Great Gatsby feest

Een wereld waar niks te gek, te veel of te groot is!

Trek je mooiste outfit uit de kast en schroom niet je op te doffen. Dress to impress! De ruimte is omgetoverd tot een waar feestfestijn vol met veren, parelkettingen en lampjes. Alles op dit feest is groot, groter, grootst! A little party never killed nobody..

Jazzy tunes en Charleston dansen

Tijd om los te gaan op de dansvloer. Maar wel in stijl, Gatsby stijl! Walsen, quickstep of de Charleston, alles is goed. Niet bekend met één van deze stijlen? Doe dan mee met onze danseressen! Zij geven een korte demonstratie en vragen jullie dan allemaal mee te doen. Niet moeilijk, wel genieten!

Voor eeuwig en altijd

Even vermoeide voetjes? Laat je dan voor eeuwig vastleggen bij onze fotograaf. In onze fotohoek is niets te gek. Snorren, jasje, dasje, er is overal plek voor! Voor degenen die nog plek over hebben in hun maag, kan er heerlijke chocolade geproefd worden. Puur, melk, gevuld of niet. Elk soort chocolade heeft zijn eigen verhaal. Een avond optimaal genieten in jaren ’20 stijl!

Dé must haves voor een geweldig Great Gatsby feest

Kies alles wat je voor jouw feest graag zou willen. Alles mag! Door het aan te vinken nemen we het direct mee in de offerteaanvraag, die je hiernaast kunt doen.

 Catering
 Entertainment

Great Gatsby feest

  • Vanaf €49,50p.p.

  • Minimaal 50 personen

  • 4 uur

  • Mogelijk op eigen locatie of een externe locatie in Nederland

Onze event experts helpen je graag!

Reviews

4.8
4,8 score
4.8 van 5 sterren (op basis van 9 reviews)
Excellent78%
Zeer goed22%
Gemiddeld0%
Matig0%
Slecht0%

Mijn collega’s (en ik) hebben een leuke avond gehad. Vooral die table magic was echt een topper! Het was echt tot in de puntjes verzorgd, heel fijn. Als we in de toekomst weer iets gaan organiseren, weten we jullie zeker te vinden!

5,0 score
Marijke van Geem

Ik ben helaas nog niet op kantoor geweest na het feest, maar volgens mij vond iedereen het super leuk! Het was mooi versierd, het eten was lekker, en er werd al snel goed gedanst 😊
Dankjewel!

4,0 score
Lucija Abramovic

Afgelopen zaterdag was een hele gezellige leuke dag!! Dankje voor het regelen!

4,0 score
KE-Fibertec

Het feest was erg geslaagd. Er waren helaas minder mensen dan we verwacht hadden, maar de sfeer was er niet minder om en het weer was heerlijk. Inderdaad een super locatie. Bedankt voor het organiseren.

5,0 score
Conservatorium Hotel

We hebben inderdaad een ontzettende leuke avond gehad, ondanks de lage opkomst. De geluiden van de aanwezigen waren super positief en zij hebben een top avond gehad. Lekker eten, goede verzorging, prima muziek! Kortom geslaagd! Dank je wel voor de foto’s overigens, ontzettend leuk!

5,0 score
Gemeente Medemblik

Het was SUPER!!!!!!! Locatie, eten, cocktails … Alles werkelijk schitterend! Iedereen was happy. Ik dank je hiervoor!

5,0 score
AT Kearney

Wauw wat een feest!! Ik en vele anderen hebben van het begin tot eind genoten! Gedurende de hele avond heel veel complimentjes binnen gekregen en dat allemaal dankzij jullie; dus bij deze bedankt! We bellen morgen wel eventjes via de normale weg om alles te bespreken en ben ook erg benieuwd wat jullie er van vonden. Fijne zondag, hopelijk ben je weer een beetje uitgerust en we spreken elkaar!

5,0 score
Sophie

We hebben vanmiddag als organisatieteam de feestavond geëvalueerd. We kijken terug op een zeer geslaagde avond waar nog steeds over wordt nagepraat!

5,0 score
Rabobank Nederland BV

We hebben vanmiddag als organisatieteam de feestavond geëvalueerd. We kijken terug op een zeer geslaagde avond waar nog steeds over wordt nagepraat!

5,0 score
Rabobank Nederland BV