Open filters

Van jongste telg tot directie: iedereen moet genieten!

Familiedag voor je bedrijf organiseren? Wij nemen graag het werk uit handen en creëren een originele familiedag om nooit meer te vergeten! Wat is de gelegenheid? Jubileum? Nieuw pand? Of is het tijd om de medewerkers eens te bedanken en gunnen jullie hun gezinsleden  eens een kijkje in de keuken? Wat de gelegenheid ook is, het is belangrijk dat iedereen geniet: van jongste telg tot directie. Een uitdaging! Maar geen nood, wij hebben jarenlange ervaring en weten precies wat werkt.

Lekker bijpraten, genieten van elkaars gezelschap en leuke activiteiten voor jong en oud: dat is waar een familiedag om draait. Bij ons is een hele keur aan activiteiten mogelijk.

Voor ieder wat wils!

Van knutselhoek tot schaatsbaan, van springkussens tot diverse spellen: wij weten hoe we het hele gezelschap kunnen vermaken. Natuurlijk houden we ook rekening met de inwendige mens: van snoepkraam tot BBQ en goedgevulde bar! Familiefestival of (open lucht)beleving op eigen terrein? Wij toveren iedere parkeerplaats, loods en bedrijfspand om tot een belevenis voor jong en oud. Liever eropuit? Wij hebben contact met de leukste locaties en zitten vol inspiratie. Wij organiseren jouw familiedag altijd op maat, met jullie doelstellingen en beoogde doelgroep voorop. We luisteren naar jouw wensen, houden het budget in de gaten en zorgen voor de beste uitvoering.

Onze enthousiaste eventplanners zitten klaar om jouw familiedag tot een succes te maken.
Puur Feesten
Sophia

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

    Enkele keren per jaar nieuwsbrieven / advertenties
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.