Zaterdag 29 september 2018 vierden wij ons 90-jarig bestaan, in combinatie met de opening van ons nieuwe bedrijfspand. Samen met Daisy Durlacher is er een perfect bij ons bedrijf passend event ontstaan, qua uitstraling, activiteiten en met fantastisch goed eten. Onze medewerkers waren compleet verrast door de aankleding en het food & fun aanbod. Voor mij als contactpersoon was het heel spannend om alles uit handen te geven, maar dit kun je zonder zorgen doen bij Puur*. Ook tijdens het feest waren de gastvrouw- en heer er als back-up voor alle extra wensen. Een fijn gevoel! Onze gasten werden in de watten gelegd. We raden Puur* zeker aan!

Talen Vastgoedonderhoud

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Organiseer een familiedag op eigen locatie voor medewerkers en hun gezinnen, ter gelegenheid van de opening van het nieuwe kantoorpand, overdracht en het 90-jarige bestaan.

Zo maakten wij dit event tot succes
De dag startte met een rondleiding door het nieuwe pand, waarna de gastvrouwen en -heer de gasten naar de feestzaal begeleidden. Hier kregen de aanwezigen een smakelijk glas prosecco en kon het formele gedeelte van de dag beginnen: de overdracht van het directeurschap, speeches en de officiële opening van het pand. Daarna was het tijd voor een onvergetelijke beleving in eigen huis. Er was van alles te doen voor jong en oud: van nostalgisch entertainment als De Kop van Jut en een rodeostier tot een VR-belevenis en het Computerspellen Museum. Los op het springkussen of je nagels laten doen in de nagelsalon? Het kon allemaal. Op de foodmarket waren ondertussen diverse heerlijkheden te krijgen; BBQ bites, pizzapunten, saladbar, pasta en friandises. Voor de kinderen was er een snoepbuffet, limonade bar, popcorn en poffertjes.

Extra Puur* Effect
Dit event was driewerf bijzonder voor de gasten. Letterlijk, want drie bijzondere mijlpalen werden gevierd: het 90-jarig jubileum, de overdracht van directeurschap van vader op zoon en de opening van het nieuwe pand. Hoe je dat bijzonder maakt? Met vuurwerk natuurlijk! Voor het officiële openingsmoment zorgden we voor een grote drukknop. Met het indrukken van deze knop was het pand officieel geopend en genoten de gasten van feestelijk inpandig vuurwerk. Een kers op de taart!

Details
Event manager:
Daisy
Bedrijfsnaam
Talen Vastgoedonderhoud B.V.
Feestlocatie
Eigen locatie
Aantal gasten
360
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons