Nostalgie all the way festival

Feed from desire… NA NA NA NA NA NA NAAAAA! We gaan even terug naar vroegâh, toen alles beter was.

Het festival

Kom de longen uit je lijf dansen en zingen like no one is watching op dit knotsgekke festival. Dit festival is er één speciaal voor de nineties kids en liefhebbers. Weet je nog, die goede oude tijd waarin je met je tattoo ketting en klaparmband de show stal? Dit en meer komt allemaal terug op dit nostalgische festival. Maar er is meer: Neem een duik in de ballenbak caravan, doe een beetje gek bij de silent disco of maak een ritje in de draaimolen of het reuzenrad. Trek gekregen van al dat leuks? Ga dan langs bij onze foodtrucks.

Volledig ingericht festivalterrein

Een sfeervolle festival setting met bistro setjes, picknicktafels, steigerhouten statafels, gekleurde zitzakken, LED prikverlichting (in diverse kleuren mogelijk), vlaggenlijnen, lampions en nog veel meer. Wij verzorgen het voor jullie bedrijfsfestival. Uiteraard passend bij het gekozen thema!

Foodstations of foodtrucks

Kom langs bij onze rollende keukens! Of je nu graag pizza snaait of liever een frietje mayo hebt, er is voor ieder wat wils. Per evenement selecteren wij het aantal inbegrepen fooditems, uiteraard is uitbreiden mogelijk! Ook houden wij rekening met vegetarische opties en andere dieetwensen.

Drinken
 • Onbeperkt bier, wijn en frisdranken
 • Emmers gevuld met crushed ice en speciaal biertjes
Entertainment
 • 2 Showgirls

  Onze Show Girls ontvangen jou en jouw gasten geheel in stijl. Gedurende de avond komen zij op verschillende momenten langs met lekkernijen.

  2 Showgirls
 • DJ incl. basis licht en geluid

  Onze DJ zal voor een spetterende party zorgen. Voetjes van de vloer! Deze professionele DJ heeft jarenlang ervaring. Hij weet bij iedere gelegenheid de juiste snaar te raken. Hij draait naar beleving, is origineel, en toch vertrouwd!

  DJ incl. basis licht en geluid
 • Fotograaf met fotohoek

  Puur* Feesten zal een fotohoek maken, waar de sterren van deze avond met ludieke items hilarische foto’s kunnen laten maken. Dit is de ideale plek om tastbare herinneringen aan deze avond te creëren!

  Fotograaf met fotohoek
 • Glow in the dark pakket

  Wij zorgen voor fluoriserende gadgets en een extra beleving in het donker. Dit pakket bestaat uit armbandjes, kettingen, breaklights, foamsticks en glowbrillen.

  Glow in the dark pakket
 • Hoelahoep station

  Eén van de hipste en leukste manieren van bewegen is met een hoepel! Draai zoveel mogelijk cirkels met je heupen maar probeer het ook eens om je been… Hilariteit gegarandeerd!

  Hoelahoep station
 • LED vloer

  De authentieke disco vloeren in een 21e eeuw uitvoering. De meer dan 720 leds per vierkante meter geven een prachtig helder licht. Spectaculaire patronen en echte kleuren zijn in een handomdraai te realiseren.

  LED vloer
 • Mega twister

  Linkerhand op blauw, rechtervoet op geel! Niets zo leuk als de spellen van vroeger. Wring je in onmogelijke bochten en win. Hilariteit gegarandeerd!

  Mega twister
 • Silent disco

  Een unieke ervaring: een ware “silent disco”. Lekker dansen en swingen, met je eigen muziek, in je eigen wereld. Vreemd in het begin, maar wel leuk!

  Silent disco
 • The big nineties quiz

  Wat weet jij nog van de nineties? Welke DJ lanceerde het eerste Happy Hardcore nummer en hoe heet dat apparaatje dat we vroeger als huisdier hadden ook alweer? Test je kennis en scoor de meeste punten!

  The big nineties quiz
 • Workshop nineties medley

  Onze twee professionele danseressen nemen jullie mee naar de hoogtepunten uit de jaren ’90, inclusief bijbehorende dansen. Gekleed in een passende outfit is dit plezier gegarandeerd.

  Workshop nineties medley
Personeel en bediening

Wij verzorgen sociale, ervaren bartenders die altijd in zijn voor een praatje! Zij zullen jullie voorzien van de heerlijkste dranken.

Organisatie

Een bedrijfsfestival is anders dan een personeelsfeest, er komt veel meer bij kijken. Wij nemen al deze zorgen uit handen! Denk aan een locatiebezoek, offerte op maat, stroomplan, plattegrond en draaiboek. Uiteraard mag de professionele begeleiding op de dag zelf ook niet ontbreken. Onze event manager staat de gehele dag voor jullie klaar, van opbouw tot en met de afbouw.

Programmaduur

Wij gaan uit van een 4 uur durend programma. Dit kan uiteraard naar wens worden aangepast.

Nostalgie all the way festival

 • Vanaf € 74,50p.p.

 • Minimaal 75 personen

 • 04:00 uur

 • Mogelijk op eigen locatie of een externe locatie in Nederland

Onze event experts helpen je graag!

 • Bel ons op 088-7887020
  Vandaag tot 17:30 uur
 • Stuur een bericht
  Ga naar het contactformulier
 • Chat met ons
  Begin met chatten

Reviews

4,7
Rated 4,7 out of 5
4,7 van 5 sterren (op basis van 3 reviews)
Uitstekend67%
Heel goed33%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Ik heb het erg naar m’n zin gehad zaterdag tijdens het door jullie georganiseerde feest de organisatie was prima geregeld. De reacties van mijn collega’s zijn erg positief. Bedankt en tot volgend jaar!

Rated 4,0 out of 5
GPI BV

Namens iedereen bedank ik jullie voor de zeer geslaagde avond. Vooral dankzij Puur hebben de medewerkers volop genoten van de door jullie georganiseerde activiteiten. Het contact was goed en makkelijk zodat alles soepel en met veel plezier is verlopen.

Rated 5,0 out of 5
Gemeente Uitgeest

We hebben gister echt een top avond gehad.. Van te voren waren we niet zo zeker over de band. Maar hierin moeten we jullie gelijk geven. Dit was echt su-per! Ook de formatie tijdens het eten echt heerlijk! Iedereen was zeer te spreken over de locatie.

Rated 5,0 out of 5
H&M