Reviews

Bekijk al onze reviews....

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel evenementen tot een groot succes gemaakt. Vele enthousiaste bedrijven (kijk maar) en particulieren vonden in ons een betrouwbare evenementenorganisator die snel en creatief meedenkt. En dat tegen concurrerende prijzen. Door een snelle communicatie en efficiënte planning creëren we een succesvol programma dat bij je past. Sluit je aan bij de rij tevreden klanten en ontdek wat wij bedoelen met beleven, genieten en onthouden!

Sharon

★★★★★
5 5 1
Geweldige ontspannen avond gehad met personeelsfeest Ufkes en Loostad. Sublieme locatie, fantastisch weer, fijn gezelschap en heerlijk eten. Wat wil een mens nog meer. Zeer de moeite waard.

Melissa Lion

★★★★★
5 5 1
Voor 150 man een bedrijfsfeest organiseren kun je aan Daisy Durlacher van PUUR wel toevertrouwen. 10 december 2016. Het was spectaculair; met 3 bussen vertrekken we vanuit Rotterdam richting Amsterdam. We treffen een gezellig, modern/chique ingericht restaurant I-dock waar we buitengewoon heerlijk hebben kunnen dineren. Overigens met een waanzinnig goede band/zangeres en een sublieme magician Alex Conradi. Vervolgens stappen we aan boord van drie sfeer- en stijlvolle salonboten (Koffie, thee, dessert, bier, wijn) om Amsterdam Light Festival te bewonderen met als hoogtepunt vuurwerk bij het Amstel Hotel en een flyboard act die aan het eind z'n act de vlag van ons bedrijf de lucht in hield. Heel indrukwekkend! Een uurtje later meerden wij aan bij Heineken Experience alwaar het feest los barstte. Een bijzondere en fijne locatie (vooral qua akoestiek) ; wederom een geweldige band, mooie danseressen, uitnodigende led-dansvloer, uitgebreide whiskyproeverij, 2 casinotafels, cocktailbar en een fotohokje om wat hysterische momenten vast te leggen ;-) Het ontbrak ons aan niets. Wat we name erg fijn vonden was dat op iedere locatie, op ieder moment iemand van PUUR aanwezig was en de organisatie en het programma in de gaten hield. Wij hoefden nergens op te letten en konden zelf dus ook volop genieten van ieder moment. Complimenten ook aan de fotograaf, die hele sfeervolle beelden heeft vastgelegd. En de gehele reportage nog snel heeft verstuurd ook!! De reacties van alle collega's waren zeer positief. Iedereen heeft genoten; het was een geslaagd bedrijfsfeest waar we met z'n allen met veel plezier op kunnen terugkijken ! Melissa Lion KLINGER BV

Evelijn Hartvelt

★★★★★
5 5 1
Ons kerst feest in James Bond thema was een regelrechte schot in de roos! Sarah van Puur events heeft ons samen met haar team alle stress uit handen genomen. Sarah was continu daar waar ze nodig was en alle collega's, waaronder fotomodellen, saxofonist, DJ en illusionist, hebben er samen een avond "to remember" van gemaakt! Onze hartelijke dank!!

Celine

★★★★★
5 5 1
Met de leuke ideeën en goede service van Puur Events is ons jaarlijks kerstfeest een gezellig samenzijn van collega's + partners geworden. Dank voor alles Puur Events en wie weet tot een volgend feestje!

Gemeente Utrecht

★★★★☆
4 5 1
Het was een geslaagde avond! Er was voldoende eten, leuke muziek en grappige spelletjes. De bloemen kettingen waren leuk omdat deze soms ook licht gaven door het speciale licht van de disco. De magic man werd als heel erg leuk ervaren, een absolute topper. Het was fijn communiceren met Puur en de mensen van Het Oude Tolhuys. Top!

Peter Jaap Don

★★★★★
5 5 1
Hi Nikki, Namens iedereen bedank ik jullie voor de zeer geslaagde avond in Marquette-Heemskerk. Vooral dankzij Puur hebben de medewerkers van Uitgeest volop genoten van de door jullie georganiseerde activiteiten. Het contact met Marvin was goed en makkelijk zodat alles gladjes en met veel plezier is verlopen. Rina, Nina, Saskia, Margriet en PJ

Irene Klaver

★★★★★
5 5 1
Op vrijdag 18 november vierden wij het heugelijke feit dat ons bedrijf 65 jaar bestaat! Wegens het feit dat wij vorig jaar verhuisd zijn van het West-Friese Schagen naar de hoofdstad vonden wij toepasselijk dat het feest gegeven moest worden in Amsterdam. Samen met Puur Events is de prachtige Amsterdamse kroeg Heffer gevonden in het voormalig accijnshuis van Amsterdam. Deze kroeg heeft een super Amsterdamse uitstraling en door de indeling is het direct gezellig. Bij binnenkomst is iedereen ontvangen door twee prachtig uitgedoste ‘Ik hou van Holland’ dames. Onder begeleiding van ouderwets live Mokums accordeonmuziek deelden zij een echt pikketanussie uit. De kroegsfeer was grandioos, gezellige drukte en iedereen had het goed naar zijn/haar zin. De boekjes met smartlappen teksten gingen in de rondte en de Amsterdamse liederen galmden al gauw door het café waarbij lekker werd meegezongen. Na de smartlappen was het tijd voor de DJ (tevens zanger) en konden er verzoekjes worden ingediend; al snel gingen de voetjes van de vloer en werd er spontaan meegezongen! Ook was er nog de mogelijkheid om door middel van een virtual reality bril een achtbaansensatie te ervaren. De heerlijke hapjes en drankjes waren in overvloed en het lopend buffet had een groot assortiment; wat iedereen zich goed liet smaken. Kort samengevat: een pracht feest, met alle lof voor de organisatie.

Madelijn

★★★★★
5 5 1
Hi Daisy, Het was helemaal super! Veel dank aan jou, en ook veel dank aan Sarah. We ontvangen bedankjes van de klanten en complimenten over de goede organisatie, dus mede dankzij Puur was het ontzettend geslaagd. Goed weekend alvast en door naar het personeelsfeest van 17 dec ;-) Groet, Madelijn

Marion Mas’an

★★★★★
5 5 1
We hebben gister echt een top avond gehad.. Van te voren waren we niet zo zeker over de band. Maar hierin moeten we jullie gelijk geven. Dit was echt su-per! Ook de formatie tijdens het eten echt heerlijk! Iedereen was zeer te spreken over de locatie.

Tomin Groep

★★★★★
5 5 1
Inmiddels is alles weer bij het oude. Er zijn inderdaad nog medewerkers bij mij geweest die aangaven het erg leuk gevonden te hebben. Goed verzorgt.

Robynne Hazebroek

★★★★☆
4 5 1
Fantastisch geregeld! Super geduldig medewerkers die alles hebben gedaan om voor ons een top-avond te zorgen! Wij zijn erg blij!

Carola van Staveren

★★★★★
5 5 1
We hebben vanmiddag als organisatieteam de feestavond geëvalueerd. We kijken terug op een zeer geslaagde avond waar nog steeds over wordt nagepraat!

Isabell

★★★★★
5 5 1
Ik was niet uitgenodigd, ik mocht het alleen regelen! Maar ik heb alleen maar positieve reacties gehoord.

Farousha Abdoelrahman

★★★★★
5 5 1
Ik wilde jullie bedanken voor de goede service die jullie aan ons hebben gegeven. De activiteiten werden flink bezocht! Heel erg bedankt voor alle activiteiten die jullie ons hebben kunnen aanbieden in de korte tijd! Jullie hebben mij en de andere medewerkers een hele leuke avond bezorgd!

Stephanie Lief

★★★★☆
4 5 1
Everything was fine. We all enjoyed the floating dinner very much. The both guides were really excellent – they did a really good job. The restaurants were fine too. Thank you very much for organizing that all!!!

Marleen

★★★★★
5 5 1
Het was geweldig! Top! Dank hiervoor. Ook hele aardige eventmanager.

Brenda Stolwijk

★★★★★
5 5 1
Heel erg bedanken voor de goede zorgen. De Magische man was erg in trek, de ballonnen mooi, de actrice viel in de smaak en de spellen mannen waren ook keurig op tijd. Alles goed geregeld dus wat mij betreft doen we dit vaker via Puur.

Gewenlin Dijkshoorn

★★★★★
5 5 1
Het was geweldig! We hebben het ontzettend leuk gehad. Marvin was ook een uitstekende gastheer.

Celeste

★★★★★
5 5 1
Thank you for supporting us on this day! We found the organization and execution to be very well done, and appreciated the flexibility during the meeting. The location was good and of course we got very lucky with the weather. Happy to work with you again in the future!

Evelien en Johan

★★★★★
5 5 1
Bij deze een terugblik op onze feestavond: Wij hebben zelf enorm genoten. Heel fijn dat we zelf niets hoefden te organiseren dus we hadden ook weinig stress van te voren. Ook ter plekke maakten de betrokkenen ons duidelijk dat zij alles zouden aanpakken en evt oplossen en dat wij alleen hoefden te genieten. De workshops en de dj zijn heel goed bevallen en zorgden voor een dynamisch sfeertje. Door dit alles konden wij ook lekker ontspannen en doen waar we zin in hadden. Het feestje verliep daardoor boven verwachting. Dat onze dochter met haar band kon optreden was daarbij voor Johan en mij heel speciaal natuurlijk. Ook van de bezoekers hebben wij naderhand alleen positieve reacties gekregen. Een aantal mensen is er meerdere keren op teruggekomen hoe geslaagd e.e.a. was. Met name het feit dat alle leeftijden zich konden vermaken. Speciale vermelding voor de magician, die heeft indruk gemaakt op veel bezoekers. Kortom, wij zijn reuzeblij dat wij ons feestje op deze manier hebben aangepakt en kijken met veel plezier terug. Bedankt!

Marcel Versterre

★★★★★
5 5 1
Gelukkig hebben de begeleiders goed aangevoeld hoe wij het ervaren hebben. Wij hebben als Berko een prima dag in Amsterdam gehad. Het was jammer van de regen in het begin, maar de oplossing om iets langer te wachten , in Werck, was een juiste en daarna hebben we een fantastische ervaring in de grachten gehad. Het eten op de boot was goed en de sfeer zat er goed in, dus wij hebben een hele positieve ervaring gehad door deze dag. Ik heb ook veel positieve reacties van de collega’s gehad, er zijn er altijd wel die iets anders of minder of meer gehad hadden willen hebben, maar het overgrote deel van de reacties was erg positief. En daar is het om te doen, dus die opzet is in ieder geval geslaagd geweest. Wil jij de begeleiders nog bedanken voor hun inzet, want zij hebben het geheel goed begeleid.

Maaike

★★★★★
5 5 1
Thank you for the link with the pictures. We will download the files and distribute among or guests. Thank you for the great organization of the event. The guests loved the trip to Marken and Volendam. The Museum Tour was very well done, the guides where nice, with a lot of knowledge! Even for me as Amsterdam citizen they had new information to give. I do believe that the GPS Tour was one of the highlights. We heard people say that they would love to do such a game again. Also the food in the restaurants was very nice. One restaurant served quicker than the other, but overall the food and service was very good. Thank you for all your work done, thinking with us about nice events for our group, and changing the schedule again and again upon our whishes. One other thing I would like to thank you for is the flexible work approach during the week, as we ordered an extra buss on Wednesday, and changing the award show to another room in the hotel. Please feel free to send this message forward to Ellen and Anna Maria, as they made these last minute changes possible. Thanks again for your great help!

Purdey

★★★★★
5 5 1
Volgens mij heeft iedereen een leuke avond gehad. Bedankt voor jullie inzet. Het is heel rustig vanmorgen. Volgens mij is iedereen nog een beetje aan het herstellen...

Melissa

★★★★★
5 5 1
We hebben het heel erg naar ons zin gehad en waren heel tevreden over Lars, ik hoop dat we ons nog een klein beetje hebben kunnen gedragen...Dank je wel en mochten we weer een event hebben dan neem ik weer even contact op! De foto's zijn trouwens hilarisch!

Ronald Wijma

★★★★★
5 5 1
Mijn complimenten voor het geheel. Alles was goed geregeld en het buffet was perfect. Iedereen heeft een fantastische avond gehad.

Jacoba

★★★★★
5 5 1
Al snel was het voor Puur* Events duidelijk wat onze wensen waren voor ons 65 jarig jubileumfeest. Na wat gesprekken wist Puur ons enthousiast te maken met een mooie offerte voor een geweldige dag in het mooiste gedeelte van Amsterdam! Vooral de extra “Amsterdamse tintjes” die door Puur werden voorgesteld gaven ons het gevoel dat er echt met ons werd meegedacht en dat zij ons een geweldige dag zouden bezorgen. Toen het eenmaal zo ver was heeft een ieder optimaal genoten en was het programma ook nog eens goed voor een stukje teambuilding. Het programma was speels, educatief en erg gezellig. Vooral het zingen van de Amsterdamse liederen, en de begeleiding daarbij, was een echte sfeermaker aan het begin van de avond en gaf ons een feestelijk gevoel. Kortom, een jubileumfeest om nooit meer te vergeten!

Anneke

★★★★★
5 5 1
Namens alle mensen die mee geweest zijn, onze complimenten voor jullie organisatie! We hebben een zeer gezellige en geslaagde avond gehad. Ik had vanochtend al meteen een aantal enthousiaste bedankjes in mijn mail-box. Mensen vonden de combinatie erg leuk, maar waren ook zeer lovend over de locatie. Bedankt voor de fijne avond en ook veel complimenten aan Willem en de bediening.

Claudia

★★★★★
5 5 1
Wij hebben het afgelopen vrijdag super naar ons zin gaat. Gelukkig hadden we het weer mee! De collega’s waren ook erg positief! Het contact is prima verlopen en onze vragen werden steeds snel beantwoord!

Karin

★★★★★
5 5 1
Wat hebben wij een leuke feestavond gehad! Het is toch spannend hoe alles verloopt en of alles goed loopt. Heel hartelijk dank voor de gedegen voorbereiding en de goede samenwerking. Ik kan jullie zeker aanbevelen en misschien tot een volgende keer.

Caroline Meijer

★★★★★
5 5 1
Het was een ontzettend leuke dag zaterdag! We hebben erg genoten. Boften ook met het weer. Veel leuke reacties gehad van onze mensen. Middag- en avondprogramma werd leuk gedaan! Iedereen is er vol voor gegaan, ‘s middags en ‘s avonds. Kortom: zeer geslaagde dag en een top feest!

Astrid

★★★★★
5 5 1
Ik heb het erg naar m’n zin gehad zaterdag tijdens het door jullie georganiseerde feest de organisatie was prima geregeld. De reacties van mijn collega’s zijn erg positief. Bedankt en tot volgend jaar!

Karin

★★★★★
5 5 1
De foto’s zijn erg mooi geworden en ik kreeg veel enthousiaste reacties over de avond! Op donderdag 17 november organiseerde Puur* Events in samenwerking met Heron Auto Purmerend van 19.00 tot 22.00 uur een night before, om de nieuwe Audi Q3 te bewonderen. De Audi showroom in Purmerend werd omgetoverd tot een mooi winters lounge tafereel. De gehele avond werden diverse amuses en drankjes geserveerd en een DJ bracht iedereen alvast in winterse sferen… Als voorproefje op het komend winterseizoen hadden we o.a. een echte ski- en snowsimulator geregeld en een traditionele ‘Koek en Sopie kraam’ waar de gasten heerlijke warme chocolademelk konden drinken. - Feest op maat

Diederik

★★★★★
5 5 1
Alweer een week geleden, maar ik wil jullie toch nog graag een groot compliment geven voor de feestavond die we met jullie hebben gehad. Programma zat strak in elkaar, begeleiding was uitstekend. Erg leuk spel om het ijs te laten breken. Professioneel ook, dus de zorg daar was absoluut ongegrond. Iedereen heeft er echt van genoten. Ik ben helemaal tevreden dus. Voor herhaling vatbaar!

Kim Freriksen – van den Burg

★★★★★
5 5 1
Zowel de donderdag als de vrijdag zijn naar wens verlopen. De donderdag was echt heel speciaal, de locatie viel bij iedereen in erg goede smaak. Ik heb nog nooit zoveel mensen tegelijk naar hun mobiel/camera zien grijpen tijdens een zakelijk event. Echt een aanrader! Ook de vrijdag is goed gegaan, ondanks het aangekondigde slechte weer. Het leek alsof het bowlen er van te voren al bij in zat. Het is niemand opgevallen. Persoonlijk vond ik het natuurlijk wel erg jammer dat de RIB boat er na een paar seconden al mee op hield. Ondanks het feit dat het maar heel kort was ben ik toch blij dat ik het heb meegemaakt. De BBQ was ook erg lekker en WitSand was de ideale locatie voor dit gezelschap. Dank jullie wel voor alle goede zorgen en vooral ook het snelle schakelen tijdens het slechte weer afgelopen vrijdag.

Kristel Stekelenburg

★★★★★
5 5 1
We hebben een geweldige dag gehad.Van begin tot het eind is alles goed verlopen, prima wat betreft de tijden en iedereen had plezier en dat is waar het uiteindelijk om draait. Heel erg bedankt voor alles. We hebben genoten!

Manon, Mieke, Hester en Marlou

★★★★★
5 5 1
We hebben een geweldig leuke dag gehad. Fantastisch jullie organisatie!

Karin

★★★★★
5 5 1
Het was SUPER!!!!!!! Locatie, eten, cocktails… Alles werkelijk schitterend! Iedereen was happy. Ik dank je hiervoor!

Jurgen Schieven

★★★★★
5 5 1
Via deze mail wil ik je vriendelijk bedanken voor de geweldige dag die jullie ons bezorgt hebben. Tot nu toe heb ik ook van al mijn collega’s alleen maar zeer positieve berichten ontvangen. Wil je Lars en Laurens ook bedanken voor hun geweldige inzet. Ook via deze mail mijn dank aan jou voor je professionele maar ook vriendelijke inzet.

Hitty

★★★★☆
4 5 1
Ons op maat gemaakte programma is zeer goed verlopen op de dag zelf. Veel positieve reacties gehad. Bedankt!

Nicolette Groen

★★★★☆
4 5 1
We hebben een hele fijne middag gehad, met een prima workshop in goede sfeer. Ook de fotoquest tussendoor vond men erg leuk en we zijn benieuwd naar de foto’s en de winnaar. Ook het avondprogramma (Palazzo) is in goede aarde gevallen.

Arno

★★★★★
5 5 1
We hebben een super feest gehad, alleen maar positieve reacties en de verhalen zullen nog wel komen! Ik wil jullie bedanken het programma zat echt super in elkaar het liep allemaal perfect. In 1 woord geweldig! Ik was de laatste paar dagen behoorlijk zenuwachtig, maar gelukkig was ik niet alleen… Want als zelfs jij er van droomt dat het allemaal fout gaat… Toen ik dat hoorde had ik gelijk het gevoel dat gaat goed komen vanavond want als jij er zelfs van droomt dan is dat een teken dat je er echt mee bezig bent! Nogmaals mijn complimenten voor hoe het allemaal is verlopen en hoe jullie ons hebben ontvangen ook je collega (sorry ben haar naam kwijt) dat gaf een heel goed en warm gevoel. Echt alles was goed, de dansact de DJ en al het andere entertainment. Toen het voorbij was had ik echt even het gevoel om jullie even rond de nek te vliegen omdat het zo super was (daar heb ik nu spijt van natuurlijk dat ik dat niet gedaan heb). Wie weet komt er nog wel eens een feest. Na bijna 2 jaar organiseren was het een hele ontlading dat het zo goed was verlopen. Nogmaals bedankt en we zijn benieuwd naar jullie reacties en zeker ook naar de foto’s.

Seron van Rijn-Brouwer

★★★★★
5 5 1
Hierbij wil ik je nog bedanken voor het organiseren van een onvergetelijke dag. De bussen waren een leuke start van een nog veel leukere avond, het buffet was heerlijk, erg goed van kwaliteit, de rondvaart was prachtig, Amsterdam by night (en een heerlijk dessertbuffet) en het feest was toppie! We hebben genoten, ook mede dankzij de goede zorgen van Anna-Maria. Zij kwam o.a. met het originele idee om ons filiaal aan het Spui nog even met zijn allen te bezoeken, iets wat erg goed ontvangen is. Heel leuk bedacht! Iedereen was erg tevreden over de avond.

Wendy van Endschot

★★★★☆
4 5 1
Het is een goede dag geweest. Veel dank voor de goede service!

★★★★★
5 5 1
Het was een geslaagde dag, van de avond weet ik niet zoveel moet ik eerlijk zeggen. Tot de volgende keer!

Willeke Vreeken

★★★★★
5 5 1
Het was top vrijdag! En wat hadden we mooi weer…

Carla Janse

★★★★★
5 5 1
Het was geweldig, en de volgende keer zal ik graag weer van je diensten gebruik willen maken. Heel hartelijk bedankt, en tot ziens!

Lusanne Pels

★★★★★
5 5 1
De avond zelf was super, we hebben allemaal heel erg genoten! Alles was naar wens, bedankt voor al je hulp!

Göran Vernooij

★★★★★
5 5 1
We hebben een heerlijke avond met veel complimenten gehad. Hartelijk dank voor de organisatie. Jullie bijdrage is van groot belang geweest.

Jose

★★★★☆
4 5 1
De bijeenkomst was zeer geslaagd! Zowel de hele dag als het onderdeel waaraan jullie je medewerking hebben verleend. Dit hebben wij ook teruggekoppeld gekregen van de begeleiders in de evaluatie. Erg fijn om te horen dus! Er was even wat een misverstand tav de groepsindeling (aantal groepen), maar gelukkig is dat op een goede manier opgelost door jullie. De coördinatie van Michel was prima. Hij nam ook op een goede wijze het woord en sprak de groep op een leuke manier aan.

Debbie Eggers

★★★★☆
4 5 1
Het was een super geslaagd feest, heerlijk eten en geweldige band. Ook de workshop werd als heel leuk ervaren door de collega’s en we hebben dan ook veel goede reacties gekregen. Enorm bedankt voor de goede organisatie, we kijken terug op een geslaagd feest!

Naomi van Marm-Wattimena

★★★★★
5 5 1
Het was een zeer geslaagde dag gisteren. Ze hadden het er vandaag nog over tijdens de pauzes dus dat zegt al genoeg. Gelukkig zat het weer ook mee. Wij zijn erg tevreden hoe het is geregeld en de dag verlopen is. Het Segway rijden was een groot succes en vonden veel mensen ook leuk om te doen. Bedankt voor de samenwerking en uitstekende georganiseerde dag. En wie weet komt de nieuwe commissie ook wel weer bij jullie terecht

Wendy

★★★★★
5 5 1
Hartelijk dank voor de snelheid waarmee jullie voor ons feest hebben geregeld. Zelf kon ik er helaas niet bij aanwezig zijn (ik was helaas ziek), maar ik hoor hele enthousiaste verhalen van mijn collega’s. Het was erg geslaagd en ze hebben een hele gezellige avond gehad.

Chantal Helder

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor een zeer geslaagd feestje afgelopen vrijdag. Ik heb alleen maar lachende gezichten gezien en er is heel veel gedanst… Nogmaals bedankt en misschien tot volgend jaar!

Jan Tol

★★★★★
5 5 1
Het was geweldig! Bediening de 2- Gerda’s , Erik en de Kapitein waren geweldig. Complimenten ook aan de cateraar het eten was van prima kwaliteit en genoeg. Hoewel het slecht weer was (veel regen ) ging het allemaal prima. Het enige minpunt was dat de boot eigenlijk te klein was voor 100 personen. Vooral met het eten als iedereen met bordjes etc. loopt. Voordeel daarvan was weer je spreekt iedereen. 1 opmerking was : het lijkt wel een donkerbruin cafe! Zo vol is het hier, maar wel gezellig.

Maaike Visser

★★★★☆
4 5 1
Het was zaterdag een erg geslaagde dag geweest, iedereen heeft genoten! De gidsen waren ook erg leuk, gezellig en wisten veel te vertellen. We hebben genoten van onze dag! Bedankt voor de geslaagde dag en alle hulp!

Marjolien, Anne en Karin

★★★★☆
4 5 1
We hebben erg leuke reacties gehad en een hele leuke dag! We hebben absoluut genoten van de dag en zouden jullie zeker aanraden als iemand iets dergelijks wil organiseren. De mensen waren zeer enthousiast, het ik hou van holland spel was boven verwachting en het eten erg goed.

Anja

★★★★★
5 5 1
Wat een geweldig feest hebben we gehad. Alles was perfect, locatie, weer, catering enz. Krijgen ook alleen maar complimenten voor de leuke en verrassende acts die er waren, een geweldige band, een sneltekenaar, een barbershop, nagelstylistes, casino etc. het kon gewoon niet op. PUUR feesten bedankt voor de geweldige organisatie! Helemaal top, een echte aanrader.

Margreet Westerbeek

★★★★★
5 5 1
Het was een fantastisch feest, dank voor jullie bijdrage daaraan....en Marvin was geweldig!!...hij deed het met veel enthousiasme en helemaal perfect...ook complimenten over de inzet van de anderen van jullie organisatie!!. Het was in 1 woord top!!

GWK Travelex

★★★★★
5 5 1
Hiermee willen wij Puur Events, en met name jou, bedanken voor het organiseren van het Hollywoodfeest op 15 januari. Wij hebben het ervaren als een geweldig feest, goed georganiseerd waarbij aan al onze wensen tegemoet is gekomen. Het feit dat jullie onze wensen hebben kunnen vertalen naar zo’n geslaagd feest, getuigt van een goed organisatietalent. Nogmaals bedankt namens alle feestgangers!

Danka Eelman

★★★★☆
4 5 1
Het was een zeer geslaagd feest met alleen maar positieve reacties. De locatie en het eten waren zeer geslaagd. Bedankt voor de link met de foto’s. Er staan een hoop leuke foto’s bij.

Kendra

★★★★★
5 5 1
Voor zover we de reacties van de collega’s hebben gehoord was het een erg geslaagd feest. Het geheel was erg goed verzorgd en we willen jullie dan ook bedanken voor de samenwerking :-) De foto’s zijn erg leuk geworden.

Heidi

★★★★★
5 5 1
De avond is zeer geslaagd verlopen, we hebben eigenlijk alleen maar positieve reacties gehoord. Wij waren en zijn zeer tevreden over jouw/jullie organisatie. Er zijn altijd wel wat punten die anders gaan dan je denkt, maar dat hebben de collega’s niet gemerkt. Het was een hele gezellige avond. Bedankt voor de goede zorgen voor en tijdens het feest. Mocht er in de toekomst nog eens iets te organiseren zijn, dan hou ik jullie zeker in gedachten!

Susanne Nijeboer

★★★★★
5 5 1
De middag/avond was een groot succes. Foto hoek was erg leuk en is inderdaad veeeeeel gebruik van gemaakt. Ben erg benieuwd naar de foto’s.

Margreet Westerbeek

★★★★★
5 5 1
We hebben een fantastische feestavond gehad, mede dankzij jullie entertainment. Was perfect geregeld!

Rebecca

★★★★★
5 5 1
We vonden het feest erg leuk, het was goed geregeld allemaal. Bedankt, en tot een volgende keer!

Sabah Nhass

★★★★★
5 5 1
We hebben alleen maar positieve reacties gehad dus dat zat wel goed. Ik ben erg benieuwd naar de foto’s. Al met al het was een succes. Mogelijk dat we in de toekomst elkaar weer tegen komen. Bedankt voor je inzet!

Patricia van Vulpen

★★★★★
5 5 1
Graag wil ik jullie bedanken voor het leuke feest van afgelopen zaterdag. Alles was echt super geregeld! Degene die niet geweest zijn hebben een leuke avond gemist, alles was top. De hapjes waren heerlijk, de locatie zag er top uit en jullie mensen hebben de boel goed geëntertaind. De foto’s zijn echt heel erg leuk geworden! Je ziet de maffiasfeer er goed in terug. Leuk aandenken aan een erg gezellige avond.

Marjolein Meester

★★★★★
5 5 1
We hebben een ge-wel-dig feest gehad! Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord. Vooral de DJ deed het erg goed bij de feestgangers en de fotograaf was zo enthousiast dat iedereen er vast goed op staat. Ik zag dat je de link naar de foto’s had duur gestuurd, dank daarvoor! Ook de casinotafels vielen in de smaak. Voor iedereen die de dansvloer nog een beetje te heftig vond was dat een mooie escape ;) Bedankt in ieder geval voor je inzet en je geduld, we zijn erg tevreden!

Linda

★★★★☆
4 5 1
Ik hoor ook alleen maar positieve reacties. Bedankt!!

Gio

★★★★★
5 5 1
Ja we hebben een zeer geslaagde avond en meeting achter de rug. Dank voor de prima organisatie, in 1 woord “GEWELDIG” !! Zeer goede respons gekregen over het hotel, echt een perfecte locatie en mooi hotel. Het feest ook een goede lokatie en meewerkend personeel, eten was echter wat minder van kwaliteit. Locatie voor de meeting ook prima en alle medewerking gekregen die we nodig hadden. Kortom geslaagd.

★★★★★
5 5 1
Via deze weg willen wij alle mensen die bijgedragen hebben aan het spetterende James Bond feest van afgelopen zaterdag hartelijk bedanken. Het was een super feest. We hebben vandaag en zaterdag alleen maar positieve reacties ontvangen, dus aan jullie en uiteraard alle mensen van de Kastanjehof in Gemert alle lof!! Iedereen is super benieuwd naar de foto’s die gemaakt zijn, dus als je ons een seintje wilt geven als de foto’s beschikbaar zijn, kunnen we nog even nagenieten van een voortreffelijke avond!

Ria en Mark Wiechers

★★★★★
5 5 1
We willen je graag laten weten dat wij alleen maar positieve reacties hebben gekregen op de feestavond gisteren. Heel hartelijk dank voor speciaal jouw inzet en goede zorgen en die van de andere Puur*Events betrokkenen. Wij zijn zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat van al je inspanningen. Zou je zo vriendelijk willen zijn ook aan Heffer door te geven dat wij hen complimenteren met de keuken en de inzet van hun staf en bedienend personeel, speciaal de soepele manier waarop met last minute verzoeken werd omgegaan. Om kort te gaan: het was een geweldig feest en we hebben genoten. Nogmaals dank en met hartelijke groet!

Lucienne van Aggele

★★★★★
5 5 1
Het was een leuke avond. Complimenten aan Anna Maria, ze had alles goed onder controle. Tot volgend jaar weer!

Danielle

★★★★★
5 5 1
Allereerst bedankt voor het regelen van ons personeelsfeestje van afgelopen zaterdag. Mede dankzij het mooie weer is het een superdag geworden. Ook de medewerkers van Puur waren enthousiast dus ook dat is een pluspunt. De afsluiting en het feest in de Winkel van Sinkel was super. Geweldige avond/nacht gehad. Hotel Apollo was ook super. Dus al met al een super personeelsfeest!

Janny

★★★★★
5 5 1
Als eerste wil ik vandaag jullie meer dan hartelijk danken voor het organiseren, meedenken en plannen van een ongelooflijke geweldig zeer geslaagde feest. Vanaf de allereerste opvang bij de bus, de Pirate Girls, het zingen, de catering en niet te vergeten de bemanning aan boord het was allemaal super en tot in de puntjes verzorgd. Nogmaals dank je wel voor je goede zorgen die deze dag onvergetelijk voor Comtest hebben gemaakt. Heel veel succes de komende dagen en wie weet tot ziens.

Rachel

★★★★★
5 5 1
Het feest was in een woord FANTASTISCH! Heel goed geregeld. Het eten was perfect. Het was een zeer geslaagd personeelsfeest. Ontzettend bedankt voor de organisatie en de zeer geslaagde avond. Ik zal zeer zeker ‘reclame’ voor jullie maken bij mijn overige meer dan 1000 collega’s hier in het pand middels o.a. onze nieuwsbrief en intranetsite.

Eric van Hintum

★★★★★
5 5 1
Hartelijk bedankt voor het fantastische feest afgelopen donderdag. Jullie hebben weer een top prestatie geleverd. Vanuit de collega’s (en zelfs vanuit afdelingen die niet mee waren!) zijn de complimenten groots. Hoop dat het voor jullie ook een plezierig evenement is geweest.

Danny Jongejeugd

★★★★★
5 5 1
Ik was de dag helaas zelf niet aanwezig. Ik heb begrepen dat het een top dag was. Mensen hebben zich goed vermaakt. Bedankt voor de leuke foto’s! Erg grappig! Tot een volgende keer….

Peter Wiegel

★★★★★
5 5 1
Sorry dat ik een beetje laat reageer, maar wil je toch graag nog even laten weten dat we een hele toffe, en leuke avond hebben gehad zaterdag j.l. Het was voor iedereen nieuw en een hele leuke ervaring. We hebben allemaal enorm genoten. Hartstikke goed en nogmaals hartelijk dank.

★★★★★
5 5 1
Wij hebben zeer zeker een leuke avond gehad (veel positieve reacties gehad), na de lasershow kon ik er uiteindelijk zelf ook van genieten.

Henk-Jan Broersma

★★★★★
5 5 1
Zoals je op de foto’s kunt zien was er niks aan! Nee hoor, het was erg geslaagd. Veel positieve reacties! Iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad, dus het was top! De DJ kreeg iedereen uiteindelijk in beweging, het eten was erg lekker, dus alleen maar goede dingen. Bedankt voor de foto’s en zo snel al. Die zorgen toch voor een leuke terugblik, dus ik denk dat die wel in de smaak gaan vallen hier. Mochten wij weer eens een personeelsfeest organiseren, dan weten we jullie te vinden. Bedankt voor de organisatie!

Jane

★★★★★
5 5 1
We hebben echt genoten afgelopen donderdag. Mijn complimenten!! Het enige wat ik heel jammer vond waren de laatste afmeldingen en dan het feest niet druk bezocht is, maar dat is ook weer een leer proces voor het volgende feestje. Heel erg bedankt en tot het volgende event!

Annette

★★★★☆
4 5 1
Ons personeelsfeest op 17 september jl. hebben wij als een mooie avond in Amsterdam ervaren! Complimenten aan Puur. Een bureau waarvoor we zeker reclame kunnen voor een dagje uit in het Amsterdamse en naar we hebben horen zeggen binnenkort ook in Utrecht. Wellicht denkt Puur ook aan ’s-Hertogenbosch? Nogmaals met hartelijk dank en wie weet…… tot ziens!!!

Miranda Bekitener

★★★★★
5 5 1
Het stadsdeel Slotervaart werd opgeheven en gaat op in stadsdeel nieuw West. Dit moest feestelijk worden ingevuld voor het personeel van 300 personen. Een schitterend 70’s – 80’s feest werd door Puur* Events georganiseerd in de hal van het World Fashion Centre. Een discovloer, divers entertainment, de aankleding en catering, alles tot in de puntjes ingevuld door Puur* Events en een daverend succes.

Wendy Leytens

★★★★★
5 5 1
We hebben een erg leuk feest gehad met heel veel positieve reacties!! We zijn erg benieuwd naar de foto’s. Wij maken hier jaarlijks een verjaardagskaart van, en deze belooft erg vrolijk en gekleurd te worden. Jullie heel erg bedankt voor alles.

Patricia

★★★★★
5 5 1
Heel veel leuke, positieve reacties, eigenlijk geen minpunten gehoord. De dag/avond verliep heel soepel, contact met je collega’s was ook goed. Als er iets was kon ik bij ze terecht en als zij vragen hadden kwamen ze naar me toe om het eerst te bespreken, vond ik heel fijn zo. Foto’s zijn erg leuk geworden! Bedankt voor de organisatie!

Minke

★★★★★
5 5 1
We hebben inderdaad een ontzettende leuke avond gehad, ondanks de lage opkomst. De geluiden van de aanwezigen waren super positief en zij hebben een top avond gehad. Lekker eten, goede verzorging, prima muziek! Kortom geslaagd! Dank je wel voor de foto's overigens, ontzettend leuk!

Wendy Plant

★★★★★
5 5 1
Nogmaals bedankt voor de super, super, geweldig middag van afgelopen zaterdag. Ik heb heel veel leuke reacties gekregen. Het was fantastisch weer, de locatie was perfect, de catering erg goed, het programme heel erg leuk en al jullie medewerkers waren echt geweldig, wil je hun namens ons bedanken. In het kort dus heel erg succesvol waarvoor jullie DANK!

Paula

★★★★★
5 5 1
Ik wil jullie bedanken voor een onvergetelijke avond. Iedereen heeft enorm genoten. Alles was ook goed: Personeel, de bediening, het eten en de dj. Eventmanager Anna-Maria was ook echt een aanwinst. Als het goed is zijn er een hoop foto’s door jullie gemaakt dus daar ben ik heel benieuwd naar. Hartelijk dank voor de goede zorgen en voor de onvergetelijke avond…

Renate

★★★★★
5 5 1
Ik was er zelf niet bij zaterdagavond, maar de collega’s die ik gesproken heb, inclusief mijn 2 “bazen”, waren erg enthousiast. De likeurproeverij tijdens het feest vonden ze allemaal heel erg leuk en de Middeleeuwse locatie en het diner waren ook een succes. Heb nog even nagevraagd of er nog enkele “minpuntjes” waren maar dat was niet aan de orde. Ik concludeer hieruit dat het een geslaagde avond was!

Marjolijn van der Spek

★★★★★
5 5 1
Het was een super feest!

Willeke Rijken

★★★★★
5 5 1
Het was een heel erg leuke avond. Vanmorgen werd er ook enthousiast over gesproken. Leuk om te horen! Foto's zijn ook erg leuk! Deze hebben we gelijk op intranet geplaatst. Alles was naar wens. Nogmaals bedankt voor de goede organisatie!

Els van den Boogaard

★★★★★
5 5 1
We hebben het erg leuk gehad, en de reacties waren zeer positief. De puzzeltocht was een succes, en bij cafe Sonneveld was gewoon alles leuk en het eten lekker. Ik wil nog even opmerken dat ik heel veel reacties heb gehad over het personeel van café Sonneveld, ontzettend vriendelijk en hartelijk. Het was gewoon opvallend, voor hun ook een opstekertje! Wat ons betreft jullie organisatie top, voor herhaling vatbaar maar dan wel een ander thema voor de afwisseling.

Marloes Jongeneel

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor de foto's ze zijn inderdaad leuk geworden, maar wat wil je met zo'n uitgedoste groep. Super leuk dus!! We hebben een vreselijk leuke avond gehad met heel veel gezelligheid! Het moest even op gang komen maar...... het kwam allemaal goed! Ik vond het fijn dat Lars aanwezig was om de boel in de gaten te houden en in te spelen op de situatie, toppie! Nogmaals bedankt voor al jullie goede zorgen en wie weet tot een volgend feestje!

Els Hoogeboom

★★★★★
5 5 1
Het was in alle opzichten een geslaagde feestavond. Bijna iedereen had de moeite genomen om zich te verkleden, hetgeen al direct voor een goede sfeer zorgde. Neem daarbij de goede organisatie en enthousiaste medewerkers vanuit jullie organisatie en dan wordt het vanzelf een goed feest! Iedereen heeft ervan genoten, dus dank voor ieders inzet voor en op die avond.

Tom

★★★★★
5 5 1
Wilde je nog bedanken voor de goede organisatie van ons feest! Het was van iedereen een super geslaagde avond om nooit te vergeten… Ondanks dat niet de hele zaal gevuld was is het goed los gegaan! Volgens mij heb ik je persoonlijk aan het eind van de avond al wel bedankt, dat weet ik niet precies meer haha... Maar bij deze alsnog bedankt!

David Spottiswood

★★★★★
5 5 1
DHL, een topbedrijf, waar Puur* de opening van een nieuwe terminal in Belgie heeft mogen organiseren. Zowel personeel als relaties waren uitgenodigd, ca 1100 mensen. Het doel was een relatieversterkend evenement te organiseren, waarbij de trots voor het bedrijf voorop stond. Na de opening en verschillende festiviteiten moest de dag worden afgesloten met een groots feest. Puur* Events heeft niet alleen het budget bewaakt en gezorgd voor een strakke logistiek, maar vooral onze ideeën voortgekomen uit creativiteit en passie voor de pure beleving hebben gezorgd voor een onvergetelijke belevenis. Een spectaculaire opening ondersteunt door de tissue act en stoere vuurkunstenaars en uiteindelijk een fantastisch eindfeest met verschillende optredens en catering stonden op het programma.

Peter

★★★★☆
4 5 1
Het was gisteren geweldig! De feestboot was super en het eten voortreffelijk. De accordeonist die we aan boord meenamen maakte er een feeststemming van met meezingers en passende achtergrondmuziek tijdens het eten. Die uitgelaten stemming hebben we verder de avond gehouden. Bedankt voor het regelen van alles vanaf jullie kant: je hebt een tevreden klant erbij!

Hanny Schultz

★★★★★
5 5 1
Ons feest afgelopen vrijdag was fantastisch!! De complimenten over zowel het middagprogramma als het themafeest ’s avonds vliegen ons om de oren en er wordt geroepen dat we “in jaren niet zo’n leuk feest hebben gehad”. Heel erg veel dank voor iedereen die hier namens Puur aan heeft bijgedragen!! Ook nog bedankt voor het advies om de smartlappenworkshop te handhaven, want ook dat was een enorm succes! groeten, mede namens de andere FECO-leden, en tot volgend jaar.

Joop

★★★★★
5 5 1
Feest was leuk,volgens mij heeft iedereen zich prima vermaakt!!

Deze website is het beste zichtbaar in portret modus...