebar was een hit, heerlijke koffie. De hapjes waren goed verzorgd, er was meer dan genoeg en erg lekker. Kortom: Top event!

5,0 score
Xaviera

Het feest was: GEWELDIG! Iedereen heeft mega genoten en ze vonden het allemaal ontzettend leuk, gezellig, goed georganiseerd, heerlijk eten, geweldige locatie oftewel top :-)! Het was een goed feestje….. Ik wil je bedanken voor je geweldige organisatie (samen met je team uiteraard)!

5,0 score
Marjan van Zalen

Wij kunnen je zeggen dat onze avond op 13 oktober j.l. een succes was , behoudens de wat minder dan verwachte opkomst hadden wij een super gezellige avond in deze uitstekende locatie! Ook het buffet en de bediening was prima verzorgd , waardoor de gasten zich uitstekend hebben vermaakt. Wellicht doen wij in de toekomst weer eens een beroep op Puur* Events op een andere locatie cq setting.

4,0 score
Peter Hulswit

Wij hebben afgelopen februari ons Winterwonderland feest gehad bij Café Rotterdam. Wat een feest, in één woord geweldig. Lovende reacties van alle collega’s. Locatie was top, schitterend uitzicht op de boten en Erasmusbrug, catering was goed, DJ bouwde de muziek goed op en dit alles georganiseerd door Puur Feesten.

5,0 score
Ingrid van der Wijngaard

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar, Ik moet zeggen , Annet en ik hebben alleen maar positieve reacties gehad op het feest. Volgens sommige het leukste feest ever!

5,0 score
H&M

Ja, we vonden het Kerstfeest helemaal geweldig! Leuke locatie, lekker eten, mooi programma en het personeel was ook geweldig. En wat zijn de foto’s gaaf geworden. Nogmaals onze dank.

5,0 score
Qualogy Holding

Uiteraard jij/jullie ook de beste wensen voor 2017!! En dankjewel voor de foto’s, ze zijn erg mooi en sfeervol!! Heb eigenlijk alleen maar positieve reacties gehad op het feest en het buffet was heerlijk! Ook al begon het een beetje tam, uiteindelijk heeft iedereen het heel erg naar zijn/haar zin gehad. Voortaan hoop ik alleen wel op een grotere opkomst, maar ja, dat zal de toekomst uit moeten wijzen. Dank voor al jullie hulp en organisatie en misschien tot een volgende keer 🙂

4,0 score
Beko Nederland BV

Wat was het leuk afgelopen vrijdag, hoor alleen maar positieve reacties, iedereen vond het een geslaagd feest, ook de directie. Bedankt voor de goede zorgen!

5,0 score
Kluwer

Ik vond het een erg geslaagde avond! Locatie was leuk, muziek en eten goed. Het was erg prettig dat iemand van Puur aanwezig was om de boel in goede banen te begeleiden, en dat we zelfs een uurtje langer konden doorgaan, had zelfs nog langer gemogen… Dank voor al je hulp, en we houden Puur* Events zeker in gedachten voor een volgende keer.

5,0 score
Vinmar International BV

Ja, we hebben veel positieve reacties ontvangen, Dewe en ik vonden het ook geslaagd. We hebben vooral veel lof gekregen over de table magic, dat was inderdaad verbazingwekkend goed. Al met al onze complimenten, ook voor de Winterengelen en de DJ het maakte de sfeer helemaal af.

5,0 score
Kraton Polymers

Thank you for delivering the great Event last Sunday, as usual. I hope that the number of comments before and during the event didn’t dominate the feeling that we have created a fantastic event. It was a fantastic location, charming atmosphere, great music, good service and incredible party that we haven’t manage to get escalate so greatly for years. Thank you again and looking forward to next year IBC.

5,0 score
Universal Electronics

Graag willen we jullie nog even bedanken voor het leuke feest vrijdagavond! Het was een ontspannen, gezellig feestje. Locatie was top, het eten was heerlijk en de bediening erg attent en vriendelijk. Ik heb diverse complimenten uit de organisatie ontvangen! Ook fijn dat alles met Laurens en jou prettig verliep, de afspraken werden nagekomen en jullie dachten actief met ons mee op de avond zelf! De dj kwam niet echt tot zijn recht doordat iedereen buiten was, maar dat komt een volgende keer weer als het weer niet zo optimaal is als afgelopen week! Nogmaals dank!

5,0 score
SHG

We hebben er echt van genoten. Het liep allemaal prima. Iedereen was erg tevreden en we hebben afgesproken dat we jullie site door zouden geven want er waren er veel nieuwsgierig hoe we dat geregeld hadden. Ook namens mijn collega Rita Platteel bedankt voor de goede service.

5,0 score
VU Medisch centrum

Het was een top dag heel goed geregeld en op de locatie werden wij zeer vriendelijk ontvangen! Door jullie collegae. Al met al heel goed geregeld! Ik kan alleen maar een grote compliment geven op jullie PUUR organisatie, ik geef het zeker door aan anderen. Bedankt voor de prettige samenwerking.

5,0 score
Politie Amsterdam-Amstelland

Het feest was weer super geslaagd! Iedereen heeft ontzettend genoten van de avond. En iedereen is weer veilig thuis gekomen. Bedankt voor de goede organisatie en fijne samenwerking!

5,0 score
Cofely

Het was een zeer geslaagde avond.

4,0 score
Alfalaval

Van de borrelboten tot de tocht door de grachten naar de feestlocatie, alles maar dan ook alles klopte! Foto’s zijn ook erg leuk en geven een perfect beeld van een geslaagde avond. Ik kan dus ook alleen maar zeggen tot de volgende keer ;0)

5,0 score
Cisco

Met dank voor begeleiding van ons feest, we hebben het erg gezellig en plezierig gehad, mede door jouw (en Edward en Lars) goede en accurate opvolging van zaken. Bedankt, en tot de volgende keer!

5,0 score
Haas-Mondomix BV

Iedereen heeft het ontzettend naar zijn en haar gehad, alles was goed, lekkere hapjes, goede muziek en leuk entertainment. Geen op- of aanmerkingen. Ik kan zeggen 100% geslaagd. Ben benieuwd naar de foto’s wanneer krijgen we die denk je?

5,0 score
Esméralda van Huet

Even een mailtje om te laten weten dat wij een erg leuke avond hebben gehad. De chocoladeworkshop tijdens ons feest was een groot succes en erg lekker. Dus bedankt voor jullie hulp in het regelen van een erg gezellige feestavond (ook namens de collega’s) en graag tot een volgende keer.

4,0 score
Beiersdorf NV

We hebben een prima feest gehad zaterdag. De reacties waren allemaal positief; het eten was uitstekend en de band was geweldig! Hoewel we op wat meer publiek hadden gerekend, is het al met al zeker een geslaagd feest geweest. Bedankt voor de link naar de mooie foto’s. En tot slot hartelijk dank voor de goede zorgen rondom de organisatie van het feest!

4,0 score
OBA Bulk Terminal Amsterdam

Alle aanwezigen vonden het feest geweldig. Ik wil jou en jouw team dan ook bedanken voor het prima organiseren en uitvoeren van de festiviteiten. GROTE KLASSE!!! Bedankt en zeker tot ziens!

5,0 score
GVB

Het was een heel erg leuke avond. Vanmorgen werd er ook enthousiast over gesproken. Leuk om te horen! Foto’s zijn ook erg leuk! Deze hebben we gelijk op intranet geplaatst. Alles was naar wens. Nogmaals bedankt voor de goede organisatie!

5,0 score
Vallei Tandartsen

Nogmaals heel veel dank voor het geweldige feest wat jullie afgelopen donderdag bij ons hebben neergezet! We vonden het erg prettig samenwerken en zijn ook erg tevreden over hoe het is verlopen. We hebben intern ook veel goede reacties gehad. Jullie flexibiliteit en enthousiasme was enorm prettig! Succes in deze drukke periode en alvast fijne feestdagen! Ik blijf nog een jaar in de feestcommissie, dus we hebben t.z.t. weer contact!

5,0 score
Baker & McKenzie NV

Wij hebben een super feest avond gehad! De locatie was top, de disco, casino en likeurproeverij vielen echt in de smaak, de variatie was prima. Bedankt voor het regelen.

5,0 score
Applikon Biotechnology

Het feest was weer super geslaagd! Iedereen heeft ontzettend genoten van de avond. En iedereen is weer veilig thuis gekomen. Bedankt voor de goede organisatie en fijne samenwerking!

5,0 score
Cofely

Allereerst hartelijk dank voor het organiseren van de knalfuif van afgelopen vrijdag! Het is echt een heel geslaagde avond geworden en heel goed verzorgd door Puur. We zijn erg benieuwd naar de foto’s 🙂 Op de avond zelf kreeg ik al leuke reacties! Ik heb vanmorgen nog aan een aantal collega’s gevraagd hoe de ervaring was geweest, maar iedereen vond het een geslaagde feest. DANK VOOR EEN SUPERGOED GEORGANISEERDE FEEST EN DE GOEDE ZORGEN OP DE AVOND ZELF. Je collega Edward zorgde ervoor dat alles super-soepel verliep, genoeg hapjes, genoeg drankjes, het eten was lekker en iedereen was echt in een feeststemming! Het was top en nogmaals dank! en wellicht dat de PV van Concordia De Keizer BV (dit zal dan door een ander collega gebeuren, aangezien ik stop met de PV) in de toekomst jullie weer zullen benaderen voor een event!

5,0 score
Concordia de Keizer BV

Complimenten voor het geweldig leuke feest! En de foto’s zijn ook superleuk! Vooralsnog hoor ik alleen maar positieve verhalen. De reacties die ik kreeg daar en ook nu weer zijn erg goed. Ze vonden het geweldig leuke avond, en dat vind ik ook! Heel erg bedankt voor jullie hulp, het was een topavond.

5,0 score
Eneco

Ik wil je bedanken voor de geweldige organisatie. Het was een topfeest! Wij hebben genoten, ik heb zoveel reacties ontvangen van collega’s dat ze het geweldig vonden. En dat was het ook.

5,0 score
Oogziekenhuis Zonnestraal

Bedankt voor het leuke feest afgelopen zaterdag! We vonden het een erg geslaagde avond en de geluiden die we tot nu toe hebben gehoord zijn tot nu toe positief! Ik heb voornamelijk feestende mensen gezien, dat is het allerbelangrijkste volgens mij.

5,0 score
Hitachi

Het was een hele geslaagde avond, iedereen heeft zich goed vermaakt met alles wat er aangeboden werd. Veel positieve reacties inderdaad. De heren heb ik vrijdagavond al bedankt, bij deze wil ik ook jou bedanken voor de ondersteuning die je ons hebt geboden. Voor herhaling vatbaar wat ons betreft!

5,0 score
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Wat een geweldig feest hebben we gehad. Alles was perfect, locatie, weer, catering enz. Krijgen ook alleen maar complimenten voor de leuke en verrassende acts die er waren, een geweldige band, een sneltekenaar, een barbershop, nagelstylistes, casino etc. het kon gewoon niet op. PUUR feesten bedankt voor de geweldige organisatie! Helemaal top, een echte aanrader.

5,0 score
Orthocenter BV

Ik heb alleen maar enthousiaste reacties van de deelnemers mogen ontvangen. Mede dankzij het weer was het een zeer geslaagde dag. Over de locatie was men meer dan tevreden, iedereen vond het zeer verrassend. Hier wat reacties: Echt Amsterdam, Huiselijk, Prima verzorging, Een aanrader, Weer eens wat anders dan gebruikelijk, Voor herhaling vatbaar TOP FEEST! Kortom, een echte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!

5,0 score
Coca Cola Benelux

Om zes uur werden we afgezet bij een Amsterdams eetcafé, waar we heerlijk hebben gegeten en de sfeer echt op zijn Amsterdams was door de zanger en zangers die heerlijke Amsterdams nummers zongen.We werden met open armen ontvangen door de eigenaar en eigenares, hebben die avond een topavond gehad om nooit meer te vergeten. Namens alle mensen van AXIS & Stuifmeel, Puur* Events bedankt!!

5,0 score
Axis & Stuifmeel

Hoewel ik niet iedereen gesproken heb die vrijdag mee was naar Amsterdam, zijn de reacties heel positief. De locatie was perfect van formaat voor onze groep. Niet te krap en ook zeker niet te ruim. Goede zanger, prima barmensen, leuke muziek, goede begeleiding/aanspreekpunt van jullie kant.

5,0 score
Sabic Snij Unie

Wij vonden het een leuke feestavond. Het blijft gezien de grote van de groep en de verschillende mensen altijd moeilijk. De boottocht was voor vele erg leuk! Ook bij Jantjes verjaardag waren smartlappen, eten en artiest perfect. Er viel alleen een tussendoor een passief stuk, maar al met al een geslaagde avond!

4,0 score
Schans Installatie BV

Wij hebben een ongelooflijk leuk feest gehad. Bij binnenkomst begon het spel al meteen. Ik was blij dat iedereen zo fanatiek meedeed. De presentator deed t erg goed. Ook achter de bar was het perfect. Onze Andre Hazes gelijk achter het Ik hou van Holland spel klopte ook helemaal. En het eten was weer even een klein rust momentje. Het eten was ook heerlijk en de dj vond ik ook goed draaien. Soms was het niet zo bekend en ging men andere muziek vragen en dat deed hij dan ook.

5,0 score
Restaurant Loetje

Het was super. Iedereen heeft het naar zijn zin gehad en alles was prima geregeld ook van jullie kant dus dank daarvoor! Pubquiz erg leuk gepresenteerd, petje af voor Michel. Korte wandeling was met het warme weer erg welkom dus dat was zeker niet erg 😉 Esprit was top, terras open was helemaal geweldig en het feest was ook geslaagd. Eten was lekker (ook belangrijk!). Feest was ook leuk, dj goed en toegankelijk we hebben zelf uiteindelijk ook nog 1,5 uur gedraaid wat heel leuk was… Kortom, goed geregeld… Ik heb ook veel complimenten gekregen over de avond dus we zijn zeker tevreden. Tot de volgende keer.

5,0 score
ING Bank

Feest is bij iedereen in goede aarde gevallen. Leuk feest, top geregeld nou daar hebben we het voor gedaan. Top dank je wel.

5,0 score
ABN AMRO

Het feestje was echt super geslaagd!! Iedereen vond het erg leuk. Kreeg eigenlijk alleen maar leuke reacties. Anna-Maria vond ik ook echt een toppertje. Ze deed het hartstikke leuk. Door haar had ik zelf ook wat meer mijn handen vrij. Wat echt heerlijk was. De fotohoek en het nagel/tattoo gebeuren waren ook een groot succes. Heb zelf ook mijn nageltjes laten doen en een tattoo laten zetten. Mijn nagels zien er trouwens nog steeds hartstikke mooi uit. De DJ deed het ook hartstikke leuk en het eten was heerlijk. Ik heb de foto’s allemaal al bekeken en ze zijn echt super leuk!! Bedankt en groetjes

5,0 score
Van Ommerenpark

Event was SUPER alleen maar leuke reacties gekregen nogmaals DANK hiervoor, dank ook voor de foto’s zijn heel leuk geworden.

5,0 score
Procter & Gamble

Afgelopen zaterdag hebben wij ondanks het slechte weer een zeer gezellig personeelsfeest gehad. San Blas in Bloemendaal aan Zee is een mooie locatie om een feest te hebben, ze zijn meedenkend en gastvrij. Ook de begeleiding vanuit Puur was er goed, er werd meegedacht over hoe wij de activiteiten het beste konden aanschieten ondanks het regenachtige weer. Bedankt.

5,0 score
Van der Linden

We hebben de avond als zeer prettig ervaren. Iedereen vond het heel gezellig, zeker een reden om volgend jaar weer kontakt met je op te nemen.

5,0 score
Infra-Techniek BV

Wij hebben echt genoten van het feest. De Brassband was echt TOP. Ik hoor alleen maar positieve verhalen. Bedankt voor alle goede zorgen.

5,0 score
OG heldring

Hierbij nog even een berichtje van Thomson Reuters kant. Zoals vermeld kijken wij terug naar een geslaagde Summer Party, zoals een van mijn Belgische collega’s aangaf: Super feest chic! Klasse hapjes en bordjes, geweldige muziek, goede ambiance, tof gezelschap. Wat moet een mens nog meer hebben?! Zeer geslaagd! Wat ons betreft was de locatie prima, personeel van Het Bosch fijn om mee samen te werken. Eten origineel, had wellicht iets eerder uitgeserveerd kunnen worden. De assistentie van Puur, prettig en fijne aanvulling. Tot de volgende keer!

5,0 score
Thomson Reuters

Het feest was inderdaad zeer geslaagd, wij hebben een leuke avond gehad!

4,0 score
ROVA

Ik kan niet anders zeggen dat het allemaal prima geregeld was. De collega’s hebben een leuke avond gehad met voldoende eten en drinken zoals beloofd. De sfeer zat er goed in en de voetjes gingen tot sluitingstijd van de vloer.

5,0 score
Vestia Rotterdam Feijenoord

Bedankt voor de foto’s, geeft een indruk wat er gedaan is. Jij bedankt dat je aanwezig was de hele avond.

4,0 score
S.C. Johnson Europlant BV

We hebben een hele leuke avond gehad! Ik heb tot nu alleen maar positieve reacties ontvangen. De locatie was ook super en de aankleding gaf echt sfeer aan de ruimte. DJ’s waren top. Helaas hadden we niet zoveel mensen die gingen dansen, maar iedereen had het wel dik naar zijn zin. De workshop hakku was een succes. We hebben erg gelachen en daarna bleef de dansvloer redelijk bezet. Als afsluiter You Never Walk Alone, dat was voor alle Rotterdammers onder ons wel een succes!

5,0 score
Groenenboom

We hebben het erg naar ons zin gehad allemaal. Het begon gelijk al spannend doordat de dames met naaldhakjes over een dunne loopplank aan boord moesten, maar dat ging gelukkig goed. Ik heb over het algemeen alleen maar positieve geluiden gehoord. Er is volop gedronken, gedanst en gegokt. Ook de catering was prima in orde. Het enige nadeel was wel een beetje het weer, dus volgend jaar ga ik wel aansturen op een bedrijfsfeest in juni. Bedankt voor de organisatie, we zullen aan Puur Events denken als we volgend jaar weer een bedrijfsfeest organiseren.

5,0 score
Sushi Ran

Het feest was zeer geslaagd. Iedereen heeft zich prima vermaakt en er is gelukkig niemand zeeziek geworden. Het eten was lekker en er was meer dan genoeg. De drankjes hebben rijkelijk gevloeid en alles was uitstekend verzorgd. De DJ draaide goede muziek en was een te gekke quizmaster. We hebben dan ook behoorlijk gelachen tijdens de quiz ook al heeft mijn team uiteindelijk verloren. Van veel collega’s heb ik te horen gekregen dat ze het goed georganiseerd vonden en dat ze hebben genoten, dus bij deze complimenten voor de bewezen diensten, gastvrijheid en goede verzorging!

5,0 score
Saaone

Als eerste wil ik vandaag jullie meer dan hartelijk danken voor het organiseren, meedenken en plannen van een ongelooflijke geweldig zeer geslaagde feest. Vanaf de allereerste opvang bij de bus, de Pirate Girls, het zingen, de catering en niet te vergeten de bemanning aan boord het was allemaal super en tot in de puntjes verzorgd. Nogmaals dank je wel voor je goede zorgen die deze dag onvergetelijk voor Comtest hebben gemaakt. Heel veel succes de komende dagen en wie weet tot ziens.

5,0 score
Comtest Nederland

Het was geweldig! Bediening de 2- Gerda’s , Erik en de Kapitein waren geweldig. Complimenten ook aan de cateraar het eten was van prima kwaliteit en genoeg. Hoewel het slecht weer was (veel regen ) ging het allemaal prima. Het enige minpunt was dat de boot eigenlijk te klein was voor 100 personen. Vooral met het eten als iedereen met bordjes etc. loopt. Voordeel daarvan was weer je spreekt iedereen. 1 opmerking was : het lijkt wel een donkerbruin cafe! Zo vol is het hier, maar wel gezellig.

5,0 score
RUIG

Top feest, wat een super organisatie we hebben genoten!! Bedankt!

5,0 score
Avenu Autogroep

Iedereen heeft echt een top avond gehad vrijdag, we zijn nog steeds allemaal aan het bijkomen. Heel in het kort de feedback die ik heb gehoord: top locatie voor zo’n feest met zo’n thema (er zijn er velen tot 4 uur’s ochtends gebleven) eten was erg lekker qua organisatie liep het allemaal gesmeerd.

5,0 score
Guidion

Het was een erg geslaagd feestje. Iedereen had hard zijn best gedaan met hun outfit, erg leuk om te zien. Ook het eten was weer prima in orde.

5,0 score
Application Net

We hebben een bijzondere avond gehad. Ik persoonlijk heb in tijden niet meer zo gelachen. Er waren een paar jongeren onder ons die iets meer actie hadden verwacht. Jammer, maar het moest voor jong en oud leuk zijn en je kan het nu eenmaal niet iedereen 100% naar de zin maken. Wij hebben in ieder geval een leuke avond gehad! Temeer omdat hij niet wist wat we gingen doen. Ik zal het de mensen echt aanraden om zoiets te organiseren. Bedankt voor de organisatie en tot ziens!

5,0 score
Gall & Gall

Het was in alle opzichten een geslaagde feestavond. Bijna iedereen had de moeite genomen om zich te verkleden, hetgeen al direct voor een goede sfeer zorgde. Neem daarbij de goede organisatie en enthousiaste medewerkers vanuit jullie organisatie en dan wordt het vanzelf een goed feest! Iedereen heeft ervan genoten, dus dank voor ieders inzet voor en op die avond.

5,0 score
Zorgbalans de Moerberg

Het was zeker geslaagd, erg leuk. Het was een leuke mix van dans, spel en magie. Bedankt voor je hulp!

4,0 score
Ordina

Mag ik jullie ontzettend bedanken voor de geweldige leuke goed geregelde avond vol spanning en gezelligheid. Het was in de eerste instantie zoeken naar een avond waarin een ieder aan zijn trekken kon komen. Dit valt natuurlijk niet mee. Maar al gauw zijn wij via het internet gestrand op Puur* Events. Daar konden wij uit de diverse thema’s een keuze maken. Wij hadden gekozen voor Moulin Rouge. Nadat ik telefonisch zo super te woord ben gestaan werd ons een offerte gemaild en waren wij het vrij snel eens over de gang van zaken. Ik moet jullie complimenteren over de onderhandelingen. Er is geen enkel woord gelogen dat het een super avond zou moeten zijn. DIT WAS EEN TOP AVOND! Ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de prettige samen werking namens al mijn collega’s van Chubb Varel Security bv. Graag ontvangen wij nog de link voor de foto’s

5,0 score
Chubb Varel Security B.V

In 2018 wilden wij het 30 jarig bestaan van ons bedrijf vieren. We besloten dit niet zelf te willen doen en gingen op zoek naar een geschikte partner om dit mee te doen. We kwamen bij PUUR uit. We maakten een afspraak voor een kennismakingsgesprek met Sophie. Dit gesprek verliep erg prettig en was ook effectief. Sophie had zich goed voorbereid en kwam met een uitgebreid voorstel op onze eerste afspraak. Vervolgens hebben we nog een afspraak gemaakt bij de voorgestelde locatie om verdere details te bespreken. Het verdere contact is per email of telefonisch verlopen. Uiteindelijk hebben we samen met onze medewerkers en hun partners een fantastische avond op het strand beleefd, vol met entertainment, met voor iedereen wat: van Frans Duits tot een bierproeverij en een echt Casino met bankbiljetten met ons eigen logo. Ook de beach babes vielen erg goed in de smaak bij onze mannelijke monteurs! Tijdens de avond zijn wij zelf geheel ontzorgd door Sophie en haar collega. Ze hebben alles geregeld, tot aan de uitrijkaarten toe. Wij hebben dus heerlijk ontspannen kunnen genieten op ons eigen feestje en onze medewerkers de aandacht kunnen geven, die ze verdienen. Zeker voor herhaling vatbaar!

5,0 score
DIGIT Elektrotechniek

We hebben een waanzinnig mooi feest gehad voor ons bedrijf. Met 100 mensen hebben we genoten van een mooie locatie, lekker eten en verrassend entertainment. Puur* heeft ons echt ontzorgd in de voorbereiding en op de avond zelf.

4,0 score
Blue Sky Group

Een fantastische dag in de buitenlucht waarbij iedereen aan zijn trekken kwam. Alles was op en top geregeld, we konden optimaal genieten!

5,0 score
Nuon

Het feest was SUPER geslaagd. Het weer zat erg mee en op de organisatie was niets aan te merken. Ook de locaties waren uit de kunst. Het eten was heerlijk. Kortom wij hebben een avond gehad waar nog wel enige tijd over nagepraat zal worden. Bedankt voor alles en wellicht tot een volgende keer.

5,0 score
De Riethorst Stromenland

Het was erg gezellig en goed geregeld (en jullie hadden fantastisch weer geregeld!) Vandaag of eigenlijk de hele week is het weer superdruk met business as usual, maar we kijken zeker terug op een geslaagde dag. Bedankt voor het meedenken en organiseren.

5,0 score
ANDRITZ ASKO B.V.

Absoluut goede reacties ontvangen! Ik heb nog niet officieel geëvalueerd maar de geluiden tot nu toe zijn goed.

5,0 score
GameHouse

Allereerst dank voor de goede organisatie. Het zag er echt gezellig uit en de sfeer zat er meteen goed in! Ik heb in ieder geval veel goede reacties gehad dus ben erg blij. Hoop dat jullie ook tevreden zijn over het feest!

5,0 score
Bol.com

Ja, ik ben eindelijk opgedroogd!!! Maar wat was een geweldige dag! Bedankt hiervoor, en bedankt voor de foto’s en filmpjes , erg leuk om een aandenken te hebben.

5,0 score
Loontjens Automaten BV

Het was een geslaagde avond en iedereen heeft lekker gegeten.

5,0 score
Veiligheidsregio Utrecht

Wij zijn weer bijgekomen van alle feestactiviteiten! We hebben een super avond gehad en van onze collega’s horen we alleen maar positieve reacties. Hartelijk dank voor de foto’s, ik heb ze inmiddels onder onze collega’s verspreid. Jullie nogmaals hartelijk dank voor jullie hulp en begeleiding.

5,0 score
RPS BV

De avond is zeer geslaagd verlopen, we hebben eigenlijk alleen maar positieve reacties gehoord. Wij waren en zijn zeer tevreden over jouw/jullie organisatie. Er zijn altijd wel wat punten die anders gaan dan je denkt, maar dat hebben de collega’s niet gemerkt. Het was een hele gezellige avond. Bedankt voor de goede zorgen voor en tijdens het feest. Mocht er in de toekomst nog eens iets te organiseren zijn, dan hou ik jullie zeker in gedachten!

5,0 score
WEA Accountants & Adviseurs

Inmiddels is alles weer bij het oude. Er zijn inderdaad nog medewerkers bij mij geweest die aangaven het erg leuk gevonden te hebben. Goed verzorgt.

5,0 score
Tomin Groep

We hadden Puur* Events gevonden na een zoekopdracht op Google naar bedrijfsfeestjes. De site zag er goed uit en we werden erg enthousiast van het feestthema ‘Los in de skihut’. Het is echter natuurlijk lastig om dat zo van internet te kiezen en te projecteren op je eigen locatie. Het is dus even afwachten hoe zoiets uiteindelijk uitpakt. Puur* Events heeft onze verwachtingen echter ruimschoots overtroffen, niet alleen werd het voortraject en de dag zelf uitzonderlijk goed begeleid, maar ook het themafeest zelf was fantastisch. Middels de decoratie en verlichting werd er echt een leuke sfeer gecreëerd terwijl wij toch echt een ‘moeilijk’ pand hebben. De host en hostesses hebben de activiteiten leuk begeleid en wisten zo de sfeer er goed in te brengen. Wij komen dus zeker nog eens terug bij Puur* Events! Enkele reacties van medewerkers: Het Après-ski thema was tot in alle hoeken en gaten helemaal af. Leuk om te zien dat de karaoke zonder druk door de goede begeleiding van de host al snel een succes was. Ook de quiz was top. Het ‘Gek op Holland’ spel, de karaoke, ski simulator en de complete Après-ski vibe waren fantastisch. Er was niets om NIET leuk te vinden: sfeer, decoratie, allemaal goed geregeld. De sfeerverlichting was geweldig en de quiz een hoop lol

5,0 score
Enrise

We hebben echt genoten afgelopen donderdag. Mijn complimenten!! Het enige wat ik heel jammer vond waren de laatste afmeldingen en dan het feest niet druk bezocht is, maar dat is ook weer een leer proces voor het volgende feestje. Heel erg bedankt en tot het volgende event!

5,0 score
De Rechtspraak

Voor zover we de reacties van de collega’s hebben gehoord was het een erg geslaagd feest. Het geheel was erg goed verzorgd en we willen jullie dan ook bedanken voor de samenwerking 🙂 De foto’s zijn erg leuk geworden.

5,0 score
Application Net

Hartelijk bedankt voor de foto-link het zijn mooie en leuke foto’s geworden! Nogmaals dank voor de prima organisatie van een zeer geslaagde avond, en graag wens ik je (ook nog namens Steffanie) hele goede kerstdagen en een prima jaarwisseling toe!

5,0 score
Eni Trading & Shipping

Hartelijk dank voor de foto’s, echt geweldig ziet het eruit. Iedereen heeft het fantastisch gehad, nog nooit zo’n leuke eindejaarsfeest gehad.(Mede dank aan Puur* Events). Het staat weer op de planning dat wij het eindejaarsfeest mogen gaan organiseren voor 2017! Graag komen wij dan weer bij je terug. Edward, nogmaals hartelijk dank voor de goede organisatie en de gastvrijheid, en hele fijne dagen en een gezond 2017!!

5,0 score
PwC

We willen jullie heel hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking bij het Nieuwjaarsontbijt! Zonder jullie enorme inzet en enthousiasme was het nooit zo’n groot succes geworden!!

5,0 score
Bureau Jeugdzorg

Onze Kerstborrel was erg geslaagd. Locatie was leuk, goed aangekleed, verzorging uitstekend!

5,0 score
Ernst & Young

Ik wilde je nog even bedanken voor het geweldige feest zaterdag! Iedereen heeft een onwijs leuke avond gehad. Het was ook erg leuk hoe de kerstmeiden het deden. De fotograaf heeft flink zijn best gedaan en de DJ heeft het onwijs goed gedaan. Echt top!

5,0 score
iPROFS

Gisteravond was erg gezellig, bedankt voor de organisatie, iedereen heeft enorm genoten!

5,0 score
Heineken

Dank jullie wel voor de super goede organisatie. De locatie was perfect en iedereen heeft genoten van een mooi feest. Wij kijken uit naar de foto’s Wil jij onze dank ook uitbrengen aan Bas en Clair. Volgend jaar zijn jullie weer de eerste die wij bellen voor het organiseren van ons feest.

5,0 score
Ingram Micro

We hebben een ontzettend leuke avond gehad! Bedankt voor de goede organisatie en de leuke foto’s. Voor het volgende feestje zullen we jullie zeker opnieuw vragen.

5,0 score
Nuscience

Ja, het was een meer dan gezellig feest. Grote opkomst, feestelijke stemming, een paar acts en heel goed verzorgd, zowel drank als spijs. Dank daarvoor. Bij een volgend uitje weet ik jullie te vinden!

5,0 score
Unilever

Ik was er zelf niet bij zaterdagavond, maar de collega’s die ik gesproken heb, inclusief mijn 2 bazen, waren erg enthousiast. De likeurproeverij tijdens het feest vonden ze allemaal heel erg leuk en de Middeleeuwse locatie en het diner waren ook een succes. Heb nog even nagevraagd of er nog enkele minpuntjes waren maar dat was niet aan de orde. Ik concludeer hieruit dat het een geslaagde avond was!

5,0 score
Punt Systeembouw

“Wow Daisy!! What a day! Congrats en dankjewel voor jullie inzet om mijn collega’s zo’n fantastische dag te geven! Jullie hebben een waanzinnig team!!”

5,0 score
Adyen

Het feest was meer dan geslaagd. Iedereen was enorm enthousiast over alles: de illusionist, de band, de locatie, de muziek ik had me geen betere verjaardag kunnen wensen!

5,0 score
Vinmar International BV

Afgelopen vrijdag was een TOPdag! De Amsterdamse avond was geweldig om zo de dag met elkaar af te sluiten. Lekker eten, goede muziek, top entertainers. Het was een geweldige dag. Iedereen bedankt die aan deze dag heeft meegewerkt. Ik zou ieder bedrijf willen aanraden een bedrijfsfeest via Puur* Events te organiseren.

5,0 score
Proper Stok

We hebben allemaal erg genoten van de Jordanese Feestavond. Eten en drinken was prima en goed verzorgd. De dj annex zanger was ook top en wist later op de avond een ieder toch de vloer op te krijgen. Al met al een zeer geslaagde avond voor jong en iets ouder. Bedankt voor de samenwerking en we blijven aan jullie denken als we weer een keer naar Amsterdam gaan.

5,0 score
Gédé verpakkingen

Hartelijk bedankt voor de voortreffelijke organisatie van ons bedrijfsuitje op 13 november jl. De Amsterdamse feestavond was een fantastische keuze! Ik heb alleen maar positieve reacties van collega’s ontvangen. Volgend jaar weer!

4,0 score
Alfa Accountants

Het was zaterdag een erg geslaagde dag geweest, iedereen heeft genoten! De gidsen waren ook erg leuk, gezellig en wisten veel te vertellen. We hebben genoten van onze dag! Bedankt voor de geslaagde dag en alle hulp!

4,0 score
Abecon Informatiesystemen B.V.

De bijeenkomst was zeer geslaagd! Zowel de hele dag als het onderdeel waaraan jullie je medewerking hebben verleend. Dit hebben wij ook teruggekoppeld gekregen van de begeleiders in de evaluatie. Erg fijn om te horen dus! Er was even wat een misverstand tav de groepsindeling (aantal groepen), maar gelukkig is dat op een goede manier opgelost door jullie. De coördinatie van Michel was prima. Hij nam ook op een goede wijze het woord en sprak de groep op een leuke manier aan.

4,0 score
NOC*NSF

We hebben een hele fijne middag gehad, met een prima workshop in goede sfeer. Ook de foto quest tussendoor vond men erg leuk en we zijn benieuwd naar de foto’s en de winnaar. Ook het avondprogramma (Palazzo) is in goede aarde gevallen.

4,0 score
SWOV

Ons op maat gemaakte programma is zeer goed verlopen op de dag zelf. Veel positieve reacties gehad. Bedankt!

4,0 score
ARN

Thank you for the link with the pictures. We will download the files and distribute among or guests. Thank you for the great organization of the event. The guests loved the trip to Marken and Volendam. The Museum Tour was very well done, the guides where nice, with a lot of knowledge! Even for me as Amsterdam citizen they had new information to give. I do believe that the GPS Tour was one of the highlights. We heard people say that they would love to do such a game again. Also the food in the restaurants was very nice. One restaurant served quicker than the other, but overall the food and service was very good. Thank you for all your work done, thinking with us about nice events for our group, and changing the schedule again and again upon our whishes. One other thing I would like to thank you for is the flexible work approach during the week, as we ordered an extra buss on Wednesday, and changing the award show to another room in the hotel. Please feel free to send this message forward to Ellen and Anna Maria, as they made these last minute changes possible. Thanks again for your great help!

5,0 score
Gemalto

Het feest was ontzettend leuk en wij hebben ook positieve reacties ontvangen! Ook mijn complimenten voor de manier waarop de lastige dieetwensen werden opgepakt en opgelost.

5,0 score
BDO

Everything was fine. We all enjoyed the floating dinner very much. The both guides were really excellent – they did a really good job. The restaurants were fine too. Thank you very much for organizing that all!!!

4,0 score
Boehringer Ingelheim Animal Health

Dank voor je support bij het organiseren van het event. Het was hartstikke geslaagd en iedereen was blij! Ik heb al een aantal mailtjes in mijn mailbox van blije mensen.

5,0 score
Kirsty

Nogmaals onze hartelijke dank voor het onvergetelijk maken van ons jubileum!

5,0 score
Medisch centrum Jan van Goyen

De directie heeft een reactie gestuurd en iedereen was super enthousiast, ook hadden zij vanuit hun afdelingen positieve feedback ontvangen. Kortom, iedereen was heel tevreden! Over de bussen heb ik eigenlijk niets meer gehoord maar dat zal dan goed gegaan zijn

5,0 score
Wolters Kluwer

Ten eerste wil ik Puur* Events bedanken voor het organiseren van een geweldig personeelsuitje. We hebben alleen maar positieve reactie’s ontvangen. De locatie, het hotel, spelletjes of eten, iedereen was enthousiast. En laten we de DJ en zanger niet vergeten. Nogmaals heel erg bedankt.

5,0 score
Johnson Controls

Het was een super feest!

5,0 score
MyBrand

Ik wil jullie bedanken voor een onvergetelijke avond. Iedereen heeft enorm genoten. Alles was ook goed: Personeel, de bediening, het eten en de dj. Event manager Anna-Maria was ook echt een aanwinst. Als het goed is zijn er een hoop foto’s door jullie gemaakt dus daar ben ik heel benieuwd naar. Hartelijk dank voor de goede zorgen en voor de onvergetelijke avond

5,0 score
Prins Staalhandel BV

Via deze weg willen wij alle mensen die bijgedragen hebben aan het spetterende James Bond feest van afgelopen zaterdag hartelijk bedanken. Het was een super feest. We hebben vandaag en zaterdag alleen maar positieve reacties ontvangen, dus aan jullie en uiteraard alle mensen van de Kastanjehof in Gemert alle lof!! Iedereen is super benieuwd naar de foto’s die gemaakt zijn, dus als je ons een seintje wilt geven als de foto’s beschikbaar zijn, kunnen we nog even nagenieten van een voortreffelijke avond!

5,0 score
ADC Autogroep

Het was een zeer geslaagd feest met alleen maar positieve reacties. De locatie en het eten waren zeer geslaagd. Bedankt voor de link met de foto’s. Er staan een hoop leuke foto’s bij.

4,0 score
AJS

Hiermee willen wij Puur Events, en met name jou, bedanken voor het organiseren van het Hollywood feest op 15 januari. Wij hebben het ervaren als een geweldig feest, goed georganiseerd waarbij aan al onze wensen tegemoet is gekomen. Het feit dat jullie onze wensen hebben kunnen vertalen naar zo’n geslaagd feest, getuigt van een goed organisatietalent. Nogmaals bedankt namens alle feestgangers!

5,0 score
GWK Travelex BV

Heel erg bedankt voor al je hulp en goede zorgen! We vonden het een geweldig feest en hebben allemaal heel erg genoten. Als we weer een feest moeten organiseren zal ik zeker aan je denken!

5,0 score
TAQA Theater De Vest

Ik had best wat noten op mijn zang, wilde er een echt leuke avond van maken. Alles was bespreekbaar en ook uitvoerbaar. Door de super service van Puur* Events hebben we een geweldige dag gehad. En weet je wat zo leuk was? We hebben allemaal genoten, ook degene die in de organisatie zaten!

5,0 score
Arriva

Ja het feest is geslaagd! Lokatie op zich is al fantastisch, verder was organisatie en eten allemaal goed. Marvin heeft de avond goed begeleid. De casino tafels waren een groot succes! De collega’s waren fanatiek zeg. Complimenten voor Marvin en een extra bedankjes voor de fotograaf. Hij heeft foto’s genomen vanaf het begin en als ik het goed heb gezien nog een paar aktie foto’s in de feestzaal. Ik zou jullie zo weer inhuren voor een volgend event. Wie weet. Nogmaals dank voor al je hulp en advies.

5,0 score
ABN AMRO

Volgens mij heeft iedereen het naar zijn zin gehad ja. De goochelaar was ook weer een doorslaand succes. De tekenaar viel ook in goede aarde.

4,0 score
Inspectie Jeugdzorg

We vonden het feest super! De locatie, het eten, de band en het entertainment was goed. De sfeer was heel goed en we krijgen veel positieve reacties. De foto’s zijn erg leuk (vooral ook met de frames erbij!) Mogen wij trouwens het bord hebben? Dat zal leuk staan hier op de afdeling!

5,0 score
ABN AMRO

Leuke foto’s!! Die geven echt goed de sfeer weer. Wij vonden het zeer geslaagd! Leuke locatie, goed bereikbaar, lekker eten, niet te groot, niet te klein. Zeer over te spreken.

5,0 score
GWK Travelex BV

Het feest was top, de locatie was top de bediening was top, eigenlijk alles. Nogmaals bedankt voor al je goede zorgen en bij een volgend event zal ik zeker aan jou/jullie denken.

5,0 score
Ingram Micro

Ik heb alleen maar goeie reacties gehoord, het was super leuk. Tafelgoochelaar was briljant en de jongens achter de tafels waren ook heel goed. Eten was goed en deze ruimte van Mereveld was perfect voor ons groep. Voor een feest in de avond denk ik meer geschikt dan de witte zaal die we eigenlijk hadden. Kortom, niets te klagen. Dank voor de prettige samenwerking en wie weet voor de toekomst, we weten jullie te vinden.

5,0 score
Matrix Fitness

Wilde je nog bedanken voor de goede organisatie van ons feest! Het was van iedereen een super geslaagde avond om nooit te vergeten. Ondanks dat niet de hele zaal gevuld was is het goed los gegaan! Volgens mij heb ik je persoonlijk aan het eind van de avond al wel bedankt, dat weet ik niet precies meer haha… Maar bij deze alsnog bedankt!

5,0 score
Vivium

Het feest was prima voor elkaar, we hebben verder geen op of aanmerkingen. De ontvangst was prima alsmede het eten. Tijdens de quiz hebben we ons ook goed vermaakt, de reacties van de collega’s waren louter positief, en is dus een compliment voor ons als organisatie, maar uiteraard ook voor jullie als Puur Events.

5,0 score
Kraats Kaas

Ik was de dag helaas zelf niet aanwezig. Ik heb begrepen dat het een top dag was. Mensen hebben zich goed vermaakt. Bedankt voor de leuke foto’s! Erg grappig! Tot een volgende keer!

5,0 score
Waternet

Hartelijk bedankt voor het fantastische feest afgelopen donderdag. Jullie hebben weer een top prestatie geleverd. Vanuit de collega’s (en zelfs vanuit afdelingen die niet mee waren!) zijn de complimenten groots. Hoop dat het voor jullie ook een plezierig evenement is geweest.

5,0 score
Waternet

Het feest was in een woord FANTASTISCH! Heel goed geregeld. Het eten was perfect. Het was een zeer geslaagd personeelsfeest. Ontzettend bedankt voor de organisatie en de zeer geslaagde avond. Ik zal zeer zeker reclame voor jullie maken bij mijn overige meer dan 1000 collega’s hier in het pand middels o.a. onze nieuwsbrief en intranet site.

5,0 score
Rabobank Nederland BV

Ja zeker nog aan het nagenieten. De reacties waren erg leuk, iedereen vond het een super gaaf feest. De foto’s zijn geweldig. Ik wil jou hierbij nogmaals bedanken voor de organisatie van dit feest.

5,0 score
Hoogheemraadschap van Schieland

Afgelopen zaterdag was een hele gezellige leuke dag!! Dankje voor het regelen!

4,0 score
KE-Fibertec

Het feest was erg geslaagd. Er waren helaas minder mensen dan we verwacht hadden, maar de sfeer was er niet minder om en het weer was heerlijk. Inderdaad een super locatie. Bedankt voor het organiseren.

5,0 score
Conservatorium Hotel

We hebben inderdaad een ontzettende leuke avond gehad, ondanks de lage opkomst. De geluiden van de aanwezigen waren super positief en zij hebben een top avond gehad. Lekker eten, goede verzorging, prima muziek! Kortom geslaagd! Dank je wel voor de foto’s overigens, ontzettend leuk!

5,0 score
Gemeente Medemblik

Het was SUPER!!!!!!! Locatie, eten, cocktails … Alles werkelijk schitterend! Iedereen was happy. Ik dank je hiervoor!

5,0 score
AT Kearney

Wauw wat een feest!! Ik en vele anderen hebben van het begin tot eind genoten! Gedurende de hele avond heel veel complimentjes binnen gekregen en dat allemaal dankzij jullie; dus bij deze bedankt! We bellen morgen wel eventjes via de normale weg om alles te bespreken en ben ook erg benieuwd wat jullie er van vonden. Fijne zondag, hopelijk ben je weer een beetje uitgerust en we spreken elkaar!

5,0 score
Sophie

We hebben vanmiddag als organisatieteam de feestavond geëvalueerd. We kijken terug op een zeer geslaagde avond waar nog steeds over wordt nagepraat!

5,0 score
Rabobank Nederland BV

Ik laat je graag nog even weten dat het enig was, afgelopen zaterdag. Iedereen heeft echt voluit meegedaan. De accordeonist is echt een vakman. Dank je wel!

5,0 score
Philips

Rotra Forwarding b.v. is een internationaal opererende organisatie die voor haar internationale contacten meermaals van de diensten van Puur Feesten gebruik heeft gemaakt. De activiteiten die Puur Feesten voor onze internationale gasten heeft georganiseerd, waren niet alleen meer dan uitstekend georganiseerd maar ook perfect uitgevoerd. Rotra heeft met het geweldige organisatietalent van Puur en goede prijsstelling bij onze gasten een onvergetelijke indruk kunnen achterlaten. Onze gasten hebben Amsterdam goed leren kennen door het geweldige programma en de mooie hotelovernachtingen. Onze complimenten voor Puur feesten!!

5,0 score
Rotra

Ik wilde je even laten weten dat ons personeelsuitje afgelopen zaterdag, mede door jullie organisatie, erg geslaagd was. De ik hou van Holland quiz was erg leuk, goede presentatrice en het eten bij den Draeck was ook erg goed. Bedankt voor het organiseren.

5,0 score
Instituut voor Hyperbare Geneeskunde

Zoals de foto’s zijn , zo waren de reacties ook tot nog toe. Het was super geweldig fantastisch! En dat niet iedereen van een spelletje houd , nou ja, daar kan ik ook niets aan doen. Bedankt voor de prettige samenwerking namens ons allen en wat mij betreft graag tot een andere keer, op een andere tijd en wellicht een andere locatie.

5,0 score
HomeTeam

Het was gisteren geweldig! De feestboot was super en het eten voortreffelijk. De accordeonist die we aan boord meenamen maakte er een feeststemming van met meezingers en passende achtergrondmuziek tijdens het eten. Die uitgelaten stemming hebben we verder de avond gehouden. Bedankt voor het regelen van alles vanaf jullie kant: je hebt een tevreden klant erbij!

4,0 score
Ministerie OCW

We hebben het erg leuk gehad, en de reacties waren zeer positief. De puzzeltocht was een succes, en bij cafe Sonneveld was gewoon alles leuk en het eten lekker. Ik wil nog even opmerken dat ik heel veel reacties heb gehad over het personeel van café Sonneveld, ontzettend vriendelijk en hartelijk. Het was gewoon opvallend, voor hun ook een opstekertje! Wat ons betreft jullie organisatie top, voor herhaling vatbaar maar dan wel een ander thema voor de afwisseling.

5,0 score
SALT

Vooralsnog hebben we alleen maar positieve reacties mogen ontvangen iedereen. Jullie hebben een leuk team. Het was een zeer geslaagde avond!

5,0 score
Personeelsvereniging van Doorn

Wij vierden wij ons 90-jarig bestaan, i.c.m. de opening van ons nieuwe bedrijfspand. Samen met Daisy Durlacher is er een perfect bij ons bedrijf passend evenement ontstaan, qua uitstraling, activiteiten en met fantastisch goed eten. Onze medewerkers waren compleet verrast door de aankleding en het aanbod van food & fun, voor jong en oud wat wils en alles tot in de puntjes verzorgd. Voor mij als contactpersoon was het heel spannend om alles uit handen te geven, maar dit kun je zonder zorgen door Puur laten organiseren. Ook tijdens het feest waren de gastvrouw- en heer van Puur steeds binnen handbereik als backup, voor welke extra wensen er ook maar waren. Dat was een fijn gevoel! Ook het bedienend en ondersteunend personeel was zeer vriendelijk en gastvrij. Onze gasten werden echt in de watten gelegd. We raden u Puur dan ook zeker aan!

5,0 score
Talen Vastgoedonderhoud

De foto’s van het event werden enthousiast ontvangen en zijn inmiddels ook gedeeld op ons intranet. We krijgen veel mooie en leuke reacties binnen. Dank!

5,0 score
Triodos

Het was een heel geslaagd feest! Mede ook door jullie inzet. Voor volgend jaar hebben we al ideeën en daar zullen we jullie ook ongetwijfeld voor benaderen.

5,0 score
Cyclomedia

Wat hebben we genoten van het feest! Het zag er werkelijk fantastisch uit en iedereen heeft het er nog over. Hartelijk bedankt voor alles, ook voor Lars onze complimenten hij heeft het geweldig gedaan, hij luisterde echt naar onze wensen. Wellicht tot volgend jaar!

5,0 score
Axxicom Airport Caddy

Dank voor de foto’s. Van onze kant was het (uiteindelijk) een zeer geslaagde bijeenkomst; ik hoor dan ook alleen maar positieve reacties. Jammer dat wij tegen wat opstartproblemen aanliepen aan het begin van de bijeenkomst. Naar mijn mening hoeft zoiets niet te gebeuren wanneer er duidelijke afspraken zijn gemaakt. Maar goed, de collega’s hebben daar niets van gemerkt. Het resultaat was geslaagd en daar gaat het tenslotte om.

4,0 score
Provincie Noord-Holland

Op 16 juni 2010 heeft Puur* Events bij ons op locatie het feest ter ere van ons 100-jarig bestaan van ons familiebedrijf georganiseerd voor ongeveer 150 (inter)nationale gasten. Het thema was “Hollands” en dat was overal terug te vinden. Wij hebben veel positieve reacties mogen ontvangen, met name over de sfeervolle en creatieve aankleding en het goede eten en drinken. Wij waren tevreden. Ook de omgang met Edward en Anna-Maria heb ik als zeer prettig ervaren. Goed gedaan! En een aanrader voor een ieder. Bedankt en succes verder!!

5,0 score
KOPPE

VZA vierde haar jubileum in de reparatieloods waar de ambulances jarenlang onderhouden werden. Een loods van 2.000m2 welke door Puur* Events volledig is omgetoverd tot een Hollandse feestlocatie met een bruine kroeg, discovloer, casino, Hollandse catering en onderscheidend entertainment.

5,0 score
VZA

Het was fantastisch, iedereen heeft er van genoten! Hartelijk dank voor de organisatie.

5,0 score
Yonego BV

We hebben een super avond gehad. Was erg leuk en ontspannen. Mijn complimenten voor de organisatie (dank je wel anna maria voor de goede zorgen en het warme gevoel).

5,0 score
Gemeente Arnhem

Feest was leuk, volgens mij heeft iedereen zich prima vermaakt!!

5,0 score
Intratuin

Het was super geregeld door jullie. Leuke aankleding. Leuke entertainment. Echt top.

5,0 score
ING Bunnink

Top event! Super blij het uit handen te hebben gegeven Decoratie zag er super uit, pipe & drape goede tip Personeel was top, super behulpzaam Telefoonlezeres was fantastisch, niet verwacht maar enorm gelachen Koffiebar was een hit en heerlijke koffie Hapjes / dessert waren goed verzorgd, meer dan genoeg en erg lekker

5,0 score
Anoniem

We hebben een ontzettend leuke avond gehad. Alleen maar complimenten mogen ontvangen. Het was dus zeer geslaagd. Mijn complimenten voor het bedienend personeel, zeer professioneel en netjes. Wat betreft het eten, echt voortreffelijk, geef dit maar door aan de cateraar.

5,0 score
Gabrièlle Pasma-Selier

Prettige samenwerking in de aanloop naar het feest. Tijdens feest goed contact gehouden over verloop. Feest zelf overtrof mijn verwachtingen. Nette afronding met opruimen en foto’s versturen. Kortom: over het gehele traject geslaagd.

5,0 score
Rendement Uitgeverij

Nog aan het nagenieten. De reacties waren erg leuk, iedereen vond het een super gaaf feest. De foto’s zijn geweldig. Ik wil jou hierbij nogmaals bedanken voor de organisatie van dit feest.

5,0 score
Hoogheemraadschap

Met de leuke ideeën en goede service van Puur Events is ons jaarlijks kerstfeest een gezellig samenzijn van collega’s + partners geworden. Dank voor alles Puur Events en wie weet tot een volgend feestje!

5,0 score
Zestgroup

Sorry dat ik een beetje laat reageer, maar wil je toch graag nog even laten weten dat we een hele toffe, en leuke avond hebben gehad zaterdag j.l. Het was voor iedereen nieuw en een hele leuke ervaring. We hebben allemaal enorm genoten. Hartstikke goed en nogmaals hartelijk dank.

5,0 score
World Courier

We willen je graag laten weten dat wij alleen maar positieve reacties hebben gekregen op de feestavond gisteren. Heel hartelijk dank voor speciaal jouw inzet en goede zorgen en die van de andere Puur*Events betrokkenen. Wij zijn zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat van al je inspanningen. Zou je zo vriendelijk willen zijn ook aan Heffer door te geven dat wij hen complimenteren met de keuken en de inzet van hun staf en bedienend personeel, speciaal de soepele manier waarop met last minute verzoeken werd omgegaan. Om kort te gaan: het was een geweldig feest en we hebben genoten. Nogmaals dank en met hartelijke groet!

5,0 score
British American Tobacco

WOW!!!!! Wat hebben wij een heerlijke middag en avond gehad! De voorbereidingen liepen perfect, fijn contact met Daisy gehad en alles liep heel vlotjes. Tijdens het feest 70ies-zeroos Party heerlijk gegeten, leuke aankleding van de feestlocatie, en lekker kunnen dansen op muziek. De tafelgoochelaar, de tekenaar, de showgirls en vooral het fotohokje deden het super leuk en gaven veel afwisseling! De snackwand aan het eind van de avond was TOP! Ook de gastheer en gastvrouw deden het heel leuk, iedereen enthousiast maken bij de ingang, en Jordy die ons aanspreekpunt was tijdens het feest, pakte alles super op, en regelde meteen zaken die nog even geregeld moesten worden. We hebben zoveel leuke reacties mogen ontvangen naar aanleiding van het feest, volgende x komen we zeker weer terug bij jullie.

5,0 score
Gemeente Almere

Wij kijken terug op een geslaagd feest. Top locatie en ook het eten was goed. Dank voor de organisatie!

5,0 score
Combi Gas BV

Ik ben net terug van vakantie, maar wil toch nog even reageren. De avond is prima verlopen. We kregen veel enthousiaste reacties van collega’s.

4,0 score
Gemeente Amstelveen

We zijn inmiddels een paar dagen verder en tot op heden hoor ik niets dan goede berichten van de mensen die zijn mee geweest. De bediening was goed (lekker vlot aan de bar en dat is voor de mensen uit de productie belangrijk) en mede door de opzet van de diverse activiteiten zag je dat er relatief weinig groepsvorming was en dat iedereen lekker door elkaar heen ging. Dat is, zo heb ik mij laten vertellen, bij vorige feesten wel eens anders geweest. De algehele sfeer was daarom erg relaxed en de stemming zat er bij iedereen goed in. Dit alles had ik eigenlijk al vrij snel in de gaten waardoor ik zelf ook echt aan het feest kon deelnemen i.p.v. meer een oogje in het zeil houden of alles wel goed verloopt. Dit heeft voor mij ook zeker bijgedragen aan een, voor mij persoonlijk, nog meer geslaagde avond. Het enige commentaar dat ik gekregen van een paar collega’s is dat ik niet voor een toetjesbuffet had gezorgd. Nou ja die aantekening maak ik wel voor de volgende keer. Alles bij elkaar, is de aanloop naar het feest, door ons toedoen overigens, wat moeizaam verlopen maar toen we uiteindelijk een Go hadden ging het ook gelijk lekker vlot. Ik ben dan ook tevreden over de organisatie, de locatie, het personeel ter plaatse, en het feest zelf. Kortom een geslaagde actie! Ik hoop dat jullie onze aanwezigheid ook als positief hebben ervaren.

5,0 score
Oliebron

We hebben een erg leuk feest gehad met heel veel positieve reacties!! We zijn erg benieuwd naar de foto’s. Wij maken hier jaarlijks een verjaardagskaart van, en deze belooft erg vrolijk en gekleurd te worden. Jullie heel erg bedankt voor alles.

5,0 score
SKBA

Zoals je op de foto’s kunt zien was er niks aan! Nee hoor, het was erg geslaagd. Veel positieve reacties! Iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad, dus het was top! De DJ kreeg iedereen uiteindelijk in beweging, het eten was erg lekker, dus alleen maar goede dingen. Bedankt voor de foto’s en zo snel al. Die zorgen toch voor een leuke terugblik, dus ik denk dat die wel in de smaak gaan vallen hier. Mochten wij weer eens een personeelsfeest organiseren, dan weten we jullie te vinden. Bedankt voor de organisatie!

5,0 score
SchoolMaster

Allereerst bedankt voor het regelen van ons personeelsfeestje van afgelopen zaterdag. Mede dankzij het mooie weer is het een superdag geworden. Ook de medewerkers van Puur waren enthousiast dus ook dat is een pluspunt. De afsluiting en het feest in de Winkel van Sinkel was super. Geweldige avond/nacht gehad. Hotel Apollo was ook super. Dus al met al een super personeelsfeest!

5,0 score
BARTEC

Het was een leuke avond. Complimenten aan Anna Maria, ze had alles goed onder controle. Tot volgend jaar weer!

5,0 score
AJS/Shell

Het was weer helemaal goed geregeld!!! Alleen in het begin kwamen mensen van een andere kant aan dan dat had gemoeten… Veel positieve reacties op de goochelaar, je staat er met je neus bovenop maar je ziet het niet.. Bedankt en zeker tot een volgende keer!

5,0 score
G4S

Onze complimenten voor Puur! We hebben geweldige positieve reacties mogen ontvangen.

5,0 score
PwC

De mensen die er waren vonden het top! Veel complimentjes omtrent de locatie en het eten. Goede bediening. Volgens mij geven de foto’s ook weer dat het een geslaagd evenement was. Ik ga de foto’s zo doorsturen naar mijn collega’s denk je dat het mogelijk om foto’s te downloaden? Ik wil jullie weer heel hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking, dit houden we er in hoor voor volgend jaar!!!

5,0 score
Thomson Reuters

Het feest was top, de locatie was top de bediening was top, eigenlijk alles. Nogmaals bedankt voor al je goede zorgen en bij een volgend event zal ik zeker aan jou/jullie denken.

5,0 score
Ingram Micro

Het feest is erg goed door iedereen ontvangen. We hebben tijdens en na het feest hele leuke complimenten ontvangen. De casinospellen waren ronduit een hit. Men vond het casionospelen zo leuk dat ze hun passie “karaoke” helemaal links hebben laten liggen. Ik wil dan ook graag jou en je collega`s bedanken voor de goede zorg voor en tijdens onze feestavond.

5,0 score
BP Nederland

Ik wil jullie enorm bedanken voor vrijdagavond en een pluim aan event manager Yvonne wat een top wijf! Het is allemaal erg goed en leuk gegaan. Het casino is ook goed gegaan en uiteindelijk zijn er volgens mij maar 2 of 3 mensen niet mee gegaan.

5,0 score
Syngenta Flowers

Het was een groot succes en heel veel dank hiervoor!

5,0 score
Cardiologie Centra

Ons feest is prima verlopen. We hebben ons erg vermaakt! We waren wel benieuwd naar de foto’s die door jullie gemaakt zijn

4,0 score
Friesland Campina

Bedankt voor de foto’s ze zijn inderdaad leuk geworden, maar wat wil je met zo’n uitgedoste groep. Super leuk dus!! We hebben een vreselijk leuke avond gehad met heel veel gezelligheid! Het moest even op gang komen maar…… het kwam allemaal goed! Ik vond het fijn dat Lars aanwezig was om de boel in de gaten te houden en in te spelen op de situatie, toppie! Nogmaals bedankt voor al jullie goede zorgen en wie weet tot een volgend feestje!

5,0 score
Jongeneel Transport

Ja we hebben een zeer geslaagde avond en meeting achter de rug. Dank voor de prima organisatie, in 1 woord GEWELDIG!! Zeer goede respons gekregen over het hotel, echt een perfecte locatie en mooi hotel. Het feest ook een goede lokatie en meewerkend personeel, eten was echter wat minder van kwaliteit. Locatie voor de meeting ook prima en alle medewerking gekregen die we nodig hadden. Kortom geslaagd.

5,0 score
Medtronic BV

Ik hoor ook alleen maar positieve reacties. Bedankt!!

4,0 score
Excerpta Medica

Opbouw zag er fantastisch uit, mensen erg aardig en goed werk verricht, al onze gasten waren zeer enthousiast, dus echt prima allemaal.

5,0 score
Ilona

Wij zijn enorm tevreden hoe Sophie, Jordy en hun overige collega’s die hebben bijgedragen aan ons bedrijfsevent, de organisatie hebben aangepakt. Vanaf moment van onze uitvraag tot aan de uitvoering hebben ze goed geluisterd en begrepen wat wij voor ogen hadden en we zijn volledig ontzorgd op de dag zelf. De locatie die ze hebben gekozen was fantastisch, de activiteiten waren leuk, het eten was goed en de sfeer was top. Alle begeleiders hadden er zin in, de gasten werden enorm aardig en vrolijk ontvangen. Oftewel, wij zijn blij en ik zou Puur persoonlijk absoluut aanbevelen! Allemaal, nogmaals, heel erg bedankt!

5,0 score
Guidion Nederland B.V.

Enorm bedankt voor alles, top geregeld en wat een fantastische dag! Volgend jaar weer!

5,0 score
Adyen

Een geweldig feest waarbij jong en oud zich geweldig vermaakt heeft. Voor herhaling vatbaar!

4,0 score
Routz

DHL, een topbedrijf, waar Puur* de opening van een nieuwe terminal in Belgie heeft mogen organiseren. Zowel personeel als relaties waren uitgenodigd, ca 1100 mensen. Het doel was een relatieversterkend evenement te organiseren, waarbij de trots voor het bedrijf voorop stond. Na de opening en verschillende festiviteiten moest de dag worden afgesloten met een groots feest. Puur* Events heeft niet alleen het budget bewaakt en gezorgd voor een strakke logistiek, maar vooral onze ideeën voortgekomen uit creativiteit en passie voor de pure beleving hebben gezorgd voor een onvergetelijke belevenis. Een spectaculaire opening ondersteunt door de tissue act en stoere vuurkunstenaars en uiteindelijk een fantastisch eindfeest met verschillende optredens en catering stonden op het programma.

5,0 score
DHL

Nogmaals bedankt voor de super, super, geweldig middag van afgelopen zaterdag. Ik heb heel veel leuke reacties gekregen. Het was fantastisch weer, de locatie was perfect, de catering erg goed, het programme heel erg leuk en al jullie medewerkers waren echt geweldig, wil je hun namens ons bedanken. In het kort dus heel erg succesvol waarvoor jullie DANK!

5,0 score
Oikocredit International

Even een mailtje om te laten weten dat wij een erg leuke avond hebben gehad. De chocoladeworkshop tijdens ons feest was een groot succes en erg lekker. Dus bedankt voor jullie hulp in het regelen van een erg gezellige feestavond (ook namens de collega’s) en graag tot een volgende keer.

5,0 score
ING Bank

Ik wil jullie bedanken voor wederom een hele mooie avond. Locatie was top (beetje jammer dat het lastig parkeren was), goochelaar was top, tekenaar was top, kortom een geslaagd feest. Onze dank ook aan je collega Nikki die de avond super begeleid heeft.

5,0 score
Ingram Micro

k kreeg nog complimenten van onze directie. Iedereen heeft er zeer van genoten. Vooral de afwisseling werd als positief ervaren. Dus ook de complimenten voor jullie. Sommigen kijken nu al uit naar volgend jaar. Bedankt voor alles en ook dank aan de goede begeleiding van Anna-Maria!!

5,0 score
ONVZ

Ik wil jullie bij deze nogmaals bedanken voor het feest afgelopen vrijdag. Iedereen heeft het erg naar zijn zij gehad. Extra complimenten aan Chantal, super hoe zij onze feedback heeft opgepakt en ervoor gezorgd heeft dat het een super feest is geworden!

5,0 score
IBIS Amsterdam Airport

We hebben alleen maar positieve reacties gehad dus dat zat wel goed. Ik ben erg benieuwd naar de foto’s. Al met al het was een succes. Mogelijk dat we in de toekomst elkaar weer tegen komen. Bedankt voor je inzet!

5,0 score
SBWU de Shelter

Fantastisch geregeld! Super geduldig medewerkers die alles hebben gedaan om voor ons een top-avond te zorgen! Wij zijn erg blij!

4,0 score
Ministerie Algemene Zaken, DPC

Het feest was zeer geslaagd. Zelfs vele van onze “stoere” monteurs stonden op de dansvloer. Helaas durfde het gros het niet aan om in aangepaste kledingstijl te komen maar van de beschikbare accessoires werd goed gebruik gemaakt. We kijken uit naar de foto’s! Bedankt voor alle goede zorgen! Top georganiseerd, superleuke DJ!

5,0 score
EBW Installatietechniek BV

Het door jullie georganiseerde 70’s feest was erg geslaagd. Iedereen heeft enorm genoten en mijn collega’s vragen om herhaling.

5,0 score
UWV

We hebben een fantastische feestavond gehad, mede dankzij jullie entertainment. Was perfect geregeld!

5,0 score
Koninklijke Metaalunie

Heel veel leuke, positieve reacties, eigenlijk geen minpunten gehoord. De dag/avond verliep heel soepel, contact met je collega’s was ook goed. Als er iets was kon ik bij ze terecht en als zij vragen hadden kwamen ze naar me toe om het eerst te bespreken, vond ik heel fijn zo. Foto’s zijn erg leuk geworden! Bedankt voor de organisatie!

5,0 score
Eerste Christelijk Lyceum

Wij hebben zeer zeker een leuke avond gehad (veel positieve reacties gehad), na de lasershow kon ik er uiteindelijk zelf ook van genieten.

5,0 score
Surfnet

We vonden het feest erg leuk, het was goed geregeld allemaal. Bedankt, en tot een volgende keer!

5,0 score
Rebecca

Ik wilde jullie bedanken voor de goede service die jullie aan ons hebben gegeven. De activiteiten werden flink bezocht! Heel erg bedankt voor alle activiteiten die jullie ons hebben kunnen aanbieden in de korte tijd! Jullie hebben mij en de andere medewerkers een hele leuke avond bezorgd!

5,0 score
Farousha Abdoelrahman

Mijn complimenten voor het geheel. Alles was goed geregeld en het buffet was perfect. Iedereen heeft een fantastische avond gehad.

5,0 score
Ronald Wijma

Bedankt voor een zeer geslaagd feestje afgelopen vrijdag. Ik heb alleen maar lachende gezichten gezien en er is heel veel gedanst. Nogmaals bedankt en misschien tot volgend jaar!

5,0 score
Cardia

Hartelijk dank voor de snelheid waarmee jullie voor ons feest hebben geregeld. Zelf kon ik er helaas niet bij aanwezig zijn (ik was helaas ziek), maar ik hoor hele enthousiaste verhalen van mijn collega’s. Het was erg geslaagd en ze hebben een hele gezellige avond gehad.

5,0 score
Akkermans & Partners

Het was een zeer geslaagde dag gisteren. Ze hadden het er vandaag nog over tijdens de pauzes dus dat zegt al genoeg. Gelukkig zat het weer ook mee. Wij zijn erg tevreden hoe het is geregeld en de dag verlopen is. Het Segway rijden was een groot succes en vonden veel mensen ook leuk om te doen. Bedankt voor de samenwerking en uitstekende georganiseerde dag. En wie weet komt de nieuwe commissie ook wel weer bij jullie terecht

5,0 score
UMC Utrecht

Het was een super geslaagd feest, heerlijk eten en geweldige band. Ook de workshop werd als heel leuk ervaren door de collega’s en we hebben dan ook veel goede reacties gekregen. Enorm bedankt voor de goede organisatie, we kijken terug op een geslaagd feest!

4,0 score
RIBW Gooi en Vechtstreek

We hebben een heerlijke avond met veel complimenten gehad. Hartelijk dank voor de organisatie. Jullie bijdrage is van groot belang geweest.

5,0 score
PwC

De avond zelf was super, we hebben allemaal heel erg genoten! Alles was naar wens, bedankt voor al je hulp!

5,0 score
Rabobank Nederland BV

Het was geweldig, en de volgende keer zal ik graag weer van je diensten gebruik willen maken. Heel hartelijk bedankt, en tot ziens!

5,0 score
Vopak

Het was top vrijdag! En wat hadden we mooi weer…

5,0 score
Marshoek BV

Het was een geslaagde dag, van de avond weet ik niet zoveel moet ik eerlijk zeggen. Tot de volgende keer!

5,0 score
Baker & McKenzie

Het is een goede dag geweest. Veel dank voor de goede service!

4,0 score
CDA Tweede Kamer Fractie

We hebben een super feest gehad, alleen maar positieve reacties en de verhalen zullen nog wel komen! Ik wil jullie bedanken het programma zat echt super in elkaar het liep allemaal perfect. In 1 woord geweldig! Ik was de laatste paar dagen behoorlijk zenuwachtig, maar gelukkig was ik niet alleen… Want als zelfs jij er van droomt dat het allemaal fout gaat… Toen ik dat hoorde had ik gelijk het gevoel dat gaat goed komen vanavond want als jij er zelfs van droomt dan is dat een teken dat je er echt mee bezig bent! Nogmaals mijn complimenten voor hoe het allemaal is verlopen en hoe jullie ons hebben ontvangen ook je collega (sorry ben haar naam kwijt) dat gaf een heel goed en warm gevoel. Echt alles was goed, de dansact de DJ en al het andere entertainment. Toen het voorbij was had ik echt even het gevoel om jullie even rond de nek te vliegen omdat het zo super was (daar heb ik nu spijt van natuurlijk dat ik dat niet gedaan heb). Wie weet komt er nog wel eens een feest. Na bijna 2 jaar organiseren was het een hele ontlading dat het zo goed was verlopen. Nogmaals bedankt en we zijn benieuwd naar jullie reacties en zeker ook naar de foto’s.

5,0 score
Bouwbedrijf Rijk

Via deze mail wil ik je vriendelijk bedanken voor de geweldige dag die jullie ons bezorgt hebben. Tot nu toe heb ik ook van al mijn collega’s alleen maar zeer positieve berichten ontvangen. Wil je Lars en Laurens ook bedanken voor hun geweldige inzet. Ook via deze mail mijn dank aan jou voor je professionele maar ook vriendelijke inzet.

5,0 score
Doornebal

We hebben een geweldig leuke dag gehad. Fantastisch jullie organisatie!

5,0 score
PreScan

We hebben een geweldige dag gehad.Van begin tot het eind is alles goed verlopen, prima wat betreft de tijden en iedereen had plezier en dat is waar het uiteindelijk om draait. Heel erg bedankt voor alles. We hebben genoten!

5,0 score
Rabobank Nederland BV

Zowel de donderdag als de vrijdag zijn naar wens verlopen. De donderdag was echt heel speciaal, de locatie viel bij iedereen in erg goede smaak. Ik heb nog nooit zoveel mensen tegelijk naar hun mobiel/camera zien grijpen tijdens een zakelijk event. Echt een aanrader! Ook de vrijdag is goed gegaan, ondanks het aangekondigde slechte weer. Het leek alsof het bowlen er van te voren al bij in zat. Het is niemand opgevallen. Persoonlijk vond ik het natuurlijk wel erg jammer dat de RIB boat er na een paar seconden al mee op hield. Ondanks het feit dat het maar heel kort was ben ik toch blij dat ik het heb meegemaakt. De BBQ was ook erg lekker en WitSand was de ideale locatie voor dit gezelschap. Dank jullie wel voor alle goede zorgen en vooral ook het snelle schakelen tijdens het slechte weer afgelopen vrijdag.

5,0 score
Universal Electronics B.V.

Alweer een week geleden, maar ik wil jullie toch nog graag een groot compliment geven voor de feestavond die we met jullie hebben gehad. Programma zat strak in elkaar, begeleiding was uitstekend. Erg leuk spel om het ijs te laten breken. Professioneel ook, dus de zorg daar was absoluut ongegrond. Iedereen heeft er echt van genoten. Ik ben helemaal tevreden dus. Voor herhaling vatbaar!

5,0 score
KLM

De foto’s zijn erg mooi geworden en ik kreeg veel enthousiaste reacties over de avond! Op donderdag 17 november organiseerde Puur* Events in samenwerking met Heron Auto Purmerend van 19.00 tot 22.00 uur een night before, om de nieuwe Audi Q3 te bewonderen. De Audi showroom in Purmerend werd omgetoverd tot een mooi winters lounge tafereel. De gehele avond werden diverse amuses en drankjes geserveerd en een DJ bracht iedereen alvast in winterse sferen… Als voorproefje op het komend winterseizoen hadden we o.a. een echte ski- en snowsimulator geregeld en een traditionele ‘Koek ehttps://puurfeesten.nl/wp-admin/edit.php?post_type=site-reviewn Sopie kraam’ waar de gasten heerlijke warme chocolademelk konden drinken. – Feest op maat

5,0 score
Heron Auto

Ik heb het erg naar m’n zin gehad zaterdag tijdens het door jullie georganiseerde feest de organisatie was prima geregeld. De reacties van mijn collega’s zijn erg positief. Bedankt en tot volgend jaar!

5,0 score
GPI BV

Het was een ontzettend leuke dag zaterdag! We hebben erg genoten. Boften ook met het weer. Veel leuke reacties gehad van onze mensen. Middag- en avondprogramma werd leuk gedaan! Iedereen is er vol voor gegaan, ’s middags en ’s avonds. Kortom: zeer geslaagde dag en een top feest!

5,0 score
Connexxion

Wat hebben wij een leuke feestavond gehad! Het is toch spannend hoe alles verloopt en of alles goed loopt. Heel hartelijk dank voor de gedegen voorbereiding en de goede samenwerking. Ik kan jullie zeker aanbevelen en misschien tot een volgende keer.

5,0 score
Orange

Namens alle mensen die mee geweest zijn, onze complimenten voor jullie organisatie! We hebben een zeer gezellige en geslaagde avond gehad. Ik had vanochtend al meteen een aantal enthousiaste bedankjes in mijn mail-box. Mensen vonden de combinatie erg leuk, maar waren ook zeer lovend over de locatie. Bedankt voor de fijne avond en ook veel complimenten aan Willem en de bediening.

5,0 score
KBNL

Al snel was het voor Puur* Events duidelijk wat onze wensen waren voor ons 65 jarig jubileumfeest. Na wat gesprekken wist Puur ons enthousiast te maken met een mooie offerte voor een geweldige dag in het mooiste gedeelte van Amsterdam! Vooral de extra “Amsterdamse tintjes” die door Puur werden voorgesteld gaven ons het gevoel dat er echt met ons werd meegedacht en dat zij ons een geweldige dag zouden bezorgen. Toen het eenmaal zo ver was heeft een ieder optimaal genoten en was het programma ook nog eens goed voor een stukje teambuilding. Het programma was speels, educatief en erg gezellig. Vooral het zingen van de Amsterdamse liederen, en de begeleiding daarbij, was een echte sfeermaker aan het begin van de avond en gaf ons een feestelijk gevoel. Kortom, een jubileumfeest om nooit meer te vergeten!

5,0 score
Bakker Hillegom BV

Mijn complimenten voor het geheel. Alles was goed geregeld en het buffet was perfect. Iedereen heeft een fantastische avond gehad.

5,0 score
Wijma Meesterschilders BV

We hebben het heel erg naar ons zin gehad en waren heel tevreden over Lars, ik hoop dat we ons nog een klein beetje hebben kunnen gedragen…Dank je wel en mochten we weer een event hebben dan neem ik weer even contact op! De foto’s zijn trouwens hilarisch!

5,0 score
TEVA

Volgens mij heeft iedereen een leuke avond gehad. Bedankt voor jullie inzet. Het is heel rustig vanmorgen. Volgens mij is iedereen nog een beetje aan het herstellen…

5,0 score
TOOLS4EVER

Gelukkig hebben de begeleiders goed aangevoeld hoe wij het ervaren hebben. Wij hebben als Berko een prima dag in Amsterdam gehad. Het was jammer van de regen in het begin, maar de oplossing om iets langer te wachten , in Werck, was een juiste en daarna hebben we een fantastische ervaring in de grachten gehad. Het eten op de boot was goed en de sfeer zat er goed in, dus wij hebben een hele positieve ervaring gehad door deze dag. Ik heb ook veel positieve reacties van de collega’s gehad, er zijn er altijd wel die iets anders of minder of meer gehad hadden willen hebben, maar het overgrote deel van de reacties was erg positief. En daar is het om te doen, dus die opzet is in ieder geval geslaagd geweest. Wil jij de begeleiders nog bedanken voor hun inzet, want zij hebben het geheel goed begeleid.

5,0 score
Berko Kompressoren

Bij deze een terugblik op onze feestavond: Wij hebben zelf enorm genoten. Heel fijn dat we zelf niets hoefden te organiseren dus we hadden ook weinig stress van te voren. Ook ter plekke maakten de betrokkenen ons duidelijk dat zij alles zouden aanpakken en evt oplossen en dat wij alleen hoefden te genieten. De workshops en de dj zijn heel goed bevallen en zorgden voor een dynamisch sfeertje. Door dit alles konden wij ook lekker ontspannen en doen waar we zin in hadden. Het feestje verliep daardoor boven verwachting. Dat onze dochter met haar band kon optreden was daarbij voor Johan en mij heel speciaal natuurlijk. Ook van de bezoekers hebben wij naderhand alleen positieve reacties gekregen. Een aantal mensen is er meerdere keren op teruggekomen hoe geslaagd e.e.a. was. Met name het feit dat alle leeftijden zich konden vermaken. Speciale vermelding voor de magician, die heeft indruk gemaakt op veel bezoekers. Kortom, wij zijn reuzeblij dat wij ons feestje op deze manier hebben aangepakt en kijken met veel plezier terug. Bedankt!

5,0 score
Makro

Het was geweldig! We hebben het ontzettend leuk gehad. Marvin was ook een uitstekende gastheer.

5,0 score
CMIS Group

Heel erg bedanken voor de goede zorgen. De Magische man was erg in trek, de ballonnen mooi, de actrice viel in de smaak en de spellen mannen waren ook keurig op tijd. Alles goed geregeld dus wat mij betreft doen we dit vaker via Puur.

5,0 score
Solvinity

Het was geweldig! Top! Dank hiervoor. Ook hele aardige eventmanager.

5,0 score
VCK Travel B.V.

Ik was niet uitgenodigd, ik mocht het alleen regelen! Maar ik heb alleen maar positieve reacties gehoord.

5,0 score
Medtronic Trading NL B.V.

We hebben vanmiddag als organisatieteam de feestavond geëvalueerd. We kijken terug op een zeer geslaagde avond waar nog steeds over wordt nagepraat!

5,0 score
Rabobank Nederland BV

Inmiddels is alles weer bij het oude. Er zijn inderdaad nog medewerkers bij mij geweest die aangaven het erg leuk gevonden te hebben. Goed verzorgt.

5,0 score
Tomin Groep

We hebben gister echt een top avond gehad.. Van te voren waren we niet zo zeker over de band. Maar hierin moeten we jullie gelijk geven. Dit was echt su-per! Ook de formatie tijdens het eten echt heerlijk! Iedereen was zeer te spreken over de locatie.

5,0 score
H&M

Hi Daisy, Het was helemaal super! Veel dank aan jou, en ook veel dank aan Sarah. We ontvangen bedankjes van de klanten en complimenten over de goede organisatie, dus mede dankzij Puur was het ontzettend geslaagd. Goed weekend alvast en door naar het personeelsfeest van 17 dec 😉 Groet, Madelijn

5,0 score
Matrix Fitness

Op vrijdag 18 november vierden wij het heugelijke feit dat ons bedrijf 65 jaar bestaat! Wegens het feit dat wij vorig jaar verhuisd zijn van het West-Friese Schagen naar de hoofdstad vonden wij toepasselijk dat het feest gegeven moest worden in Amsterdam. Samen met Puur Events is de prachtige Amsterdamse kroeg Heffer gevonden in het voormalig accijnshuis van Amsterdam. Deze kroeg heeft een super Amsterdamse uitstraling en door de indeling is het direct gezellig. Bij binnenkomst is iedereen ontvangen door twee prachtig uitgedoste ‘Ik hou van Holland’ dames. Onder begeleiding van ouderwets live Mokums accordeonmuziek deelden zij een echt pikketanussie uit. De kroegsfeer was grandioos, gezellige drukte en iedereen had het goed naar zijn/haar zin. De boekjes met smartlappen teksten gingen in de rondte en de Amsterdamse liederen galmden al gauw door het café waarbij lekker werd meegezongen. Na de smartlappen was het tijd voor de DJ (tevens zanger) en konden er verzoekjes worden ingediend; al snel gingen de voetjes van de vloer en werd er spontaan meegezongen! Ook was er nog de mogelijkheid om door middel van een virtual reality bril een achtbaansensatie te ervaren. De heerlijke hapjes en drankjes waren in overvloed en het lopend buffet had een groot assortiment; wat iedereen zich goed liet smaken. Kort samengevat: een pracht feest, met alle lof voor de organisatie.

5,0 score
de Vries & van de Wiel

Hi Nikki, Namens iedereen bedank ik jullie voor de zeer geslaagde avond in Marquette-Heemskerk. Vooral dankzij Puur hebben de medewerkers van Uitgeest volop genoten van de door jullie georganiseerde activiteiten. Het contact met Marvin was goed en makkelijk zodat alles gladjes en met veel plezier is verlopen. Rina, Nina, Saskia, Margriet en PJ

5,0 score
Gemeente Uitgeest

Het was een geslaagde avond! Er was voldoende eten, leuke muziek en grappige spelletjes. De bloemen kettingen waren leuk omdat deze soms ook licht gaven door het speciale licht van de disco. De magic man werd als heel erg leuk ervaren, een absolute topper. Het was fijn communiceren met Puur en de mensen van Het Oude Tolhuys. Top!

4,0 score
Gemeente Utrecht

Wij hebben het afgelopen vrijdag super naar ons zin gaat. Gelukkig hadden we het weer mee! De collega’s waren ook erg positief! Het contact is prima verlopen en onze vragen werden steeds snel beantwoord!

5,0 score
Casema

Voor 150 man een bedrijfsfeest organiseren kun je aan Daisy Durlacher van PUUR wel toevertrouwen. 10 december 2016. Het was spectaculair; met 3 bussen vertrekken we vanuit Rotterdam richting Amsterdam. We treffen een gezellig, modern/chique ingericht restaurant I-dock waar we buitengewoon heerlijk hebben kunnen dineren. Overigens met een waanzinnig goede band/zangeres en een sublieme magician Alex Conradi. Vervolgens stappen we aan boord van drie sfeer- en stijlvolle salonboten (Koffie, thee, dessert, bier, wijn) om Amsterdam Light Festival te bewonderen met als hoogtepunt vuurwerk bij het Amstel Hotel en een flyboard act die aan het eind z’n act de vlag van ons bedrijf de lucht in hield. Heel indrukwekkend! Een uurtje later meerden wij aan bij Heineken Experience alwaar het feest los barstte. Een bijzondere en fijne locatie (vooral qua akoestiek) ; wederom een geweldige band, mooie danseressen, uitnodigende led-dansvloer, uitgebreide whiskyproeverij, 2 casinotafels, cocktailbar en een fotohokje om wat hysterische momenten vast te leggen 😉 Het ontbrak ons aan niets. Wat we name erg fijn vonden was dat op iedere locatie, op ieder moment iemand van PUUR aanwezig was en de organisatie en het programma in de gaten hield. Wij hoefden nergens op te letten en konden zelf dus ook volop genieten van ieder moment. Complimenten ook aan de fotograaf, die hele sfeervolle beelden heeft vastgelegd. En de gehele reportage nog snel heeft verstuurd ook!! De reacties van alle collega’s waren zeer positief. Iedereen heeft genoten; het was een geslaagd bedrijfsfeest waar we met z’n allen met veel plezier op kunnen terugkijken ! Melissa Lion KLINGER BV

5,0 score
KLINGER BV

Geweldige ontspannen avond gehad met personeelsfeest Ufkes en Loostad. Sublieme locatie, fantastisch weer, fijn gezelschap en heerlijk eten. Wat wil een mens nog meer. Zeer de moeite waard.

5,0 score
Loostad

Ons kerst feest in James Bond thema was een regelrechte schot in de roos! Sarah van Puur events heeft ons samen met haar team alle stress uit handen genomen. Sarah was continu daar waar ze nodig was en alle collega’s, waaronder fotomodellen, saxofonist, DJ en illusionist, hebben er samen een avond “to remember” van gemaakt! Onze hartelijke dank!!

5,0 score
Spencer Stuart