Wij hebben al vele feesten onvergetelijk gemaakt met origineel en spetterend entertainment. We hebben een groot artiestenbestand en werken nauw samen met top entertainers die net als wij het verschil willen maken voor de klant. We adviseren je graag over leuke opties voor jullie feestprogramma op basis van wensen en budget. Hier vind je diverse entertainment ideeën, overzichtelijk gecategoriseerd.

Kun je niet kiezen of vinden wat je zoekt? Bel ons dan op 088-7887020 voor vrijblijvend advies.

Ontvangst

Wij weten als geen ander wat een eerste indruk voor je evenement kan betekenen. Extra leuk dus om jullie gasten op een bijzondere manier te ontvangen! Van showgirl tot steltenloopster, van Lady Champagne tot een optreden van de Rio Carnaval show en van een lasershow tot tissue act… Niets is ons te gek. Wij gaan graag met jullie in gesprek om jullie evenement op een spetterende manier te openen!

Muzikaal entertainment

Het muzikale entertainment maakt of kraakt je feest. Gelukkig werken wij met de meest sensationele DJ’s en bands, altijd inclusief de benodigde, professionele apparatuur! Wij zorgen voor muziek waar u met uw vrienden en collega’s lekker op kunt dansen. Wij draaien naar beleving, origineel maar toch vertrouwd. Voetjes van de vloer, gegarandeerd!

Wij zorgen voor een onvergetelijk event; van muzikaal entertainment tot een bijzonder diner!

Eten en drinken

Een goede maaltijd zorgt voor nog meer feestplezier! Of het nu om borrelhapjes, een walking dinner, dinerbuffet, uitgeserveerd diner, foodmarket of streetfood concept gaat… Wij regelen het! Wij hebben contact met de beste cateraars en leukste koks voor de culinaire aankleding van jouw feest. En hebben jullie toch nog iets anders in gedachten? Vertel jullie idee en wij komen met een smakelijk nieuw voorstel!

Maak het speciaal

Twijfel je over hoe je dit evenement nu écht onvergetelijk kunt maken? Wij denken graag met je mee! Kies bijvoorbeeld voor een optreden van een (semi) bekende Nederlander of sluit je feestavond af met een knal: Wij verzorgen een spetterende vuurwerkshow! En wil je nou dat jouw gasten dit event zich over 10 jaar nog herinneren? Zorg dan voor een bijzonder presentje dat klaarligt voor de gasten. Onze missie is niet voor niets: Beleven, genieten, onthouden!

Puur Feesten
Milou

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.