"Wow Daisy!! What a day! Congrats en dankjewel voor jullie inzet om mijn collega's zo’n fantastische dag te geven! Jullie hebben een waanzinnig team!!"

Adyen

Bekijk deze case

De vraag van de klant:
Organiseer een onvergetelijk teamevent met verschillende activiteiten en feest met festival gevoel

Zo maakten wij dit event tot succes:
De dag startte met een boottocht vanaf het hoofdkantoor naar de eerste locatie. Varen over de Amsterdamse wateren, genietend van koffie, thee en zoete lekkernijen. De schippers zetten de gasten af bij het Olympisch Stadion, waar een zorgvuldig gecreëerde sportbeleving klaarstond: het officiële Adyen Tournament. Maar eerst smullen van een heerlijke lunch! Van New York Pastrami tot smoothies van de Healthy Bar: iedereen kwam aan zijn trekken. Na de lunch was het tijd voor de collectieve warming up: een krachtige Haka clinic. Daarna konden de gasten op eigen initiatief deelnemen aan de activiteiten. Niets verplicht dus! Wel konden er per team punten verdiend worden voor de activiteiten. Van kogelstoten tot suppen, van Mobiele Escaperoom tot skydiven en yoga: diverser kon niet! Het toernooi werd afgesloten met een borrel, waarna de gasten per bus vervoerd werden naar de volgende locatie: een volledig privé festivalterrein!

Extra Puur* effect:
Na een complete sportbeleving in het Olympisch Stadion nog een privé festival neerzetten voor 800 man? Puur* deed het! Het festival startte met een borrel en de finale van het tournament. Touwtrekken en skilatlopen; dé garantie op fanatisme en strijdlust. Na de finale werden de verschillende foodcorners geopend. Ook nu was de keuze weer uitgebreid: van kaasfontein tot je eigen burger samenstellen, van schaafijs tot BBQ bites. Daarnaast vermaakten de gasten zich met geweldig entertainment. Na zo’n gave dag moest er goed bedacht worden hoe de gasten nog geimponeerd konden worden. Onze oplossing? Een combinatie van kermis, circus en ontspanning. Zo was er een Magic House en een schiettent, “kwallenmeisjes”, een Chinese draak en vuurspuwers. Daarnaast konden de gasten los in de Silent Disco, hilarisch karaoken in het Hollandse café en genieten van een bierproeverij en diverse soorten Gin-Tonics. Tevens zorgden we voor muzikaal entertainment op hoog niveau: coverband The Royals, een spetterend zangoptreden van The Voice-kandidaat Shirma Rouse en een knal act van DJ-MC-Percussie-Sax formatie The Big Four. Feesten tot in de vroege uurtjes!

Details
Event manager:
Daisy
Bedrijfsnaam
Adyen
Feestlocatie
Olympisch Stadion & Thuishaven Amsterdam
Aantal gasten
800
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Vandaag tot 17:30

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Vandaag tot 17:30

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Deze website is het beste zichtbaar in portret modus...