Kerst- en nieuwjaarsfeest

Een sprankelende kerstbeleving op maat

Kerstfeest of nieuwjaarsborrel organiseren? Een kerstfeest op een locatie naar keuze? Op zoek naar entertainment, aankleding en heerlijke hapjes voor een spetterende nieuwjaarsborrel in jullie eigen bedrijfshal? Op basis van je wensen en budget maken we een passend voorstel op maat. Bel 088-788020 of mail ons en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Van A tot Z

Wil je speciale uitnodigingen, een fantastische locatie, spetterende entree en geweldige muziek? Wil je de feestlocatie compleet gethematiseerd, uitdagende workshops op locatie, eten en drinken en show? Ook dat kan! De meest originele locaties weten we moeiteloos te vinden, we laten tongstrelende catering serveren, kennen alle getalenteerde artiesten en laten ons niet met een kluitje het riet in sturen. Een mooie afsluiting van een succesvol jaar of een spetterend begin van het nieuwe jaar!

Dé must haves voor een geweldig Kerst- en nieuwjaarsfeest

Kies alles wat je voor jouw feest graag zou willen. Alles mag! Door het aan te vinken nemen we het direct mee in de offerteaanvraag, die je hiernaast kunt doen.

 Catering
 Entertainment
 Muziek

Kerst- en nieuwjaarsfeest

Onze event experts helpen je graag!

Reviews

4.7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren (op basis van 13 reviews)
Uitstekend69%
Heel goed31%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Het event is zeer goed geslaagd en iedereen heeft genoten. Veel dank voor alle hulp, ook aan het team ter plekke 😉.

Rated 4 out of 5
Heleen Deckers

Wij hebben vrijdag een mooi kerstfeest gehad en opnieuw werd alles super geregeld vanuit jullie zijde. Vanuit de commissie wil ik Puur* Events bedanken voor de goede organisatie en uiteraard ook jouw geduld en het meedenken bij het afstemmen van de offerte. Wij hopen nog vaker met jullie samen te werken!

Rated 5 out of 5
Madelon Zweep

Heel erg bedankt voor de top avond afgelopen vrijdag!! Ben nu op kantoor en krijg alleen maar complimenten over het feest en hoe goed het georganiseerd was. Ook de illusionist viel erg in de smaak!

Rated 4 out of 5
Lotte de Zeeuw

We hebben een fantastische avond gehad! Ook heel erg bedankt voor de mooie organisatie, super goed gedaan.

Rated 5 out of 5
Caner Hamamioglu

Hierbij willen we je heel erg bedanken voor de organisatie van ons kerstgala. We hebben enorm veel positieve reacties ontvangen en een super leuke avond gehad!

Rated 4 out of 5
Milou van Wieringen

Krijg allemaal positieve feedback dat het een geslaagde avond was … dus ben weer happy. Jullie ook weer ontzettend bedankt voor de goede hulp, het is zo fijn samenwerken met jullie!!!

Rated 5 out of 5
Carlette van Eeden

Ja het was echt een geslaagde laatste avond zo met zijn allen.

Rated 4 out of 5
Diane Doedijns

Hartelijk bedankt voor de foto-link het zijn mooie en leuke foto’s geworden! Nogmaals dank voor de prima organisatie van een zeer geslaagde avond, en graag wens ik je (ook nog namens Steffanie) hele goede kerstdagen en een prima jaarwisseling toe!

Rated 5 out of 5
Eni Trading & Shipping

Hartelijk dank voor de foto’s, echt geweldig ziet het eruit. Iedereen heeft het fantastisch gehad, nog nooit zo’n leuke eindejaarsfeest gehad.(Mede dank aan Puur* Events). Het staat weer op de planning dat wij het eindejaarsfeest mogen gaan organiseren voor 2017! Graag komen wij dan weer bij je terug. Edward, nogmaals hartelijk dank voor de goede organisatie en de gastvrijheid, en hele fijne dagen en een gezond 2017!!

Rated 5 out of 5
PwC

We willen jullie heel hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking bij het Nieuwjaarsontbijt! Zonder jullie enorme inzet en enthousiasme was het nooit zo’n groot succes geworden!!

Rated 5 out of 5
Bureau Jeugdzorg

Onze Kerstborrel was erg geslaagd. Locatie was leuk, goed aangekleed, verzorging uitstekend!

Rated 5 out of 5
Ernst & Young

Ik wilde je nog even bedanken voor het geweldige feest zaterdag! Iedereen heeft een onwijs leuke avond gehad. Het was ook erg leuk hoe de kerstmeiden het deden. De fotograaf heeft flink zijn best gedaan en de DJ heeft het onwijs goed gedaan. Echt top!

Rated 5 out of 5
iPROFS

Gisteravond was erg gezellig, bedankt voor de organisatie, iedereen heeft enorm genoten!

Rated 5 out of 5
Heineken