Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel jubileumfeesten tot een succes gemaakt. Vele enthousiaste bedrijven en particulieren vonden in Puur* Feesten een betrouwbare evenementenorganisator die snel en creatief meedenkt. En dat tegen concurrerende prijzen. Door een snelle communicatie en efficiënte planning creëren we een succesvol programma dat bij je past. Sluit je aan bij de rij tevreden klanten en ontdek wat wij bedoelen met beleven, genieten, onthouden…

  Open filters

Een onvergetelijk jubileum!

Of een bedrijf nu 1 jaar, 10 jaar of 110 jaar bestaat: een bedrijfsjubileum moet onvergetelijk zijn. Je viert het immers maar eenmalig, zonder herkansing. Daarom zorgen wij voor een evenement waar je gasten nog jaren over napraten. Wordt het een feestavond, bijzonder dagprogramma of meerdaags evenement? Blijf je in eigen huis, huur je een externe locatie of vier je jouw jubileumfeest op meerdere plekken? Alles kan! Onze experts zitten vol ideeën voor concept, organisatie en uitvoering.

                                           

Maar wij doen meer!

Wij kunnen niet alleen ondersteuning bieden bij de organisatie van het event, maar ook bij alles daar omheen. Denk aan de bedankjes voor de gasten, het maken van een aftermovie of het gehele communicatietraject rondom het evenement. Van aanmeldwebsite tot het persoonlijk, en op een unieke wijze, uitdelen van de uitnodigen. Wij organiseren het event van a tot z, alles wat daarbij komt kijken. Wij hebben de afgelopen jaren al verscheidene jubileumfeesten georganiseerd en weten hoe we dit extra speciaal kunnen maken. Onze missie? Zorgen dat niemand jouw bijzondere mijlpaal vergeet!

Wij staan je graag bij bij het organiseren van jouw onvergetelijke jubileumfeest!
Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Vandaag tot 17:30

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Puur Feesten
Milou

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.