Wild wild west feest

Zet je cowboyhoed op en stap binnen in het Noorden van Amerika anno 1865

Dé must haves voor een geweldig Wild wild west feest

Kies alles wat je voor jouw feest graag zou willen. Alles mag! Door het aan te vinken nemen we het direct mee in de offerteaanvraag, die je hiernaast kunt doen.

 Entertainment

Beleef het ultieme Wilde Westen gevoel tussen de totempalen, huifkarren, wigwams en cactussen. Welkom in de wereld van Billy the Kid, Jesse James en Buffalo Bill!

Harry de hengst

Wil je overleven in deze ruige wereld? Wil je bewijzen dat je alles in huis hebt om een goede Cowboy te zijn? Test je skills tijdens het lasso werpen of de paardenraces. De enige echte ruige cowboys kennen geen vrees en kunnen zich bewijzen op de ‘schrik van elke cowboy’: Harry de Hengst. Ride ‘em cowboy!

Line-dancing

Nog nooit gehoord van een rockstep, een coasterstep of een triple step? Daar komt deze avond verandering in. Trek je cowboyboots maar aan, stop je duimen achter the buckle en doe mee met de workshop line-dancing. We beginnen met een grapevine, tel 1,2,3 hak-teen-hak-teen. Voor je het weet bent je een echte linedance professional.

Wild wild west feest

 • Vanaf € 49,50 p.p.

 • Minimaal 50 personen

 • 4 uur

 • Mogelijk op eigen locatie of een externe locatie in Nederland

Onze experts helpen je graag!

 • Bel ons op 088-7887020
  Vandaag tot 17:30 uur
 • Stuur een bericht
  Ga naar het contactformulier
 • Chat met ons
  Begin met chatten

Reviews

4.7
4,7 rating
4.7 gebaseerd op 6 reviews
5 sterren67%
4 sterren33%
3 sterren0%
2 sterren0%
1 ster0%

Even een mailtje om te laten weten dat wij een erg leuke avond hebben gehad. De chocoladeworkshop tijdens ons feest was een groot succes en erg lekker. Dus bedankt voor jullie hulp in het regelen van een erg gezellige feestavond (ook namens de collega’s) en graag tot een volgende keer.

4,0 rating
Beiersdorf NV

We hebben een prima feest gehad zaterdag. De reacties waren allemaal positief; het eten was uitstekend en de band was geweldig! Hoewel we op wat meer publiek hadden gerekend, is het al met al zeker een geslaagd feest geweest. Bedankt voor de link naar de mooie foto’s. En tot slot hartelijk dank voor de goede zorgen rondom de organisatie van het feest!

4,0 rating
OBA Bulk Terminal Amsterdam

Alle aanwezigen vonden het feest geweldig. Ik wil jou en jouw team dan ook bedanken voor het prima organiseren en uitvoeren van de festiviteiten. GROTE KLASSE!!! Bedankt en zeker tot ziens!

5,0 rating
GVB

Het was een heel erg leuke avond. Vanmorgen werd er ook enthousiast over gesproken. Leuk om te horen! Foto’s zijn ook erg leuk! Deze hebben we gelijk op intranet geplaatst. Alles was naar wens. Nogmaals bedankt voor de goede organisatie!

5,0 rating
Vallei Tandartsen

De avond zelf was super, we hebben allemaal heel erg genoten! Alles was naar wens, bedankt voor al je hulp!

5,0 rating
Rabobank Nederland BV

Wat hebben wij een leuke feestavond gehad! Het is toch spannend hoe alles verloopt en of alles goed loopt. Heel hartelijk dank voor de gedegen voorbereiding en de goede samenwerking. Ik kan jullie zeker aanbevelen en misschien tot een volgende keer.

5,0 rating
Orange