Back to the future

Maak je klaar voor een reis van een paar miljard lichtjaar

Vanavond bekijk je de wereld vanuit ‘outer space’! Jullie komen binnen in een ruimte die volledig is uitgelicht met futuristische LED verlichting en verder is aangekleed met ballonnen en space visuals.

Sterrenstof en space Invaders

Bij binnenkomst staan onze buitenaards mooie showgirls jullie al op te wachten. Ben je benieuwd wat er voor jou in de sterren staat geschreven? Ontdek bij de astroloog wat de toekomst voor je in petto heeft. Na alle sterrenstof is het tijd voor wat intergalactische actie! Ga op één van de vintage spelcomputers de strijd aan in Space Invaders of Galaxian.

Rocket fuel, DJ en silver lounge

Onze future showgirls delen glow-in-the-dark-sticks uit om langzaam in hogere intergalactische sferen te komen. De DJ begint te draaien en de voeten komen van de LED dansvloer. Tussendoor kun je heerlijk onderuit gezakt relaxen in de ‘Silver Lounge’. Een intergalactisch feest waar nog lichtjaren lang over nagepraat zal worden!

Dé must haves voor een geweldig Back to the future

Kies alles wat je voor jouw feest graag zou willen. Alles mag! Door het aan te vinken nemen we het direct mee in de offerteaanvraag, die je hiernaast kunt doen.

 Catering
 Entertainment

Back to the future

  • Vanaf €49,50p.p.

  • Minimaal 50 personen

  • 04:00 uur

  • Mogelijk op eigen locatie of een externe locatie in Nederland

Onze event experts helpen je graag!

Reviews

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 5 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Het feest was amazing, alles was hoe ik het gedroomd had. Bedankt voor de foto’s en alle je hulp!

Reaktor

Heel veel leuke, positieve reacties, eigenlijk geen minpunten gehoord. De dag/avond verliep heel soepel, contact met je collega’s was ook goed. Als er iets was kon ik bij ze terecht en als zij vragen hadden kwamen ze naar me toe om het eerst te bespreken, vond ik heel fijn zo. Foto’;s zijn erg leuk geworden! Bedankt voor de organisatie!

Eerste Christelijk Lyceum

Wij hebben zeer zeker een leuke avond gehad (veel positieve reacties gehad), na de lasershow kon ik er uiteindelijk zelf ook van genieten.

Surfnet

We vonden het feest erg leuk, het was goed geregeld allemaal. Bedankt, en tot een volgende keer!

Ministerie van Defensie

Het was helemaal super! Veel dank aan jou, en ook veel dank aan Sarah. We ontvangen bedankjes van de klanten en complimenten over de goede organisatie, dus mede dankzij Puur was het ontzettend geslaagd. Goed weekend alvast en door naar het personeelsfeest van 17 dec 😉

Matrix Fitness
  • Vanaf € 49,50 p.p.

  • Minimaal 50 personen

  • 04:00 uur