Wij staan je graag bij bij het organiseren van het beste personeelsfeest ooit. Wat is de gelegenheid? De medewerkers verrassen? Een succes vieren? Een bedrijfsjubileumklantendag of gewoon het goede leven vieren? Wij zitten klaar om je personeelsfeest tot een succes te maken! Want een goed personeelsfeest zorgt voor een lach op het gezicht, brengt collega’s dichter bij elkaar en brengt nieuwe energie op de werkvloer. Sluit je aan bij de rij tevreden klanten en ontdek wat wij bedoelen met beleven, genieten en onthouden. Wij delen graag onze tips voor een geslaagd personeelsfeest en voeren ze met liefde uit. Bel ons op 088-7887020 of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Ideeën voor een geslaagd personeelsfeest

Op zoek naar een origineel idee voor jouw personeelsfeest? Een origineel thema maakt jouw bedrijfsfeest pas echt onvergetelijk. Daarom hebben wij al onze ideeën voor een personeelsfeest gecombineerd tot originele feestthema’s. Staat jouw favoriete thema er niet tussen? Geen zorgen, wij organiseren jouw event altijd compleet op maat. Of het nu gaat om het combineren van thema’s of de ontwikkeling van een nieuw concept: alles kan! Van uitnodiging tot aftermovie: ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel personeelsfeesten tot een succes gemaakt. Vele enthousiaste bedrijven vonden in Puur* Feesten een betrouwbare evenementenorganisator die snel en creatief meedenkt. En dat tegen concurrerende prijzen. Door een snelle communicatie en efficiënte planning creëren we een succesvol programma dat bij je past.

De beste locatie voor je personeelsfeest

Van gezellig strandfeest in een beachclub tot grandioos festival voor je bedrijf; wij weten waar je je personeelsfeest het beste kunt organiseren. Of je nu het 50-jarig jubileum van het bedrijf viert of gewoon gezellig met collega’s wilt feesten: onze ervaren feestorganisatoren kennen de mooiste feestlocaties en weten welke locatie het best bij jouw groepsgrootte en thema past. Liever je personeelsfeest organiseren op eigen locatie? Wanneer je je personeelsfeest in je bedrijfsruimte organiseert vallen de kosten binnen de WKR en worden deze niet belast. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en werkkostenregeling!

Wij staan je graag bij bij het organiseren van het beste personeelsfeest ooit. Wat is de gelegenheid?
Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Vandaag tot 17:30

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Laat je inspireren bekijk ons werk

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel personeelsfeesten tot een succes gemaakt. Vele enthousiaste bedrijven vonden in ons een betrouwbare evenementenorganisator die snel en creatief meedenkt. En dat tegen concurrerende prijzen. Door snelle communicatie en efficiënte planning creëren we een succesvol programma dat bij jou en je collega’s past. Sluit je aan bij de rij tevreden klanten en ontdek wat wij bedoelen met met beleven, genieten en onthouden.

Wij organiseren personeelsfeesten door heel Nederland

Ben je op zoek naar een goede locatie in Nederland voor een feest of evenement? Wil je een locatie die qua sfeer perfect aansluit bij je feestthema? Maak gebruik van onze jarenlange event-expertise! De afgelopen 20 jaar hebben wij op honderden locaties in Nederland onvergetelijke feesten georganiseerd. Wij weten wat de pareltjes zijn. Voor elke sfeer en groepsgrootte. Passend bij jullie technische, logistieke en Bourgondische wensen.

Puur Feesten
Nikki

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.