Mid Summer festival

Summer, summer, summertimeeee! Het is ZOMER!

Het festival

Een heerlijk festival op een externe locatie of op jullie eigen locatie. Wij toveren jullie kantine / parkeerterrein  / loods om tot een heerlijke lounge ruimte en een fantastische plek om met de voetjes van de vloer te gaan. Zak lekker onderuit op één van de relaxte loungekussens, geniet van de heerlijke loungemuziek en haal wat lekkers bij de diverse foodtrucks. Zomers genieten!

Volledig ingericht festivalterrein

Een sfeervolle festival setting met bistro setjes, picknicktafels, steigerhouten statafels, gekleurde zitzakken, LED prikverlichting (in diverse kleuren mogelijk), vlaggenlijnen, lampions en nog veel meer. Wij verzorgen het voor jullie bedrijfsfestival. Uiteraard passend bij het gekozen thema!

Foodstations en foodtrucks

Ga langs bij onze foodstations! Je kunt je eigen burger bouwen bij ons “Build Your Own Burger” station of je eigen pasta samenstellen bij Pasta e basta. Zij weten als geen ander dé perfecte pasta te maken. Allemaal niet zo jouw smaak? Bezoek dan onze BBQ master voor een heerlijk malse saté of neem een portie ouderwetse poffertjes! Voor de lekkere trek zijn er mierzoete suikerspinnen of de hartige popcorn bij onze popcorn- en suikerspinnenkraam. Per evenement selecteren wij het aantal inbegrepen fooditems, uiteraard is uitbreiden mogelijk! Ook houden wij rekening met vegetarische opties en andere dieetwensen.

Drinken
 • Onbeperkt bier, wijn en frisdranken
 • Emmers gevuld met crushed ice en zomerse biertjes
Optioneel
 • Welkomsdrankjes naar keuze
Entertainment
 • 2 Showgirls

  Onze Show Girls ontvangen jou en jouw gasten geheel in stijl. Gedurende de avond komen zij op verschillende momenten langs met lekkernijen.

  2 Showgirls
 • DJ incl. basis licht en geluid

  Onze DJ zal voor een spetterende party zorgen. Voetjes van de vloer! Deze professionele DJ heeft jarenlang ervaring. Hij weet bij iedere gelegenheid de juiste snaar te raken. Hij draait naar beleving, is origineel, en toch vertrouwd!

  DJ incl. basis licht en geluid
 • Fotograaf met fotohoek

  Puur* Feesten zal een fotohoek maken, waar de sterren van deze avond met ludieke items hilarische foto’s kunnen laten maken. Dit is de ideale plek om tastbare herinneringen aan deze avond te creëren!

  Fotograaf met fotohoek
 • Glow in the dark pakket

  Wij zorgen voor fluoriserende gadgets en een extra beleving in het donker. Dit pakket bestaat uit armbandjes, kettingen, breaklights, foamsticks en glowbrillen.

  Glow in the dark pakket
 • Haarstyliste

  Met hun blinkende föhns in de aanslag wachten zij je gretig op. Met vaardige hand, een bloem, een lintje, een beetje lak en een likje gel verandert het tweetal elk kapsel in een waar sieraad voor het hoofd. Zo steel je deze feestavond zeker de show!

  Haarstyliste
 • Likeurproeverij

  Tijdens het feest geniet je van een proeverij van verschillende likeuren. Er wordt uitleg gegeven over het proeven van de verschillende soorten likeuren en jenevers. Geniet van deze bijzondere ervaring!

  Likeurproeverij
 • Sneltekenaar

  Een fantastische sneltekenaar voor jullie (personeels)feest. Hij of zij maakt een uniek portret van de gasten. Geen zorgen, de karikaturen zijn zeker niet beledigend. Wel vaak hilarisch en een geweldig aandenken aan jullie feestavond!

  Sneltekenaar
 • Stoelmassage

  Stoelmassage is een prettige en ontspannen bijdrage aan jullie feest of evenement. De massage duurt gemiddeld 10-15 minuten en wordt door de kleding heen gegeven. Ideaal om op locatie aan te bieden!

  Stoelmassage
 • Strandverkoper

  Tijdens dit feest komt onze strandverkoper Mo – een bekende Nederlandse illusionist – met allerlei zonnebrillen, horloges en kettingen langs om deze aan de man te brengen. Iedere keer lijkt hij te zijn verdwenen, maar telkens duikt onze Mo toch weer op met nieuwe zomerse artikelen. Hoe is het mogelijk?!

  Strandverkoper
 • Telefoonlezeres

  Ga eens langs bij onze telefoonlezeres! Aan de hand van jouw mobiele telefoon van zal zij de toekomst voorspellen. Een zeer bijzondere ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden…

  Telefoonlezeres
 • Workshop salsa dansen

  Onze zomerse dames (professionele danseressen) geven tijdens het feest een spectaculaire salsa demonstratie. Daarna is het tijd om zelf de sterren van de hemel te dansen tijdens de Salsa workshop. Voetjes van de vloer!

  Workshop salsa dansen
Personeel en bediening

Wij verzorgen sociale, ervaren bartenders die altijd in zijn voor een praatje! Zij zullen jullie voorzien van de heerlijkste dranken.

Organisatie

Een bedrijfsfestival is anders dan een personeelsfeest, er komt veel meer bij kijken. Wij nemen al deze zorgen uit handen! Denk aan een locatiebezoek, offerte op maat, stroomplan, plattegrond en draaiboek. Uiteraard mag de professionele begeleiding op de dag zelf ook niet ontbreken. Onze event manager staat de gehele dag voor jullie klaar, van opbouw tot en met de afbouw.

Programmaduur

Wij gaan uit van een 4 uur durend programma. Dit kan uiteraard naar wens worden aangepast.

Mid Summer festival

 • Vanaf € 74,50p.p.

 • Minimaal 75 personen

 • 4 uur

 • Mogelijk op eigen locatie of een externe locatie in Nederland

Onze event experts helpen je graag!

 • Bel ons op 088-7887020
  Vandaag tot 17:30 uur
 • Stuur een bericht
  Ga naar het contactformulier
 • Chat met ons
  Begin met chatten