Kasteelfeest

Val van verbazing in verbazing op deze magische avond!

Dé must haves voor een geweldig Kasteelfeest

Kies alles wat je voor jouw feest graag zou willen. Alles mag! Door het aan te vinken nemen we het direct mee in de offerteaanvraag, die je hiernaast kunt doen.

 Entertainment

Beste boeren, burgers en buitenlui: hedenavond is het tijd voor een Bourgondisch feest om nooit meer te vergeten! De koetsen staan klaar om je naar het kasteel te brengen. Aldaar worden jullie opgewacht door lakeien die je begeleiden naar de feestzaal. Deze is geheel in stijl aangekleed met grote kroonluchters en banieren. Welkom in de wereld van Karel de Grote, Koning Arthur en de ridders van de ronde tafel!

Wijn na bier geeft plezier

Eenmaal binnen is het tijd voor de heerlijke geneugten des levens en kun je deelnemen aan een bier- of wijnproeverij. Diverse klooster- en abdijbieren staan voor je klaar en wijnen worden rijkelijk in grote kelken uitgeschonken. Grote broden en hompen kaas liggen klaar om bier en wijn te vergezellen. Geniet, maar vergeet niet: bier op wijn geeft venijn, wijn na bier geeft plezier!

Minstrelen en jongleurs

Het rijkelijk vermaak gaat verder wanneer de minstreel de feestzaal betreedt. Muzikale klanken vullen de ruimte en de hoofse liefde wordt vol overgave bezongen. Hierna is het tijd voor een geweldig spektakel! Afhankelijk van de locatie zullen in de feestzaal of voor het kasteel acrobaten zorgen voor een show, waarbij brandende fakkels door de lucht vliegen en vlammen in het rond dansen. Voor de echte waaghalzen is er additioneel een workshop walsdansen. Dit wordt een avond om nooit te vergeten.

 

Kasteelfeest

 • Vanaf € 49,50 p.p.

 • Minimaal 50 personen

 • 4 uur

 • Mogelijk op eigen locatie of een externe locatie in Nederland

Onze experts helpen je graag!

 • Bel ons op 088-7887020
  Vandaag tot 17:30 uur
 • Stuur een bericht
  Ga naar het contactformulier
 • Chat met ons
  Begin met chatten

Reviews

5
5,0 rating
5 gebaseerd op 6 reviews
5 sterren100%
4 sterren0%
3 sterren0%
2 sterren0%
1 ster0%
Feestthema: Kasteelfeest

Dank jullie wel voor de super goede organisatie. De locatie was perfect en iedereen heeft genoten van een mooi feest. Wij kijken uit naar de foto’s Wil jij onze dank ook uitbrengen aan Bas en Clair. Volgend jaar zijn jullie weer de eerste die wij bellen voor het organiseren van ons feest.

5,0 rating
Ingram Micro
Feestthema: Kasteelfeest

We hebben een ontzettend leuke avond gehad! Bedankt voor de goede organisatie en de leuke foto’s. Voor het volgende feestje zullen we jullie zeker opnieuw vragen.

5,0 rating
Nuscience
Feestthema: Kasteelfeest

Ja, het was een meer dan gezellig feest. Grote opkomst, feestelijke stemming, een paar acts en heel goed verzorgd, zowel drank als spijs. Dank daarvoor. Bij een volgend uitje weet ik jullie te vinden!

5,0 rating
Unilever
Feestthema: Kasteelfeest

Ik was er zelf niet bij zaterdagavond, maar de collega’s die ik gesproken heb, inclusief mijn 2 bazen, waren erg enthousiast. De likeurproeverij tijdens het feest vonden ze allemaal heel erg leuk en de Middeleeuwse locatie en het diner waren ook een succes. Heb nog even nagevraagd of er nog enkele minpuntjes waren maar dat was niet aan de orde. Ik concludeer hieruit dat het een geslaagde avond was!

5,0 rating
Punt Systeembouw
Feestthema: Kasteelfeest

Het was geweldig! We hebben het ontzettend leuk gehad. Marvin was ook een uitstekende gastheer.

5,0 rating
CMIS Group
Feestthema: Kasteelfeest

Geweldige ontspannen avond gehad met personeelsfeest Ufkes en Loostad. Sublieme locatie, fantastisch weer, fijn gezelschap en heerlijk eten. Wat wil een mens nog meer. Zeer de moeite waard.

5,0 rating
Loostad