De vraag van de opdrachtgever

Palletcentrale wilde een bedrijfsfeest organiseren dat niet alleen hun 160 gasten in het middelpunt zou zetten, maar ook een blijvende indruk zou achterlaten. Ze wilden een evenement dat de teamgeest zou versterken en een positieve sfeer zou creëren, passend bij hun bedrijfscultuur.

Hoe maakten we dit event tot een succes?

Creatieve en Gastvrije Ontvangst
Om de gasten warm te verwelkomen, legden we een rode loper uit, begeleid door twee showgirls, een showboy en twee steltenlopers. ze boden de gasten een welkomstdrankje aan, waarmee de toon werd gezet voor een avond vol plezier en ontspanning.

Sfeervolle Decoratie
We gebruikten sfeerlichten en verschillende soorten ballonnen om de locatie te decoreren. Ballonnenwolken en -muren zorgden voor een feestelijke ambiance, terwijl visuals het thema van het evenement versterkten.

Entertainment van Topniveau
De Amsterdamse band ‘The Tour’ zorgde voor live muziek van hoge kwaliteit, terwijl een deskundige dj zorgde voor de juiste sfeer gedurende de avond. Voor vermaak waren er diverse opties, waaronder table magic, casinotafels, een cocktailbar, karaoke in een sfeervolle caravan en een fotobus om onvergetelijke momenten vast te leggen. Een fotograaf en videograaf zorgden ervoor dat elk bijzonder moment gedocumenteerd werd.

Culinair Genieten
Het eten en drinken waren zorgvuldig geselecteerd om aan de verwachtingen te voldoen. Een drankarrangement zorgde voor variatie, terwijl streetfood trucks met lekkernijen zoals burgers, quesadillas, Italiaanse gerechten en Mexicaanse snacks de smaakpapillen verwenden.

Puur Feesten
Nikki

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.