Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en we sturen u binnen 1 werkdag een offerte toe. Liever direct advies en een offerte ontvangen? Bel ons dan op 088-7887020.

  • Je gegevens

Wat kun je verwachten na je offerte aanvraag?
  1. Je offerte aanvraag wordt in behandeling genomen door een van onze feesten experts
  2. Het kan zijn dat je nog even wordt gebeld voor wat aanvullende details
  3. We gaan voor je aan de slag en zetten onze ideëen en bijbehorende kosten voor je op een rijtje
  4. Je ontvangt een vrijblijvende offerte per e-mail

Reviews

4.9
4,9 rating
4.9 gebaseerd op 229 reviews
5 sterren88%
4 sterren12%
3 sterren0%
2 sterren0%
1 ster0%

Wij hebben afgelopen februari ons Winterwonderland feest gehad bij Café Rotterdam. Wat een feest, in één woord geweldig. Lovende reacties van alle collega’s. Locatie was top, schitterend uitzicht op de boten en Erasmusbrug, catering was goed, DJ bouwde de muziek goed op en dit alles georganiseerd door Puur Feesten.

5,0 rating
Ingrid van der Wijngaard

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar, Ik moet zeggen , Annet en ik hebben alleen maar positieve reacties gehad op het feest. Volgens sommige het leukste feest ever!

5,0 rating
H&M

Ja, we vonden het Kerstfeest helemaal geweldig! Leuke locatie, lekker eten, mooi programma en het personeel was ook geweldig. En wat zijn de foto’s gaaf geworden. Nogmaals onze dank.

5,0 rating
Qualogy Holding

Uiteraard jij/jullie ook de beste wensen voor 2017!! En dankjewel voor de foto’s, ze zijn erg mooi en sfeervol!! Heb eigenlijk alleen maar positieve reacties gehad op het feest en het buffet was heerlijk! Ook al begon het een beetje tam, uiteindelijk heeft iedereen het heel erg naar zijn/haar zin gehad. Voortaan hoop ik alleen wel op een grotere opkomst, maar ja, dat zal de toekomst uit moeten wijzen. Dank voor al jullie hulp en organisatie en misschien tot een volgende keer 🙂

4,0 rating
Beko Nederland BV

Wat was het leuk afgelopen vrijdag, hoor alleen maar positieve reacties, iedereen vond het een geslaagd feest, ook de directie. Bedankt voor de goede zorgen!

5,0 rating
Kluwer

Ik vond het een erg geslaagde avond! Locatie was leuk, muziek en eten goed. Het was erg prettig dat iemand van Puur aanwezig was om de boel in goede banen te begeleiden, en dat we zelfs een uurtje langer konden doorgaan, had zelfs nog langer gemogen… Dank voor al je hulp, en we houden Puur* Events zeker in gedachten voor een volgende keer.

5,0 rating
Vinmar International BV

Ja, we hebben veel positieve reacties ontvangen, Dewe en ik vonden het ook geslaagd. We hebben vooral veel lof gekregen over de table magic, dat was inderdaad verbazingwekkend goed. Al met al onze complimenten, ook voor de Winterengelen en de DJ het maakte de sfeer helemaal af.

5,0 rating
Kraton Polymers

Thank you for delivering the great Event last Sunday, as usual. I hope that the number of comments before and during the event didn’t dominate the feeling that we have created a fantastic event. It was a fantastic location, charming atmosphere, great music, good service and incredible party that we haven’t manage to get escalate so greatly for years. Thank you again and looking forward to next year IBC.

5,0 rating
Universal Electronics

Graag willen we jullie nog even bedanken voor het leuke feest vrijdagavond! Het was een ontspannen, gezellig feestje. Locatie was top, het eten was heerlijk en de bediening erg attent en vriendelijk. Ik heb diverse complimenten uit de organisatie ontvangen! Ook fijn dat alles met Laurens en jou prettig verliep, de afspraken werden nagekomen en jullie dachten actief met ons mee op de avond zelf! De dj kwam niet echt tot zijn recht doordat iedereen buiten was, maar dat komt een volgende keer weer als het weer niet zo optimaal is als afgelopen week! Nogmaals dank!

5,0 rating
SHG

We hebben er echt van genoten. Het liep allemaal prima. Iedereen was erg tevreden en we hebben afgesproken dat we jullie site door zouden geven want er waren er veel nieuwsgierig hoe we dat geregeld hadden. Ook namens mijn collega Rita Platteel bedankt voor de goede service.

5,0 rating
VU Medisch centrum

Het was een top dag heel goed geregeld en op de locatie werden wij zeer vriendelijk ontvangen! Door jullie collegae. Al met al heel goed geregeld! Ik kan alleen maar een grote compliment geven op jullie PUUR organisatie, ik geef het zeker door aan anderen. Bedankt voor de prettige samenwerking.

5,0 rating
Politie Amsterdam-Amstelland

Het feest was weer super geslaagd! Iedereen heeft ontzettend genoten van de avond. En iedereen is weer veilig thuis gekomen. Bedankt voor de goede organisatie en fijne samenwerking!

5,0 rating
Cofely

Het was een zeer geslaagde avond.

4,0 rating
Alfalaval

Van de borrelboten tot de tocht door de grachten naar de feestlocatie, alles maar dan ook alles klopte! Foto’s zijn ook erg leuk en geven een perfect beeld van een geslaagde avond. Ik kan dus ook alleen maar zeggen tot de volgende keer ;0)

5,0 rating
Cisco

Met dank voor begeleiding van ons feest, we hebben het erg gezellig en plezierig gehad, mede door jouw (en Edward en Lars) goede en accurate opvolging van zaken. Bedankt, en tot de volgende keer!

5,0 rating
Haas-Mondomix BV

Iedereen heeft het ontzettend naar zijn en haar gehad, alles was goed, lekkere hapjes, goede muziek en leuk entertainment. Geen op- of aanmerkingen. Ik kan zeggen 100% geslaagd. Ben benieuwd naar de foto’s wanneer krijgen we die denk je?

5,0 rating
Esméralda van Huet

Even een mailtje om te laten weten dat wij een erg leuke avond hebben gehad. De chocoladeworkshop tijdens ons feest was een groot succes en erg lekker. Dus bedankt voor jullie hulp in het regelen van een erg gezellige feestavond (ook namens de collega’s) en graag tot een volgende keer.

4,0 rating
Beiersdorf NV

We hebben een prima feest gehad zaterdag. De reacties waren allemaal positief; het eten was uitstekend en de band was geweldig! Hoewel we op wat meer publiek hadden gerekend, is het al met al zeker een geslaagd feest geweest. Bedankt voor de link naar de mooie foto’s. En tot slot hartelijk dank voor de goede zorgen rondom de organisatie van het feest!

4,0 rating
OBA Bulk Terminal Amsterdam

Alle aanwezigen vonden het feest geweldig. Ik wil jou en jouw team dan ook bedanken voor het prima organiseren en uitvoeren van de festiviteiten. GROTE KLASSE!!! Bedankt en zeker tot ziens!

5,0 rating
GVB

Het was een heel erg leuke avond. Vanmorgen werd er ook enthousiast over gesproken. Leuk om te horen! Foto’s zijn ook erg leuk! Deze hebben we gelijk op intranet geplaatst. Alles was naar wens. Nogmaals bedankt voor de goede organisatie!

5,0 rating
Vallei Tandartsen