De organisatie van een bedrijfsfestival is nét even anders dan die van een “standaard” feestavond. Een leeg terrein, stroomvoorzieningen, toiletwagens, het plaatsen van een tent.. en zo nog veel meer! Wij helpen graag met een strakke organisatie van jullie bedrijfsfestival, voor welke doelgroep dan ook. Of het nu gaat om een klantendag, personeelsdag of familiedag, wij staan voor jullie klaar. Menig parkeerterrein hebben wij omgetoverd tot sfeervol festivalterrein. Neem vrijblijvend contact met ons op via 088-7887020 of stuur ons een bericht.

  Open filters

Hét thema dat zorgt voor een fantastische dag!

Welkom op je eigen festivalterrein! Door de decoratie, feestelijke lichtjes en foodtrucks waan je je bij binnenkomst al helemaal in de festivalsfeer. Eigen locatie of een externe locatie, het kan allemaal. Er zijn vele mogelijkheden! Een ongedwongen setting, uiteenlopende activiteiten en entertainment zonder dat het overweldigt en eetkraampjes waar jong en oud lekkers kunnen halen. Het festivalconcept leent zich niet alleen voor een personeelsfeest, maar ook voor de opening van een nieuw kantoor, een jubileum of zomerborrel. Wij toverden al menig parkeerterrein, bedrijfspand en loods om tot festivalbeleving. Van festivaltenten tot techniek, van barpunten tot sfeervolle decoratie: wij weten precies wat nodig is voor een onvergetelijk bedrijfsfestival!

                                           

Festivalconcepten op maat, voor ieder seizoen!

Waan je op Ibiza tijdens een zomerfestival, shop je eigen kerstpakket bij elkaar op je eigen knusse kerstmarkt of nodig de gezinnen van je medewerkers uit voor een familiefestival. Onze festivalconcepten zijn op maat in te vullen en dus volledig aan jouw wensen aan te passen. Zo organiseerden we voor Routz een Oktoberfest Familiefestival midden in de zomer, een unieke sport-festivalbeleving op het strand voor Nuon, een Winter Familiefestival voor Triodos en bezorgden we Adyen een extravagante festivalbeleving waar de gasten tot in de late uurtjes feestten.

Wij staan je graag bij bij het organiseren van jouw fantastische bedrijfsfestival! Wat is de gelegenheid?

Wat maakt een bedrijfsfestival zo bijzonder?

Een bedrijfsfestival is meer dan alleen een evenement; het is een unieke gelegenheid om de bedrijfscultuur te versterken en tegelijkertijd een onvergetelijke ervaring te bieden aan je team. Bij Puur Feesten begrijpen we de essentie van een bedrijfsfestival en streven we ernaar om elke gelegenheid om te toveren tot een memorabele viering. Onze bedrijfsfestivals zijn ontworpen met het oog op teambuilding, waarbij interactieve activiteiten, evenement entertainment en heerlijke catering worden gecombineerd. Het creëren van deze onvergetelijke momenten maakt een bedrijfsfestival echt bijzonder.

Hoe helpen we jou met het perfecte bedrijfsfestival?

Bij Puur Feesten begrijpen we dat het plannen van een bedrijfsfestival een complexe en uitdagende taak kan zijn. Daarom staan ​​onze ervaren evenementplanners klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces, van de eerste conceptontwikkeling tot de uiteindelijke uitvoering. Met jarenlange ervaring in evenementplanning en een uitgebreid netwerk van leveranciers en partners, kunnen we elk aspect van je bedrijfsfestival tot in de kleinste details verzorgen.

Dankzij ons team aan event experts hoef je je geen zorgen te maken over de logistiek of planning van je bedrijfsfestival. Wij nemen de stress uit handen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het creëren van waardevolle herinneringen. Laat ons je helpen om het perfecte bedrijfsfestival te realiseren dat niet alleen aan de verwachtingen voldoet, maar deze overtreft, zodat je team nog lang zal napraten over dit buitengewone evenement.

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Vandaag tot 17:30

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Onze favoriete feestthema's

Enkele populaire feestthema’s voor personeelsfeesten zijn: ‘Casino Night’ waarbij je kunt genieten van een avond vol glitter en glamour, ‘Tropisch Feest’ met exotische cocktails en Caribische muziek, of ‘Gatsby Party’ waarbij je je waant in de wereld van de Roaring Twenties met jazzmuziek en elegante outfits. Het is belangrijk om bij het kiezen van een thema rekening te houden met de interesses en voorkeuren van de werknemers en om te zorgen voor een goede balans tussen plezier en professionele uitstraling.

Puur Feesten
Nikki

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.