Wat anderen vinden

Hier doen we het voor

Op korte termijn hebben we samen met PUUR Feesten een hele gezellige familiedag kunnen organiseren voor onze twee bedrijven. Alles klopte! Het was heerlijk weer, er waren gezellige mensen van beide bedrijven en PUUR, we hadden leuke activiteiten (graffiti spuiten, tekenaar, groot springkussen, chillhoek), lekker eten en drinken en alles zag er heel feestelijk/zomers uit!

CT de Boer en Rijnstaal

Het was een top avond! Mooie locatie, goed eten, leuk personeel en een fantastische sfeer. Super bedankt weer voor deze fijne ervaring en ik hoop je over 5 jaar (wellicht eerder 😉) weer te mogen contacten.

Gezamenlijke Tankdienst Schiphol BV

Ik heb het erg naar m’n zin gehad zaterdag tijdens het door jullie georganiseerde feest de organisatie was prima geregeld. De reacties van mijn collega’s zijn erg positief. Bedankt en tot volgend jaar!

GPI BV

Namens iedereen bedank ik jullie voor de zeer geslaagde avond. Vooral dankzij Puur hebben de medewerkers volop genoten van de door jullie georganiseerde activiteiten. Het contact was goed en makkelijk zodat alles soepel en met veel plezier is verlopen.

Gemeente Uitgeest

We hebben het met Puur voor elkaar gekregen een COVID-safe team event te organiseren! Het online event was geweldig en alle collega’s hadden zichtbaar plezier. Alles was tot in de puntjes geregeld, van het samenstellen en bezorgen van de pakketten tot het organiseren van de zoom bijeenkomst

boo!brandbuilders

Onze complimenten voor Puur! We hebben geweldige positieve reacties mogen ontvangen.

PwC

Het was helemaal super! We ontvangen bedankjes van de klanten en complimenten over de goede organisatie, dus mede dankzij Puur was het ontzettend geslaagd.

Matrix Fitness

Gisteravond was erg gezellig, bedankt voor de organisatie, iedereen heeft enorm genoten!

Heineken

Wij vonden het zeer geslaagd! Leuke locatie, goed bereikbaar, lekker eten, niet te groot, niet te klein. Zeer over te spreken.

GWK Travelex BV

Mijn complimenten voor het geheel. Alles was goed geregeld en het buffet was perfect. Iedereen heeft een fantastische avond gehad.

Wijma Meesterschilders BV

Mijn collega’s (en ik) hebben een leuke avond gehad. Vooral die table magic was echt een topper! Het was echt tot in de puntjes verzorgd, heel fijn. Als we in de toekomst weer iets gaan organiseren, weten we jullie zeker te vinden!

Copernicus Interchange Technology

Het was een zeer geslaagd feest. Jullie hebben het met een leuk team goed georganiseerd.

Dank!

NTC

Afgelopen vrijdag was een succes! Alles was naar wens, we zijn goed geholpen door Martijn en je andere collega’s. Bedankt!

Munters BV

Het event is zeer goed geslaagd en iedereen heeft genoten. Veel dank voor alle hulp, ook aan het team ter plekke ?.

Hasbro

Het was een top avond en zeker voor herhaling vatbaar! Super bedankt voor alles en wellicht tot volgend jaar !!!

Politie Rotterdam

Wij hebben vrijdag een mooi kerstfeest gehad en opnieuw werd alles super geregeld vanuit jullie zijde. Vanuit de commissie wil ik Puur* Events bedanken voor de goede organisatie en uiteraard ook jouw geduld en het meedenken bij het afstemmen van de offerte. Wij hopen nog vaker met jullie samen te werken!

Ploum

Heel erg bedankt voor de top avond afgelopen vrijdag!! Ben nu op kantoor en krijg alleen maar complimenten over het feest en hoe goed het georganiseerd was. Ook de illusionist viel erg in de smaak!

Deloitte

We hebben een fantastische avond gehad! Ook heel erg bedankt voor de mooie organisatie, super goed gedaan.

Starapple