Personeelsfeest

Personeelsfeest organiseren?

Breng collega's dichter bij elkaar en nieuwe energie op de werkvloer

Allereerst dank voor de goede organisatie. Het zag er echt gezellig uit en de sfeer zat er meteen goed in! Ik heb in ieder geval veel goede reacties gehad dus ben erg blij. Hoop dat jullie ook tevreden zijn over het feest!

Het feest was weer super geslaagd! Iedereen heeft ontzettend genoten van de avond. En iedereen is weer veilig thuis gekomen. Bedankt voor de goede organisatie en fijne samenwerking!

Ik heb alleen maar enthousiaste reacties van de deelnemers mogen ontvangen. Mede dankzij het weer was het een zeer geslaagde dag. Over de locatie was men meer dan tevreden, iedereen vond het zeer verrassend en  zeker voor herhaling vatbaar!

Onze experts helpen je graag!

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Puur Team

Laat je inspireren en bekijk ons werk

Waarom Puur* Feesten

Wij staan je graag bij bij het organiseren van het beste personeelsfeest ooit. Wat is de gelegenheid? De medewerkers verrassen? Een succes vieren? Een bedrijfsjubileum, klantendag of gewoon het goede leven vieren? Wij zitten klaar om je personeelsfeest tot een succes te maken! Want een goed personeelsfeest zorgt voor een lach op het gezicht, brengt collega’s dichter bij elkaar en brengt nieuwe energie op de werkvloer. Sluit je aan bij de rij tevreden klanten en ontdek wat wij bedoelen met beleven, genieten en onthouden. Wij delen graag onze tips voor een geslaagd personeelsfeest en voeren ze met liefde uit. Bel ons op 088-7887020 of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Ideeën voor een geslaagd feest

Op zoek naar een orgineel idee voor jouw personeelsfeest? Een origineel thema maakt jouw bedrijfsfeest pas echt onvergetelijk. Daarom hebben wij al onze ideeën voor een personeelsfeest gecombineerd tot originele feestthema’s. Staat jouw favoriete thema er niet tussen? Geen zorgen, wij organiseren jouw event altijd compleet op maat. Of het nu gaat om het combineren van thema’s of de ontwikkeling van een nieuw concept: alles kan! Van uitnodiging tot aftermovie: ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel personeelsfeesten tot een succes gemaakt. Vele enthousiaste bedrijven vonden in Puur* Feesten een betrouwbare evenementenorganisator die snel en creatief meedenkt. En dat tegen concurrerende prijzen. Door een snelle communicatie en efficiënte planning creëren we een succesvol programma dat bij je past.

De beste locatie voor je personeelsfeest

Van gezellig strandfeest in een beachclub tot grandioos festival voor je bedrijf; wij weten waar je je personeelsfeest het beste kunt organiseren. Of je nu het 50-jarig jubileum van het bedrijf viert of gewoon gezellig met collega’s wilt feesten: onze ervaren feestorganisatoren kennen de mooiste feestlocaties en weten welke locatie het best bij jouw groepsgrootte en thema past. Liever je personeelsfeest organiseren op eigen locatie? Wanneer je je personeelsfeest in je bedrijfsruimte organiseert vallen de kosten binnen de WKR en worden deze niet belast. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en werkkostenregeling!

 

Wij maakten het verschil voor

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Deze website is het beste zichtbaar in portret modus...