Kerstmarkt

Jingle bell, jingle bell, jingle bell rock

Dé must haves voor een geweldig Kerstmarkt

Kies alles wat je voor jouw feest graag zou willen. Alles mag! Door het aan te vinken nemen we het direct mee in de offerteaanvraag, die je hiernaast kunt doen.

Het is tijd voor de afsluiter van het jaar! Vier je eindejaarsevenement op eigen locatie en profiteer van de voordelen van de werkkostenregeling. Onze tip? Combineer je eindejaarsfeest met een heuse kerstmarkt. Laat uw medewerkers zelf een kerstpakket bij elkaar shoppen en zorg voor gezelligheid en lachende gezichten!

Eindejaarsfeest met kerstmarkt
Geen zorgen meer over het uitzoeken van de juiste producten voor een kerstpakket. Dit is dé uitkomst. Wij zorgen voor een veelzijdig assortiment, volledig afgestemd op jullie wensen. Denk aan kraampjes met diverse dranken, delicatessen, beauty producten, woonaccessoires en leuke gadgets. Wij zorgen voor speciale biljetten waarmee je zelf je eigen kerstpakket kunt samenstellen en afrekenen. Wat een uitkomst!

 

Entertainment en decoratie
We toveren de bedrijfskantine of fabriekshal om in winterse sferen met bijvoorbeeld sneeuwpoppen, witte engelen, ballondecoraties en/of après ski decoratie. Graag komen we bij je langs om te adviseren en samen de mogelijkheden te bespreken. Ook het entertainment passen we volledig aan jouw wensen aan. Bel ons voor direct advies en een vrijblijvende offerte.

Kerstmarkt

 • Vanaf € 49,50 p.p.

 • Minimaal 50 personen

 • 4 uur

 • Mogelijk op eigen locatie of een externe locatie in Nederland

Onze experts helpen je graag!

 • Bel ons op 088-7887020
  Vandaag tot 17:30 uur
 • Stuur een bericht
  Ga naar het contactformulier
 • Chat met ons
  Begin met chatten

Reviews

5
5,0 rating
5 gebaseerd op 3 reviews
5 sterren100%
4 sterren0%
3 sterren0%
2 sterren0%
1 ster0%
Feestthema: Kerstmarkt

We hebben echt genoten afgelopen donderdag. Mijn complimenten!! Het enige wat ik heel jammer vond waren de laatste afmeldingen en dan het feest niet druk bezocht is, maar dat is ook weer een leer proces voor het volgende feestje. Heel erg bedankt en tot het volgende event!

5,0 rating
De Rechtspraak
Feestthema: Kerstmarkt

Voor zover we de reacties van de collega’s hebben gehoord was het een erg geslaagd feest. Het geheel was erg goed verzorgd en we willen jullie dan ook bedanken voor de samenwerking 🙂 De foto’s zijn erg leuk geworden.

5,0 rating
Application Net
Feestthema: Kerstmarkt

Het was geweldig! Top! Dank hiervoor. Ook hele aardige eventmanager.

5,0 rating
VCK Travel B.V.