Gelukkig hebben wij contact met de beste cateraars en leukste koks voor de culinaire aankleding van jouw feest. Een ware foodbeleving, waarbij iedereen geniet van uiteenlopende smaken, terwijl het feest in volle gang is: dat maakt jouw feest pas echt onvergetelijk. Maar ook als je kiest voor wat kleine hapjes ter aanvulling van de feestvreugde zorgen wij voor een originele invulling passend bij het feestthema. Altijd het beste van het beste!

  Open filters

Borrel

Geniet samen met jullie gasten van een heerlijke borrel mét hapjes! Of het nu gaat om een zoete lekkernij, een mix van bittergarnituur of een macaronmeisje, oesterkoning of champagnetoren bij de entree… Niets is ons te gek! Geef je wensen aan ons door en wij komen met een smakelijk voorstel!

Buffet

Een goede maaltijd zorgt voor nog meer feestplezier! Niets zo lekker als een dinerbuffet want de keuze is reuze. Een gevarieerd aanbod van vlees, vis en vegetarische gerechten. Geen zorgen, wij voorkomen lange rijen door meerdere buffetpunten in de zaal te presenteren. Een warm / koud buffet, Italiaans buffet, seizoensgebonden buffet… het kan allemaal!

Op zoek naar de meest smakelijke catering?

BBQ

Een echte zomerse activiteit is natuurlijk barbecueën! Wij verzorgen een complete barbecue waar u maar wilt! Wij zorgen voor de barbecue, een overheerlijk menu met veel variatie, het meubilair en ervaren personeel. De lekkerste burgers worden gebakken door onze professionele koks.

Foodmarket

Dé trend van het moment: de foodmarket. De koks bereiden de gerechten live voor het oog van de gast. Verse handzame gerechten die uit de hand gegeten kunnen worden. Van Oosterse gerechten tot Italiaans pasta en van het pimpen van je eigen burger tot een heerlijke pizzapunt. Geserveerd vanuit een marktkraam of uit een echte TI Volkswagen foodtruck. Alles is mogelijk!

Trek gekregen van al deze smakelijke voorstellen?

Walking dinner

Op zoek naar een iets luxer diner voor jouw gasten? Kies dan voor het walking dinner! Diverse kleine gerechtjes vormen gezamenlijk één maaltijd vullend diner. De gerechten worden uitgeserveerd door ons personeel en worden als kleine, handzame gerechten geserveerd. Van carpaccio tot een garnalencocktail en van risotto tot Entrecote. Alles kan!

Diner

Een andere mogelijkheid is natuurlijk het uitgeserveerde diner. Aan lange of ronde tafels, 3 gangen of meer. Een menu vol vis, vlees of vegetarische gerechten. Samen met jullie komen wij tot één vast menu welke wij aan de gehele groep serveren of we gaan uit van een tafelschikking en een vast menu per gast. Het kan allemaal! Uiteraard houden wij rekening met allergieën en dieetwensen.

Puur Feesten
Milou

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

    Enkele keren per jaar nieuwsbrieven / advertenties
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.