Feest op eigen locatie

Wij hebben jarenlange ervaring met het omtoveren van bedrijfspanden tot feestlocaties en zitten boordevol ideeën

Heb je een eigen locatie tot je beschikking waar je graag een feest wil geven? Wij helpen je graag met het organiseren van een feest op eigen locatie, helemaal WKR-proof. Van aankleding tot catering op locatie: onze gedreven feestorganisatoren zitten klaar om je bedrijfsfeest op eigen locatie bijzonder te maken. Zo is de werkvloer nooit meer hetzelfde! Een feest op eigen terrein betekent: werk aan de winkel, want uiteraard wil je dat jouw pand feestelijkheid uitstraalt. Wij hebben jarenlange ervaring met het omtoveren van bedrijfspanden tot feestlocaties en zitten boordevol ideeën voor een personeelsfeest op eigen locatie.

Heb je zelf een leuk idee voor een feest op eigen locatie? Wij horen graag je ideeën en voeren ze met liefde uit. Bel ons op 088-7887020 of stuur ons een bericht.

Laat je inspireren en bekijk ons werk

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten op eigen locatie tot een succes gemaakt. Vele enthousiaste bedrijven en particulieren vonden in Puur* Feesten een betrouwbare evenementenorganisator die snel en creatief meedenkt. En dat tegen concurrerende prijzen. Door een snelle communicatie en efficiënte planning creëren we een succesvol programma dat bij je past. Sluit je aan bij de rij tevreden klanten en ontdek wat wij bedoelen met beleven, genieten, onthouden…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,2

  • Allereerst dank voor de goede organisatie. Het zag er echt gezellig uit en de sfeer zat er meteen goed in! Ik heb in ieder geval veel goede reacties gehad dus ben erg blij. Hoop dat jullie ook tevreden zijn over het feest!

  • Het feest was weer super geslaagd! Iedereen heeft ontzettend genoten van de avond. En iedereen is weer veilig thuis gekomen. Bedankt voor de goede organisatie en fijne samenwerking!

  • Ik heb alleen maar enthousiaste reacties van de deelnemers mogen ontvangen. Mede dankzij het weer was het een zeer geslaagde dag. Over de locatie was men meer dan tevreden, iedereen vond het zeer verrassend en  zeker voor herhaling vatbaar!

Onze favoriete feestthema's voor een feest op eigen locatie

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons