De afgelopen jaren heeft ons team verschillende relatie evenementen succesvol georganiseerd. Wij zorgen ervoor dat jouw evenement honderd procent klopt. Wij denken mee over een bijzondere locatie, inspirerende sprekers, culinaire voorzieningen, spetterend entertainment en passende aankleding. Wij ontzorgen. Zo kan jij je focussen op de boodschap die je over wil brengen en het contact met je gasten. Ook een succesvol relatie evenement organiseren? Bel ons op 088-7887020 of neem contact met ons op.

  Open filters

Laat ons jouw relatie evenement organiseren!

Een relatie event is dé manier om persoonlijke aandacht te schenken aan je zakelijke contacten of klanten. Bovendien is het een uitstekende manier om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Het resultaat? Meer begrip, extra verbinding en hogere loyaliteit! Wij zorgen ervoor dat jouw evenement honderd procent klopt. Of het nu gaat om een informele of zakelijke bijeenkomst: wij zorgen voor de juiste invulling. Van inspirerende sprekers tot culinaire verwennerijen, van sprankelend entertainment tot stijlvolle aankleding. Zo kun jij focussen op het allerbelangrijkste: contact met je gasten.

                                           

Maar wij doen meer!

Wij kunnen niet alleen ondersteuning bieden bij de organisatie van jouw relatie event maar ook bij alles daar omheen. Denk aan de bedankjes voor de gasten, het maken van een aftermovie of het gehele communicatietraject rondom het evenement. Van aanmeldwebsite tot het persoonlijk, en op een unieke wijze, uitdelen van de uitnodigen. Wij organiseren het event van a tot z, alles wat daarbij komt kijken. Wij hebben de afgelopen jaren al verscheidene relatie evenementen georganiseerd en weten hoe we dit extra speciaal kunnen maken. Onze missie? Zorgen dat niemand jouw bijzondere mijlpaal vergeet!

Wij staan je graag bij bij het organiseren van hét perfecte relatie evenement! Wat is de gelegenheid?
Puur Feesten
Anouk

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.