Wat de gelegenheid ook is, een feest op eigen locatie is altijd een goed idee! Niet alleen omdat je gebruik kan maken van de Werkkostenregeling (WKR) maar vooral omdat jouw werkplek de leukste is van allemaal. Waarom die dan niet om toveren tot prachtige feestlocatie? Een grote verrassing voor jouw medewerkers / familie / zakenrelaties / klanten die het pand niet meer terug herkennen. Hoe wij dit doen? Door te zorgen voor een spetterend concept, sfeervolle aankleding, smaakvolle catering en een strakke organisatie. Wij delen graag onze tips voor een goed feest op eigen locatie en voeren ze met liefde uit. Bel ons op 088-7887020 of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

  Open filters

Laat ons jouw evenement op eigen locatie organiseren!

Zakenrelaties laten zien wat je te bieden hebt, een belangrijke mijlpaal vieren met personeel of een open dag voor klanten. Soms is een evenement op eigen locatie de beste keuze. Geen gedoe met vervoer, een positieve associatie met je bedrijf én gebruik maken van de Werkkostenregeling (WKR). Want niet alleen medewerkers of relaties vinden een feest op eigen locatie bijzonder, ook de Belastingdienst vindt dit zo leuk dat de kosten grotendeels onbelast blijven en buiten de werkkostenregeling vallen. Leuker heeft de Belastingdienst het dit keer wat ons betreft juist wél gemaakt! Maar hoe maak je van jouw functionele locatie een indrukwekkend evenementenwalhalla? Daar zorgen wij voor!

                                           

Geen locatie is ons te gek!

Parkeerterrein, palletopslag, bedrijfsloods of kantine: met een spetterend concept en strakke aankleding toveren wij iedere plek om tot geschikte evenementenlocatie. Heb je een idee over het programma en entertainment? En hoe zit het met het decor, meubilair en styling? En de catering? Liefde gaat tenslotte door de maag. Wanneer alle wensen bekend zijn, kan de basis worden gelegd voor een strak gepland en onbezorgd event. Concentreer jij je op de gasten, dan zorgen wij voor de rest! Advies, organisatie en uitvoering: wij beheersen het event ambacht. Prikkelend en innovatief.

Wij staan je graag bij bij het organiseren van jouw perfecte feest op eigen locatie! Wat is de gelegenheid?

Hulp bij het organiseren van een feest op eigen locatie

Wij begrijpen dat het organiseren van een bedrijfsfeest op eigen locatie uitdagend kan zijn. Ons team van ervaren eventplanners staat klaar om je te ondersteunen gedurende het hele proces. Dit is hoe wij te werk gaan:

  1. Wij vernemen graag al je wensen. Het is mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen via de website, maar wij staan je net zo graag direct te woord via de telefoon.
  2. Na het inventariseren van de wensen gaan wij aan de slag en ontvang je een vrijblijvende offerte met een overzicht van de mogelijkheden en bijbehorende kosten.
  3. Samen met jou maken we de offerte en het programma passend. Zodra jullie hebben bevestigd dat wij het feest op eigen locatie mogen organiseren starten de voorbereidingen. De puntjes worden op de i gezet en bevestigen de opties bij onze partners.
  4. Een week voor de uitvoering van het feest op eigen locatie ontvang je een draaiboek. Deze bestaat uit een gedetailleerde omschrijving van het programma en bevat alle benodigde gegevens van contactpersonen. Wij zijn klaar voor een perfecte uitvoering.
  5. Jullie genieten en wij doen de rest. Onze eventmanager zorgt er op de avond voor dat alles vlekkeloos verloopt. Jullie worden volledig ontzorgd en beleven met de gasten een onvergetelijk evenement.

Bedrijfsfeesten voor grote en kleine groepen

Geen bedrijf is te klein of te groot voor een memorabel bedrijfsfeest. Onze eventmanagers zijn gespecialiseerd in het organiseren van evenementen voor elke groepsgrootte. Vooral een bedrijfsfeest op eigen locatie biedt eindeloze mogelijkheden. Het ontzorgen staat centraal en met ons uitgebreide netwerk van leveranciers garanderen we dat elk aspect van het feest is afgestemd op jouw wensen en budget. Benieuwd naar hoe dit eruit kan zien? Bekijk hoe wij het terrein en de loods van Boni tot een high end evenementenlocatie hebben omgetoverd!

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Vandaag tot 17:30

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Mogelijk entertainment op eigen locatie

Op zoek naar de perfecte invulling voor je bedrijfsfeest? Wij werken samen met een uitgebreid netwerk van topkwaliteit leveranciers om een breed scala aan entertainmentopties aan te bieden. Van levendige muziekacts zoals bands en DJ’s die zorgen voor een swingende sfeer, tot een divers aanbod aan cateringopties die smaken uit de hele wereld serveren. Overweeg ook een unieke proeverij, waarbij gasten kunnen genieten van bijvoorbeeld een wijnproeverij, ambachtelijk gebrouwen bier, of exotische koffievariaties. De mogelijkheden voor het entertainment zijn ontworpen om aan alle wensen te voldoen en kunnen volledig worden aangepast aan de thema’s en voorkeuren van jouw bedrijf.

Mogelijke feestthema's voor een bedrijfsfeest op eigen locatie

Transformeer je bedrijfslocatie om met een creatief thema dat de toon zet voor een spectaculair feest. De opties zijn eindeloos. Of je nou een feestthema kiest dat past bij de cultuur van je bedrijf, of toch gaat voor een seizoensgebonden thema, wij adviseren meer dan graag. Het meubilair, styling en de catering worden afgestemd op het thema. Zo geniet je op een Tropisch feest van Caribisch paradijs en kan je bij een Wereldfeest een gokje wagen in Las Vegas om vervolgens te genieten van de Hollandse gezelligheid. De feestthema’s zijn tot in de puntjes uitgewerkt om een onvergetelijke indruk te maken.

Puur Feesten
Sophia

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.