Je eigen feestthema

Jouw dromen worden werkelijkheid..

Heb je speciale wensen voor je personeelsfeest maar staat het niet tussen onze feestthema’s? Geen probleem! Vertel ons je idee en wij zorgen voor de uitvoering van A tot Z. Geen uitdaging is ons te groot. Wij maken met alle liefde en passie voor het vak je stoutste dromen waar!

Van A tot Z

En wanneer we van A tot Z zeggen, bedoelen we ook van A tot Z. Wil je speciale uitnodigingen, een fantastische locatie, een spetterend entree en geweldige muziek? Dat kan! Wil je de feestlocatie compleet gethematiseerd, uitdagende workshops op locatie, eten, drinken en een show? Ook dat kan! Wij kunnen tevens aanvullend vervoer regelen of hotelovernachtingen zodat iedereen weer veilig bij kan komen na een personeelsfeest om nooit te vergeten!

Helikopters, rockstars en Ferrari’s

Niets is ons te gek! Heb je nog inspiratie nodig? Denk dan aan: aankomst per helikopter, speedboot, per limousine of in een Ferrari. Een zomerse full moon party op het strand, partying like a rockstar, een Grey’s Anatomy party of een futuristisch feest. Wij helpen je graag met nog meer ideeën. Neem vrijblijvend contact met ons op en bel ons op 088-7887020 voor tips en advies. Wij zitten al klaar voor een goede brainstorm!

Dé must haves voor een geweldig Je eigen feestthema

Kies alles wat je voor jouw feest graag zou willen. Alles mag! Door het aan te vinken nemen we het direct mee in de offerteaanvraag, die je hiernaast kunt doen.

 Catering
 Entertainment
 Muziek

Je eigen feestthema

Onze event experts helpen je graag!

Reviews

4.6
Rated 4.6 out of 5
4.6 van 5 sterren (op basis van 17 reviews)
Uitstekend59%
Heel goed41%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Afgelopen vrijdag was een succes! Alles was naar wens, we zijn goed geholpen door Martijn en je andere collega’s. Bedankt!

Rated 4 out of 5
Admira Softic

Zeer geslaagd feestje! Het eten was van prima kwaliteit. Bedankt voor de organisatie, op naar volgend jaar😊

Rated 5 out of 5
Sonja van der Veen

“Wow Daisy!! What a day! Congrats en dankjewel voor jullie inzet om mijn collega’s zo’n fantastische dag te geven! Jullie hebben een waanzinnig team!!”

Rated 5 out of 5
Adyen

Het feest was meer dan geslaagd. Iedereen was enorm enthousiast over alles: de illusionist, de band, de locatie, de muziek ik had me geen betere verjaardag kunnen wensen!

Rated 5 out of 5
Vinmar International BV

Afgelopen vrijdag was een TOPdag! De Amsterdamse avond was geweldig om zo de dag met elkaar af te sluiten. Lekker eten, goede muziek, top entertainers. Het was een geweldige dag. Iedereen bedankt die aan deze dag heeft meegewerkt. Ik zou ieder bedrijf willen aanraden een bedrijfsfeest via Puur* Events te organiseren.

Rated 5 out of 5
Proper Stok

We hebben allemaal erg genoten van de Jordanese Feestavond. Eten en drinken was prima en goed verzorgd. De dj annex zanger was ook top en wist later op de avond een ieder toch de vloer op te krijgen. Al met al een zeer geslaagde avond voor jong en iets ouder. Bedankt voor de samenwerking en we blijven aan jullie denken als we weer een keer naar Amsterdam gaan.

Rated 5 out of 5
Gédé verpakkingen

Hartelijk bedankt voor de voortreffelijke organisatie van ons bedrijfsuitje op 13 november jl. De Amsterdamse feestavond was een fantastische keuze! Ik heb alleen maar positieve reacties van collega’s ontvangen. Volgend jaar weer!

Rated 4 out of 5
Alfa Accountants

Het was zaterdag een erg geslaagde dag geweest, iedereen heeft genoten! De gidsen waren ook erg leuk, gezellig en wisten veel te vertellen. We hebben genoten van onze dag! Bedankt voor de geslaagde dag en alle hulp!

Rated 4 out of 5
Abecon Informatiesystemen B.V.

De bijeenkomst was zeer geslaagd! Zowel de hele dag als het onderdeel waaraan jullie je medewerking hebben verleend. Dit hebben wij ook teruggekoppeld gekregen van de begeleiders in de evaluatie. Erg fijn om te horen dus! Er was even wat een misverstand tav de groepsindeling (aantal groepen), maar gelukkig is dat op een goede manier opgelost door jullie. De coördinatie van Michel was prima. Hij nam ook op een goede wijze het woord en sprak de groep op een leuke manier aan.

Rated 4 out of 5
NOC*NSF

We hebben een hele fijne middag gehad, met een prima workshop in goede sfeer. Ook de foto quest tussendoor vond men erg leuk en we zijn benieuwd naar de foto’s en de winnaar. Ook het avondprogramma (Palazzo) is in goede aarde gevallen.

Rated 4 out of 5
SWOV

Ons op maat gemaakte programma is zeer goed verlopen op de dag zelf. Veel positieve reacties gehad. Bedankt!

Rated 4 out of 5
ARN

Thank you for the link with the pictures. We will download the files and distribute among or guests. Thank you for the great organization of the event. The guests loved the trip to Marken and Volendam. The Museum Tour was very well done, the guides where nice, with a lot of knowledge! Even for me as Amsterdam citizen they had new information to give. I do believe that the GPS Tour was one of the highlights. We heard people say that they would love to do such a game again. Also the food in the restaurants was very nice. One restaurant served quicker than the other, but overall the food and service was very good. Thank you for all your work done, thinking with us about nice events for our group, and changing the schedule again and again upon our whishes. One other thing I would like to thank you for is the flexible work approach during the week, as we ordered an extra buss on Wednesday, and changing the award show to another room in the hotel. Please feel free to send this message forward to Ellen and Anna Maria, as they made these last minute changes possible. Thanks again for your great help!

Rated 5 out of 5
Gemalto

Het feest was ontzettend leuk en wij hebben ook positieve reacties ontvangen! Ook mijn complimenten voor de manier waarop de lastige dieetwensen werden opgepakt en opgelost.

Rated 5 out of 5
BDO

Everything was fine. We all enjoyed the floating dinner very much. The both guides were really excellent – they did a really good job. The restaurants were fine too. Thank you very much for organizing that all!!!

Rated 4 out of 5
Boehringer Ingelheim Animal Health

Dank voor je support bij het organiseren van het event. Het was hartstikke geslaagd en iedereen was blij! Ik heb al een aantal mailtjes in mijn mailbox van blije mensen.

Rated 5 out of 5
Kirsty

Nogmaals onze hartelijke dank voor het onvergetelijk maken van ons jubileum!

Rated 5 out of 5
Medisch centrum Jan van Goyen

De directie heeft een reactie gestuurd en iedereen was super enthousiast, ook hadden zij vanuit hun afdelingen positieve feedback ontvangen. Kortom, iedereen was heel tevreden! Over de bussen heb ik eigenlijk niets meer gehoord maar dat zal dan goed gegaan zijn

Rated 5 out of 5
Wolters Kluwer