Wat anderen vinden

Hier doen we het voor

We zijn super blij dat we het uit handen hebben gegeven. De decoratie zag er goed uit, het personeel was top. Super behulpzaam! Telefoonlezeres was echt fantastisch, had ik niet verwacht maar heb er enorm om gelachen. De koffiebar was een hit, heerlijke koffie. De hapjes waren goed verzorgd, er was meer dan genoeg en erg lekker. Kortom: Top event!

Rated 5 out of 5
Xaviera

Het feest was: GEWELDIG! Iedereen heeft mega genoten en ze vonden het allemaal ontzettend leuk, gezellig, goed georganiseerd, heerlijk eten, geweldige locatie oftewel top :-)! Het was een goed feestje….. Ik wil je bedanken voor je geweldige organisatie (samen met je team uiteraard)!

Rated 5 out of 5
Marjan van Zalen

Wij kunnen je zeggen dat onze avond op 13 oktober j.l. een succes was , behoudens de wat minder dan verwachte opkomst hadden wij een super gezellige avond in deze uitstekende locatie! Ook het buffet en de bediening was prima verzorgd , waardoor de gasten zich uitstekend hebben vermaakt. Wellicht doen wij in de toekomst weer eens een beroep op Puur* Events op een andere locatie cq setting.

Rated 4 out of 5
Peter Hulswit

Wij hebben afgelopen februari ons Winterwonderland feest gehad bij Café Rotterdam. Wat een feest, in één woord geweldig. Lovende reacties van alle collega’s. Locatie was top, schitterend uitzicht op de boten en Erasmusbrug, catering was goed, DJ bouwde de muziek goed op en dit alles georganiseerd door Puur Feesten.

Rated 5 out of 5
Ingrid van der Wijngaard

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar, Ik moet zeggen , Annet en ik hebben alleen maar positieve reacties gehad op het feest. Volgens sommige het leukste feest ever!

Rated 5 out of 5
H&M

Ja, we vonden het Kerstfeest helemaal geweldig! Leuke locatie, lekker eten, mooi programma en het personeel was ook geweldig. En wat zijn de foto’s gaaf geworden. Nogmaals onze dank.

Rated 5 out of 5
Qualogy Holding

Uiteraard jij/jullie ook de beste wensen voor 2017!! En dankjewel voor de foto’s, ze zijn erg mooi en sfeervol!! Heb eigenlijk alleen maar positieve reacties gehad op het feest en het buffet was heerlijk! Ook al begon het een beetje tam, uiteindelijk heeft iedereen het heel erg naar zijn/haar zin gehad. Voortaan hoop ik alleen wel op een grotere opkomst, maar ja, dat zal de toekomst uit moeten wijzen. Dank voor al jullie hulp en organisatie en misschien tot een volgende keer 🙂

Rated 4 out of 5
Beko Nederland BV

Wat was het leuk afgelopen vrijdag, hoor alleen maar positieve reacties, iedereen vond het een geslaagd feest, ook de directie. Bedankt voor de goede zorgen!

Rated 5 out of 5
Kluwer

Ik vond het een erg geslaagde avond! Locatie was leuk, muziek en eten goed. Het was erg prettig dat iemand van Puur aanwezig was om de boel in goede banen te begeleiden, en dat we zelfs een uurtje langer konden doorgaan, had zelfs nog langer gemogen Dank voor al je hulp, en we houden Puur* Events zeker in gedachten voor een volgende keer.

Rated 5 out of 5
Vinmar International BV

Ja, we hebben veel positieve reacties ontvangen, Dewe en ik vonden het ook geslaagd. We hebben vooral veel lof gekregen over de table magic, dat was inderdaad verbazingwekkend goed. Al met al onze complimenten, ook voor de Winterengelen en de DJ het maakte de sfeer helemaal af.

Rated 5 out of 5
Kraton Polymers

Thank you for delivering the great Event last Sunday, as usual. I hope that the number of comments before and during the event didn’t dominate the feeling that we have created a fantastic event. It was a fantastic location, charming atmosphere, great music, good service and incredible party that we haven’t manage to get escalate so greatly for years. Thank you again and looking forward to next year IBC.

Rated 5 out of 5
Universal Electronics

Graag willen we jullie nog even bedanken voor het leuke feest vrijdagavond! Het was een ontspannen, gezellig feestje. Locatie was top, het eten was heerlijk en de bediening erg attent en vriendelijk. Ik heb diverse complimenten uit de organisatie ontvangen! Ook fijn dat alles met Laurens en jou prettig verliep, de afspraken werden nagekomen en jullie dachten actief met ons mee op de avond zelf! De dj kwam niet echt tot zijn recht doordat iedereen buiten was, maar dat komt een volgende keer weer als het weer niet zo optimaal is als afgelopen week! Nogmaals dank!

Rated 5 out of 5
SHG

We hebben er echt van genoten. Het liep allemaal prima. Iedereen was erg tevreden en we hebben afgesproken dat we jullie site door zouden geven want er waren er veel nieuwsgierig hoe we dat geregeld hadden. Ook namens mijn collega Rita Platteel bedankt voor de goede service.

Rated 5 out of 5
VU Medisch centrum

Het was een top dag heel goed geregeld en op de locatie werden wij zeer vriendelijk ontvangen! Door jullie collegae. Al met al heel goed geregeld! Ik kan alleen maar een grote compliment geven op jullie PUUR organisatie, ik geef het zeker door aan anderen. Bedankt voor de prettige samenwerking.

Rated 5 out of 5
Politie Amsterdam-Amstelland

Het feest was weer super geslaagd! Iedereen heeft ontzettend genoten van de avond. En iedereen is weer veilig thuis gekomen. Bedankt voor de goede organisatie en fijne samenwerking!

Rated 5 out of 5
Cofely

Het was een zeer geslaagde avond.

Rated 4 out of 5
Alfalaval

Van de borrelboten tot de tocht door de grachten naar de feestlocatie, alles maar dan ook alles klopte! Foto’s zijn ook erg leuk en geven een perfect beeld van een geslaagde avond. Ik kan dus ook alleen maar zeggen tot de volgende keer ;0)

Rated 5 out of 5
Cisco

Met dank voor begeleiding van ons feest, we hebben het erg gezellig en plezierig gehad, mede door jouw (en Edward en Lars) goede en accurate opvolging van zaken. Bedankt, en tot de volgende keer!

Rated 5 out of 5
Haas-Mondomix BV