De vraag van de opdrachtgever

Organiseer een spectaculaire opening van het nieuwe kantoorpand voor zowel klanten en familie in de middag met aansluitend een feestavond voor het personeel.

Zo maakten wij dit event tot succes

Samen met de opdrachtgever hebben wij gekeken naar de doelen die zij met dit evenement willen behalen. Daarna zijn we gaan kijken naar het thema, de stijl van het meubilair, het type entertainment en de culinaire invulling. Het nieuwe kantoor inclusief de loodsen zijn optimaal benut. Er is gekozen voor een Tropical Paradise thema dus plaatsten wij een mooie stretchtent op het parkeerterrein. Dit werd gedurende het middagprogramma gecombineerd met de loods van het nieuwe pand. In de tussentijd kon ons personeel starten met de opbouw van de feestavond in de kantine.

Wij nemen je alle organisatorische taken uit handen; van uitnodiging tot de foto’s na afloop

Extra Puur* Effect

Gedurende het middagprogramma hebben wij gezorgd voor voldoende hapjes en drankjes. Dit natuurlijk wel op een bijzondere manier. De hapjes werden geserveerd vanuit trendy marktkramen en we plaatsten een koffie piaggio op het parkeerterrein. Tijdens de feestavond gingen de voetjes van de vloer! Een illusionist en sneltekenaar hebben de gasten gedurende de avond vermaakt. Ook konden er heerlijke cocktails genuttigd worden. Een avond om nooit te vergeten!

Puur Feesten
Jordy

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

    Enkele keren per jaar nieuwsbrieven / advertenties
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.