Wat de gelegenheid ook is, een feest op eigen locatie is altijd een goed idee! Niet alleen omdat je gebruik kan maken van de Werkkostenregeling (WKR) maar vooral omdat jouw werkplek de leukste is van allemaal. Waarom die dan niet om toveren tot prachtige feestlocatie? Een grote verrassing voor jouw medewerkers / familie / zakenrelaties / klanten die het pand niet meer terug herkennen. Hoe wij dit doen? Door te zorgen voor een spetterend concept, sfeervolle aankleding, smaakvolle catering en een strakke organisatie. Wij delen graag onze tips voor een goed feest op eigen locatie en voeren ze met liefde uit. Bel ons op 088-7887020 of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

  Open filters

Laat ons jouw evenement op eigen locatie organiseren!

Zakenrelaties laten zien wat je te bieden hebt, een belangrijke mijlpaal vieren met personeel of een open dag voor klanten. Soms is een evenement op eigen locatie de beste keuze. Geen gedoe met vervoer, een positieve associatie met je bedrijf én gebruik maken van de Werkkostenregeling (WKR). Want niet alleen medewerkers of relaties vinden een feest op eigen locatie bijzonder, ook de Belastingdienst vindt dit zo leuk dat de kosten grotendeels onbelast blijven en buiten de werkkostenregeling vallen. Leuker heeft de Belastingdienst het dit keer wat ons betreft juist wél gemaakt! Maar hoe maak je van jouw functionele locatie een indrukwekkend evenementenwalhalla? Daar zorgen wij voor!

Geen locatie is ons te gek!

Parkeerterrein, palletopslag, bedrijfsloods of kantine: met een spetterend concept en strakke aankleding toveren wij iedere plek om tot geschikte evenementenlocatie. Heb je een idee over het programma en entertainment? En hoe zit het met het decor, meubilair en styling? En de catering? Liefde gaat tenslotte door de maag. Wanneer alle wensen bekend zijn, kan de basis worden gelegd voor een strak gepland en onbezorgd event. Concentreer jij je op de gasten, dan zorgen wij voor de rest! Advies, organisatie en uitvoering: wij beheersen het event ambacht. Prikkelend en innovatief.

Wij staan je graag bij bij het organiseren van jouw perfecte feest op eigen locatie! Wat is de gelegenheid?
Puur Feesten
Milou

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

    Enkele keren per jaar nieuwsbrieven / advertenties
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.