Over ons

We menen het goed en we zijn goed!

Wij begrijpen dat je bedrijfsfeest of event méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Wat maakt Puur Feesten zo bijzonder? We menen het goed en we zijn goed! Jij vertelt ons welk effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en een strenge budgetbewaking. Je krijgt méér, véél meer voor je geld!

Onze offerte prikkelt van creativiteit en inzicht. Entertainment, locaties, mensen. We kennen ze allemaal. We weten wat naadloos past, welke onderdelen op welk moment werken. Is het niet 100% raak? Dan sturen we vrijblijvend weer een aangepaste offerte. Totdat er alleen maar voorpret rest en geen losse eindjes. Gewoon omdat we dit al jaren doen. We snappen het. Wij regelen met plezier jouw feest. Van pril begin tot spetterend eind. Kijk rustig rond op onze website en mail, bel 088-7887020 of stel een vraag via het contactformulier! Wij helpen je graag verder!

Kom jij ons team versterken?

Anna-Maria
Daisy
Edward
Jordy
Milou
Nadieh
Nicole
Nikki
René
Sophia
Sophie
Steven
Wouter

Dit is hoe we te werk gaan

1. Interesse?

Wij vernemen graag al je wensen! Je kunt een vrijblijvende offerte aanvragen via de website, maar met net zo veel plezier komen wij bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

2. Vrijblijvende offerte

Wij gaan met je wensen aan de slag en sturen je een vrijblijvende offerte met een overzicht van de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

3. Puntjes op de i en akkoord

Samen met jou maken we de offerte en het programma helemaal passend. Zodra wij de bevestiging krijgen dat we jullie feest mogen organiseren, starten we met de voorbereidingen. We zetten de puntjes op de i en bevestigen alle opties bij onze partners.

4. Draaiboek

Een week voor het evenement ontvang je het draaiboek. Hierin staat het gedetailleerde programma en zie je wat je kunt verwachten vóór, tijdens en na het event. In het draaiboek vermelden we ook alle contactpersonen en telefoonnummers. Wij zijn klaar voor een perfecte uitvoering!

5. Event

Jullie genieten en wij doen de rest. Onze eventmanager zorgt er op de avond voor dat alles vlekkeloos verloopt. Jullie worden volledig ontzorgd en beleven met de gasten een onvergetelijk evenement.

6. Evaluatie

Voor je het weet is het feest alweer voorbij. Gelukkig hebben we de foto’s nog. Wij nemen contact met je op voor een evaluatie waarin we graag alle feedback horen. Is alles naar wens geweest of zijn er nog punten ter verbetering?

Onze klanten beoordelen ons met een 9,2

  • Allereerst dank voor de goede organisatie. Het zag er echt gezellig uit en de sfeer zat er meteen goed in! Ik heb in ieder geval veel goede reacties gehad dus ben erg blij. Hoop dat jullie ook tevreden zijn over het feest!

  • Het feest was weer super geslaagd! Iedereen heeft ontzettend genoten van de avond. En iedereen is weer veilig thuis gekomen. Bedankt voor de goede organisatie en fijne samenwerking!

  • Ik heb alleen maar enthousiaste reacties van de deelnemers mogen ontvangen. Mede dankzij het weer was het een zeer geslaagde dag. Over de locatie was men meer dan tevreden, iedereen vond het zeer verrassend en  zeker voor herhaling vatbaar!

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Deze website is het beste zichtbaar in portret modus...