"Wat een geweldig feest! We hoefden nergens aan te denken en alles werd ons uit handen genomen. Het echte VIP gevoel!"

Koks Group

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Organiseer een onvergetelijk feest voor medewerkers en hun partners

Zo maakten wij dit event tot succes
Onze in gouden jurkjes gehulde showgirls zorgden voor een glamourontvangst op de rode loper. De avond startte met een borrel en quiz op maat; dé manier om een feest gezamenlijk te beginnen en de sfeer lekker los te maken. Met (in overleg samengestelde) vragen over het bedrijf, de medewerkers en wat algemene kennisvragen werd er fanatiek gestreden en hard gelachen. Vervolgens begeleidden de showgirls de gasten naar de foodmarket voor een smakelijk diner met luxe Hollywood scroppino na. Na het diner barstte het feest echt los: de gasten konden een dansje wagen op de LED-dansvloer, betoverd worden door de table magician en een gokje wagen in het casino. Onvergetelijk!

Extra Puur* Effect
Bij een Hollywood feest moeten de feestgangers natuurlijk uitgebreid in de watten worden gelegd. Dat doen wij graag! Uiteraard lag de rode loper uit en stonden onze Hollywood showgirls de hele avond paraat om de gasten van dienst te zijn. Bianculli Piano Show gaf een spetterend optreden zoals die gegeven worden op de luxueuze feesten van de sterren. Ook was er een wellness corner, die alle aanwezigen voorzag van een echte Hollywood look. Daarnaast konden de gasten op de foto als een echte ster in de Hollywood hoek, glamouroutfits en -accessoires inbegrepen. Tot slot zorgden we ervoor dat onze gasten comfortabel werden vervoerd naar hun hotel, alwaar iedereen welkom werd geheten voor de after party.

Details
Event manager:
Daisy
Bedrijfsnaam
Koks Group
Feestlocatie
Claus Event Center, Hoofddorp
Feestthema
Hollywood feest
Aantal gasten
200
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons