Urban Jungle party

Feesten, dansen en genieten in de urban jungle

Dé must haves voor een geweldig Urban Jungle party

Kies alles wat je voor jouw feest graag zou willen. Alles mag! Door het aan te vinken nemen we het direct mee in de offerteaanvraag, die je hiernaast kunt doen.

 Muziek
 Catering
 Entertainment

In the jungle, the mighty jungle, a wild crowd will party tonight!

Dansen in jungle stijl

The Urban Jungle is hip, groen, wild, zinnenprikkelend, stoer, verrassend en een tikkie gek. De Urban Jungle is er speciaal voor jou, want wij begrijpen best dat je na een periode hard werken even wilt ontsnappen. Dus trek je tijgerjurk, bontjas en dansstampers maar uit de kast, de Urban Jungle is geopend! Maar pas op: don’t feed the animals, only yourself! Er is meer dan genoeg. Óeeeeehwaaaaahoeahahooeeehoeaaaaaa!!!

Release your inner animal!

Niets is te gek in de Urban Jungle. Van apenkooien tot stampen op de dansvloer… Laat de leeuw in je los! Laat je beestachtig vastleggen bij onze fotograaf en ga langs onze schminkartiest om je tijgersporen te verdienen. Uitgedroogd van al deze activiteiten? Haal dan een heerlijk drankje bij de watering hole en een lekkernij bij de Jungle food parade. Na afloop prik je nog wat fruit uit het zoete modderbad. Beestachtig genieten!

Urban Jungle party

 • Vanaf € 49,50 p.p.

 • Minimaal 50 personen

 • 4 uur

 • Mogelijk op eigen locatie of een externe locatie in Nederland

Onze experts helpen je graag!

 • Bel ons op 088-7887020
  Vandaag tot 17:30 uur
 • Stuur een bericht
  Ga naar het contactformulier
 • Chat met ons
  Begin met chatten

Reviews

4.5
4,5 rating
4.5 gebaseerd op 4 reviews
5 sterren50%
4 sterren50%
3 sterren0%
2 sterren0%
1 ster0%
Feestthema: Urban Jungle party

Feest is bij iedereen in goede aarde gevallen. Leuk feest, top geregeld nou daar hebben we het voor gedaan. Top dank je wel.

5,0 rating
ABN AMRO
Feestthema: Urban Jungle party

Het was een super geslaagd feest, heerlijk eten en geweldige band. Ook de workshop werd als heel leuk ervaren door de collega’s en we hebben dan ook veel goede reacties gekregen. Enorm bedankt voor de goede organisatie, we kijken terug op een geslaagd feest!

4,0 rating
RIBW Gooi en Vechtstreek
Feestthema: Urban Jungle party

We hebben een heerlijke avond met veel complimenten gehad. Hartelijk dank voor de organisatie. Jullie bijdrage is van groot belang geweest.

5,0 rating
PwC
Feestthema: Urban Jungle party

Het was een geslaagde avond! Er was voldoende eten, leuke muziek en grappige spelletjes. De bloemen kettingen waren leuk omdat deze soms ook licht gaven door het speciale licht van de disco. De magic man werd als heel erg leuk ervaren, een absolute topper. Het was fijn communiceren met Puur en de mensen van Het Oude Tolhuys. Top!

4,0 rating
Gemeente Utrecht