Back to the future

Maak je klaar voor een reis van een paar miljard lichtjaar

Dé must haves voor een geweldig Back to the future

Kies alles wat je voor jouw feest graag zou willen. Alles mag! Door het aan te vinken nemen we het direct mee in de offerteaanvraag, die je hiernaast kunt doen.

 Catering
 Entertainment

Vanavond bekijk je de wereld vanuit ‘outer space’! Jullie komen binnen in een ruimte die volledig is aangekleed met planeten, sterren, asteroïden en futuristische visuals. Bij binnenkomst delen onze buitenaards mooie candygirls buisjes blauwe prosecco en glow-in-the-dark-sticks uit om langzaam in hogere intergalactische sferen te komen.

Sterrenstof, space invaders en maanzaadijs

De avond wordt spetterend geopend met een futuristische lasershow. Ben je hierna benieuwd wat er voor jou in de sterren staat geschreven? Ontdek bij de astroloog wat de toekomst voor je in petto heeft. Na alle sterrenstof is het tijd voor wat intergalactische actie! Ga op één van de vintage spelcomputers de strijd aan in Space Invaders of Galaxian. En voor wie van alle actie trek heeft gekregen, zijn er vele spacy lekkernijen zoals (outer)spacekoeken en maanzaadijs.

Rocket fuel, DJ/VJ en Silver lounge
Bij een spacy lekkernij hoort een spacy cocktail! Doe mee met de cocktailworkshop en maak de lekkerste Black Hole, Rocket Fuel of Darth Vader. ‘May the force be with you’! Hierna is het tijd om weer even met beide benen op de grond te komen. De DJ begint te draaien, de voeten komen van de vloer en de VJ zorgt voor mind blowing visuals! Tussendoor kun je heerlijk onderuit gezakt relaxen in de ‘Silver Lounge’. Optioneel is de zuurstofbar bij te boeken. Neem plaats aan de bar en ervaar wat zuurstof met je doet. Puur of met een smaakje zorgt het voor vernieuwde energie om door te dansen tot de zon en ons stukje van de aarde elkaar weer gevonden hebben!

Een intergalactisch feest waar nog lichtjaren lang over nagepraat zal worden!

Back to the future

 • Vanaf € 49,50 p.p.

 • Minimaal 50 personen

 • 4 uur

 • Mogelijk op eigen locatie of een externe locatie in Nederland

Onze experts helpen je graag!

 • Bel ons op 088-7887020
  Vandaag tot 17:30 uur
 • Stuur een bericht
  Ga naar het contactformulier
 • Chat met ons
  Begin met chatten

Reviews

5
5,0 rating
5 gebaseerd op 4 reviews
5 sterren100%
4 sterren0%
3 sterren0%
2 sterren0%
1 ster0%
Feestthema: Back to the future

Heel veel leuke, positieve reacties, eigenlijk geen minpunten gehoord. De dag/avond verliep heel soepel, contact met je collega’s was ook goed. Als er iets was kon ik bij ze terecht en als zij vragen hadden kwamen ze naar me toe om het eerst te bespreken, vond ik heel fijn zo. Foto’s zijn erg leuk geworden! Bedankt voor de organisatie!

5,0 rating
Eerste Christelijk Lyceum
Feestthema: Back to the future

Wij hebben zeer zeker een leuke avond gehad (veel positieve reacties gehad), na de lasershow kon ik er uiteindelijk zelf ook van genieten.

5,0 rating
Surfnet
Feestthema: Back to the future

We vonden het feest erg leuk, het was goed geregeld allemaal. Bedankt, en tot een volgende keer!

5,0 rating
Rebecca
Feestthema: Back to the future

Hi Daisy, Het was helemaal super! Veel dank aan jou, en ook veel dank aan Sarah. We ontvangen bedankjes van de klanten en complimenten over de goede organisatie, dus mede dankzij Puur was het ontzettend geslaagd. Goed weekend alvast en door naar het personeelsfeest van 17 dec 😉 Groet, Madelijn

5,0 rating
Matrix Fitness