"Weer een geweldig georganiseerd event! Dank jullie wel!"

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Organiseer een voetbaltoernooi voor 150 medewerkers van verschillende nationaliteiten

Zo maakten wij dit event tot een succes
Speciaal voor de gasten huurden we de velden van voetbalclub van Zeeburgia af, waar het gezelschap werd ontvangen met een drankje. Zodra iedereen zich in voetbaltenue had gestoken, werd het hoofdveld betreden voor de competitie. In teams van 7 à 8 personen werden korte wedstrijden van 15 minuten gespeeld. Gedurende de dag konden de gasten onbeperkt gebruik maken van de Hollandse bar, bestaande uit bier, wijn en fris. Het meubilair van Zeeburgia met loungebanken, picknicktafels met schapenvellen, parasols en partytenten, zodat er tijdens de pauzes lekker kon geborreld en gelounged. Het toernooi werd afgesloten met een prijsuitreiking en een BBQ, bereid door onze BBQ koks.

Extra Puur* Effect
Een sporttoernooi zonder leiding ontaardt al snel in een chaos. Daarom kozen wij voor een professionele aanpak met scheidsrechters die punten bijhielden, een omroeper die de spelers op de hoogte hield van de tijd en een helder doordraai speelschema. Daarnaast was er een EHBO post aanwezig en voor flesjes water werd gezorgd. Zo hoefden de gasten niets te regelen en konden ze volledig opgaan in de strijd.

Details
Event manager:
Daisy
Bedrijfsnaam
Adyen
Feestlocatie
Zeeburgia, Amsterdam
Aantal gasten
150
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons