Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel jubileumfeesten tot een succes gemaakt. Vele enthousiaste bedrijven en particulieren vonden in Puur* Feesten een betrouwbare evenementenorganisator die snel en creatief meedenkt. En dat tegen concurrerende prijzen. Door een snelle communicatie en efficiënte planning creëren we een succesvol programma dat bij je past. Sluit je aan bij de rij tevreden klanten en ontdek wat wij bedoelen met beleven, genieten, onthouden…

  Open filters

Een onvergetelijk jubileum!

Of een bedrijf nu 1 jaar, 10 jaar of 110 jaar bestaat: een bedrijfsjubileum moet onvergetelijk zijn. Je viert het immers maar eenmalig, zonder herkansing. Daarom zorgen wij voor een evenement waar je gasten nog jaren over napraten. Wordt het een feestavond, bijzonder dagprogramma of meerdaags evenement? Blijf je in eigen huis, huur je een externe locatie of vier je jouw jubileumfeest op meerdere plekken? Alles kan! Onze experts zitten vol ideeën voor concept, organisatie en uitvoering.

                                           

Ideeën voor jubileumfeest

Op zoek naar de leukste ideeën voor een jubileumfeest? Wat dacht je bijvoorbeeld van een themafeest? Wij regelen bijpassende aankleding en zorgen voor uitnodigingen in dezelfde stijl. Geef de gasten een dresscode en het feest kan beginnen. Ook een feest op eigen locatie is een leuke optie. Tover je kantoor om in een heuse feestlocatie waar iedereen de tijd van zijn leven heeft. Liever op een andere locatie? Dat kan natuurlijk ook. Kies dan voor een feest op een bijzondere locatie. Dat geeft een magisch tintje aan het feest. Of pak het groots aan met een bedrijfsfestival. Inclusief foodtrucks voor lekkere versnaperingen.  

Of je nu op zoek bent naar ideeën voor het 10 of 25-jarig bestaan van een bedrijf; wij denken graag met je mee. Bij Puur Feesten vind je genoeg Event inspiratie. Dat wordt vast en zeker een onvergetelijke dag!

Wij staan je graag bij bij het organiseren van jouw onvergetelijke jubileumfeest!

Onze favoriete feestthema's voor een jubileumfeest

Een jubileumfeest kan extra bijzonder worden gemaakt door er een thema aan te geven. Er zijn talloze thema’s mogelijk die passen bij verschillende jubilea, zoals bijvoorbeeld een jaren ’70 of ’80 thema voor een 40-jarig jubileum, een Hollywood thema voor een 50-jarig jubileum, of een tropisch thema voor een zomerjubileum. Een thema zorgt niet alleen voor een feestelijke sfeer, maar biedt ook inspiratie voor de inrichting van de feestruimte, de kleding van de gasten, de catering en het entertainment. Puur* Feesten kan hierbij helpen door te adviseren over geschikte thema’s en het organiseren van de juiste aankleding, catering en entertainment. Zo wordt het jubileumfeest een echte belevenis.

De soorten jubileumfeesten

Voor alle verschillende jubilea is er een passend feest te organiseren. Door je medewerkers een mooie avond of dag te bezorgen, geef je ze een beloning voor het harde werk van de afgelopen jaren. Bekijk hier leuke opties voor het perfecte jubileum feest.

25 jarig jubileum bedrijf
Bestaat je bedrijf al 25 jaar? Proficiat! Dat is zeker een jubileum dat niet onopgemerkt voorbij mag gaan. Pak daarom groots uit om het te vieren. Denk bijvoorbeeld aan een groot festival op locatie. Daar kunnen veel dansjes gedaan worden. Een festival is natuurlijk ook mogelijk bij je bedrijf als je dat liever hebt.
10 jarig bestaan bedrijf
Ook een 10 jarig jubileum van je bedrijf is een mooie gelegenheid voor een prachtig feest. Denk aan een feest op je eigen locatie. Wij toveren je bedrijf om in een grote feestlocatie waar iedereen plezier kan maken. Wedden dat je medewerkers daar over 10 jaar nog over praten?
5 jarig bestaan bedrijf

Het 5 jarig bestaan van je bedrijf is misschien wel het jubileum dat je als eerste groots viert. Wat is er leuker om je medewerkers te bedanken voor hun inzet met een geweldig feest? Kies bijvoorbeeld voor een leuk themafeest.

Ga je een jubileumfeest vieren?

Een feest organiseren kan een uitdagende taak zijn, vooral als je niet weet waar te beginnen. Gelukkig kan Puur je helpen bij het organiseren van het perfecte feest. Zo kun je het jubileum van je bedrijf optimaal vieren. Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van uiteenlopende feesten en evenementen en kunnen je helpen bij elke stap van het proces. Van het bedenken van het concept tot het vinden van de perfecte locatie, van het selecteren van de juiste catering en entertainment tot het regelen van de logistiek; Puur* Feesten staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw feest een onvergetelijk evenement wordt.

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Vandaag tot 17:30

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Jubileumfeest op (eigen) locatie

Een jubileumfeest op locatie biedt tal van mogelijkheden om een bijzondere en feestelijke sfeer te creëren. Een jubileumfeest kan op verschillende locaties worden gevierd, zoals bijvoorbeeld in een feestzaal, een restaurant, een hotel, of zelfs buiten in een mooie tuin of park. Een voordeel van het vieren van een jubileumfeest op locatie is dat je zelf geen rekening hoeft te houden met de organisatie en inrichting van de locatie, en dat je de gehele organisatie en catering vaak kunt uitbesteden aan professionele partijen, zoals Puur Events. Hierdoor kun je zelf volop genieten van het feest, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de details en het regelen van alles. Door een locatie te kiezen die past bij de wensen en behoeften van de jubilaris en de gasten, kun je het jubileumfeest nog specialer maken en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. 

Een jubileumfeest op eigen locatie biedt ook vele mogelijkheden en voordelen. Zo kun je de feestruimte helemaal naar eigen wens en smaak inrichten en decoreren en kun je het feest volledig aanpassen aan de jubilaris en de gasten. Bovendien kan een jubileumfeest op eigen locatie ook kostenbesparend zijn, omdat je geen huurkosten voor een externe locatie hoeft te betalen. Wel is het belangrijk om rekening te houden met de beperkingen en mogelijkheden van de eigen locatie, zoals bijvoorbeeld de beschikbare ruimte, de parkeermogelijkheden en de vergunningen die nodig zijn voor het organiseren van een feest. Met een goede voorbereiding en organisatie kun je echter ook op eigen locatie een fantastisch jubileumfeest vieren dat nog lang in de herinnering zal blijven.

Is een jubileumfeest fiscaal aftrekbaar

Een bedrijfsfeest kan onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar zijn. Het is hierbij belangrijk om te kijken naar de aard en de omvang van het bedrijfsfeest en de kosten die hiermee gemoeid zijn. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de kosten van een bedrijfsfeest af te trekken als deze noodzakelijk zijn voor de bedrijfsvoering, bijvoorbeeld bij het vieren van een bedrijfsjubileum of het organiseren van een teambuildingactiviteit. Ook de kosten van een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie kunnen onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar zijn. Het is echter belangrijk om hierbij rekening te houden met de grenzen die de Belastingdienst hieraan stelt en om te zorgen voor een gedegen administratie en verantwoording van de kosten. Het is daarom verstandig om advies in te winnen bij een fiscaal adviseur of accountant om te kijken naar de mogelijkheden en beperkingen bij het aftrekken van de kosten van een jubileumfeest.

Als je kiest voor een feest op eigen locatie, dan is deze onbelast. Dat betekent dat jij als werkgever geen belasting hoeft te betalen over de consumpties. Dat komt door de Werkkostenregeling (WKR). 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw jubileumfeest?

Puur Feesten, het evenementenbureau voor uw jubileumfeest

Puur Events is dé partner voor het organiseren van een onvergetelijk jubileumfeest. Ons team heeft jarenlange ervaring in het organiseren van uiteenlopende feesten en evenementen, waardoor wij als geen ander weten hoe we een jubileumfeest tot een memorabel evenement kunnen maken. Puur* Feesten werkt samen met een breed netwerk van leveranciers en partners. Daardoor zijn we in staat om een gevarieerd aanbod aan locaties, catering, entertainment en andere diensten aan te bieden die perfect passen bij de wensen en behoeften van het jubileum. Daarnaast staat we bekend om onze persoonlijke en professionele aanpak, waarbij we nauw samenwerken met de opdrachtgever om tot het beste resultaat te komen. Met Puur Events als partner kun je erop vertrouwen dat elk detail van het jubileumfeest tot in de puntjes is verzorgd en dat het een feest wordt om nooit te vergeten!  

Laat je inspireren en bekijk ons werk

Benieuwd naar inspiratie voor het plannen van een jubileumfeest? Vele enthousiaste bedrijven zijn jou voor gegaan en vonden in Puur* Feesten een betrouwbare evenementenorganisator die snel en creatief meedenkt.

Door onze cases te verkennen, krijg je niet alleen een idee van de mogelijkheden die we bieden, maar ook inzicht in onze werkwijze en toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. De cases laten zien hoe we eerder succesvolle bedrijfsfeesten hebben georganiseerd en hoe we onze opdrachtgevers hebben geholpen om hun jubileumvieringen om te zetten in onvergetelijke ervaringen.

 

Puur Feesten
Milou

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.