De organisatie van een bedrijfsfestival is nét even anders dan die van een “standaard” feestavond. Een leeg terrein, stroomvoorzieningen, toiletwagens, het plaatsen van een tent.. en zo nog veel meer! Wij helpen graag met een strakke organisatie van jullie bedrijfsfestival, voor welke doelgroep dan ook. Of het nu gaat om een klantendag, personeelsdag of familiedag, wij staan voor jullie klaar. Menig parkeerterrein hebben wij omgetoverd tot sfeervol festivalterrein. Neem vrijblijvend contact met ons op via 088-7887020 of stuur ons een bericht.

  Open filters

Hét thema dat zorgt voor een fantastische dag!

Welkom op je eigen festivalterrein! Door de decoratie, feestelijke lichtjes en foodtrucks waan je je bij binnenkomst al helemaal in de festivalsfeer. Eigen locatie of een externe locatie, het kan allemaal. Er zijn vele mogelijkheden! Een ongedwongen setting, uiteenlopende activiteiten en entertainment zonder dat het overweldigt en eetkraampjes waar jong en oud lekkers kunnen halen. Het festivalconcept leent zich niet alleen voor een personeelsfeest, maar ook voor de opening van een nieuw kantoor, een jubileum of zomerborrel. Wij toverden al menig parkeerterrein, bedrijfspand en loods om tot festivalbeleving. Van festivaltenten tot techniek, van barpunten tot sfeervolle decoratie: wij weten precies wat nodig is voor een onvergetelijk bedrijfsfestival!

Festivalconcepten op maat, voor ieder seizoen!

Waan je op Ibiza tijdens een zomerfestival, shop je eigen kerstpakket bij elkaar op je eigen knusse kerstmarkt of nodig de gezinnen van je medewerkers uit voor een familiefestival. Onze festivalconcepten zijn op maat in te vullen en dus volledig aan jouw wensen aan te passen. Zo organiseerden we voor Routz een Oktoberfest Familiefestival midden in de zomer, een unieke sport-festivalbeleving op het strand voor Nuon, een Winter Familiefestival voor Triodos en bezorgden we Adyen een extravagante festivalbeleving waar de gasten tot in de late uurtjes feestten.

Wij staan je graag bij bij het organiseren van jouw fantastische bedrijfsfestival! Wat is de gelegenheid?
Puur Feesten
Anouk

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

    Enkele keren per jaar nieuwsbrieven / advertenties
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.