Mid Summer festival

Summer, summer, summertimeeee! Het is ZOMER!

Dé must haves voor een geweldig Mid Summer festival

Kies alles wat je voor jouw feest graag zou willen. Alles mag! Door het aan te vinken nemen we het direct mee in de offerteaanvraag, die je hiernaast kunt doen.

 Decoratie
 Catering
 Entertainment

Summer, Summer, Summertimeeee… 
Een heerlijk festival op een externe locatie of op jullie eigen locatie. Wij toveren jullie kantine / parkeerterrein  / loods om tot een heerlijke lounge ruimte en een fantastische plek om met de voetjes van de vloer te gaan. Zak lekker onderuit op één van de relaxte loungekussens, geniet van de heerlijke loungemuziek en haal wat lekkers bij de diverse foodtrucks.

Foodtrucks
Centraal deze avond staan alle rollende keukens die voor jullie naar de feestlocatie zijn gekomen. Je kan je eigen burger bouwen bij ons “Build Your Own Burger” of je eigen pasta samenstellen bij Pasta e basta. Zij weten als geen ander dé perfecte pasta te maken. Allemaal niet zo jouw smaak? Bezoek dan onze BBQ master voor een heerlijk malse saté of neem een portie ouderwetse poffertjes! Voor de lekkere trek zijn er mierzoete suikerspinnen of de hartige popcorn bij onze popcorn- en suikerspinnenkraam.

Voetjes van de vloer of lekker loungen
Ondertussen draait de DJ de gehele avond sfeervolle hits. Even genoeg gegeten? Breng dan een bezoek aan onze telefoonlezeres en laat de toekomst voorspellen. Als afzakkertje kan iedereen plaatsnemen bij de wijn- of likeurproeverij. Onze shakers in de cocktailbar shaken de meest populaire cocktails in een mum van tijd. Liever wat meer ontspanning? Ga langs bij onze masseurs en kom helemaal tot rust. Of breng een bezoekje aan de nagelsalon, de barbier of de trendy haarstyliste.  Voor ieder wat wils! Als slot van deze heerlijke avond is het mogelijk om te eindigen met een spectaculaire vuurwerkshow!

Mid Summer festival

 • Vanaf € 49,50 p.p.

 • Minimaal 50 personen

 • 4 uur

 • Mogelijk op eigen locatie of een externe locatie in Nederland

Onze experts helpen je graag!

 • Bel ons op 088-7887020
  Vandaag tot 17:30 uur
 • Stuur een bericht
  Ga naar het contactformulier
 • Chat met ons
  Begin met chatten

Reviews

4.8
4,8 rating
4.8 gebaseerd op 6 reviews
5 sterren83%
4 sterren17%
3 sterren0%
2 sterren0%
1 ster0%

In 2018 wilden wij het 30 jarig bestaan van ons bedrijf vieren. We besloten dit niet zelf te willen doen en gingen op zoek naar een geschikte partner om dit mee te doen. We kwamen bij PUUR uit. We maakten een afspraak voor een kennismakingsgesprek met Sophie. Dit gesprek verliep erg prettig en was ook effectief. Sophie had zich goed voorbereid en kwam met een uitgebreid voorstel op onze eerste afspraak. Vervolgens hebben we nog een afspraak gemaakt bij de voorgestelde locatie om verdere details te bespreken. Het verdere contact is per email of telefonisch verlopen. Uiteindelijk hebben we samen met onze medewerkers en hun partners een fantastische avond op het strand beleefd, vol met entertainment, met voor iedereen wat: van Frans Duits tot een bierproeverij en een echt Casino met bankbiljetten met ons eigen logo. Ook de beach babes vielen erg goed in de smaak bij onze mannelijke monteurs! Tijdens de avond zijn wij zelf geheel ontzorgd door Sophie en haar collega. Ze hebben alles geregeld, tot aan de uitrijkaarten toe. Wij hebben dus heerlijk ontspannen kunnen genieten op ons eigen feestje en onze medewerkers de aandacht kunnen geven, die ze verdienen. Zeker voor herhaling vatbaar!

5,0 rating
DIGIT Elektrotechniek

We hebben een waanzinnig mooi feest gehad voor ons bedrijf. Met 100 mensen hebben we genoten van een mooie locatie, lekker eten en verrassend entertainment. Puur* heeft ons echt ontzorgd in de voorbereiding en op de avond zelf.

4,0 rating
Blue Sky Group

Een fantastische dag in de buitenlucht waarbij iedereen aan zijn trekken kwam. Alles was op en top geregeld, we konden optimaal genieten!

5,0 rating
Nuon

Het feest was SUPER geslaagd. Het weer zat erg mee en op de organisatie was niets aan te merken. Ook de locaties waren uit de kunst. Het eten was heerlijk. Kortom wij hebben een avond gehad waar nog wel enige tijd over nagepraat zal worden. Bedankt voor alles en wellicht tot een volgende keer.

5,0 rating
De Riethorst Stromenland

Het was erg gezellig en goed geregeld (en jullie hadden fantastisch weer geregeld!) Vandaag of eigenlijk de hele week is het weer superdruk met business as usual, maar we kijken zeker terug op een geslaagde dag. Bedankt voor het meedenken en organiseren.

5,0 rating
ANDRITZ ASKO B.V.

Het was een zeer geslaagde dag gisteren. Ze hadden het er vandaag nog over tijdens de pauzes dus dat zegt al genoeg. Gelukkig zat het weer ook mee. Wij zijn erg tevreden hoe het is geregeld en de dag verlopen is. Het Segway rijden was een groot succes en vonden veel mensen ook leuk om te doen. Bedankt voor de samenwerking en uitstekende georganiseerde dag. En wie weet komt de nieuwe commissie ook wel weer bij jullie terecht

5,0 rating
UMC Utrecht