De vraag van de opdrachtgever

Organiseer een familiedag op eigen locatie voor medewerkers en hun gezinnen, ter gelegenheid van de opening van het nieuwe kantoorpand, overdracht en het 90-jarige bedrijfsjubileum.

Zo maakten wij dit event tot succes

De dag startte met een rondleiding door het nieuwe pand, waarna de gastvrouwen en -heer de gasten naar de feestzaal begeleidden. Hier kregen de aanwezigen een smakelijk glas prosecco en kon het formele gedeelte van de dag beginnen: de overdracht van het directeurschap, speeches en de officiële opening van het pand. Daarna was het tijd voor een onvergetelijke beleving in eigen huis. Er was van alles te doen voor jong en oud: van nostalgisch entertainment als De Kop van Jut en een rodeostier tot een VR-belevenis en het Computerspellen Museum. Los op het springkussen of je nagels laten doen in de nagelsalon? Het kon allemaal. Op de foodmarket waren ondertussen diverse heerlijkheden te krijgen; BBQ bites, pizzapunten, saladbar, pasta en friandises. Voor de kinderen was er een snoepbuffet, limonade bar, popcorn en poffertjes.

Wij nemen je alle organisatorische taken uit handen; van uitnodiging tot de foto’s na afloop

Extra Puur* Effect

Dit event was driewerf bijzonder voor de gasten. Letterlijk, want drie bijzondere mijlpalen werden gevierd: het 90-jarig jubileum, de overdracht van directeurschap van vader op zoon en de opening van het nieuwe pand. Hoe je dat bijzonder maakt? Met vuurwerk natuurlijk! Voor het officiële openingsmoment zorgden we voor een grote drukknop. Met het indrukken van deze knop was het pand officieel geopend en genoten de gasten van feestelijk inpandig vuurwerk. Een kers op de taart!

Foto's Talen Vastgoedonderhoud B.V.

Puur Feesten
Daisy

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

    Enkele keren per jaar nieuwsbrieven / advertenties
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.