Feest op maat

Wij nemen je alle organisatorische taken uit handen; van uitnodiging tot de foto’s na afloop

Een bedrijfsfeest op maat organiseren? Zoek niet verder, wij denken graag met je mee! Met jarenlange ervaring, de juiste connecties en tomeloos enthousiasme bezorgen wij je de avond van je leven. Wij nemen je alle organisatorische taken uit handen, van uitnodiging tot het toesturen van foto’s na afloop. Je enige zorg? Voorpret, met elkaar genieten van het feest en nog jarenlang napraten!

Feest op maat op iedere locatie in Nederland
Wij organiseren onze feesten en evenementen op elke gewenste locatie in Nederland. Van trendy club in Amsterdam tot kerk in Groningen: wij toveren iedere plek om tot inspirerende feestlocatie. Heb je zelf een mooie locatie tot je beschikking, bijvoorbeeld een bedrijfshal of ruime kantine? Ook voor een feest op eigen locatie draaien wij onze hand niet om. Welke sfeer wil je neerzetten? Wij hebben talloze mogelijkheden, bijvoorbeeld:

Een relaxed zomer gevoel tijdens de Summer Lounge Party
Weelde en luxe met onze speciale Great Gatsby Party
Een Arabische sprookjeswereld tijdens 1001 Nacht

Entertainment? Catering? Daag ons uit!
Spetterend entertainment, steengoede catering en prachtige aankleding zorgen er voor dat het feest een onvergetelijke belevenis wordt. Wij zoeken graag naar creatieve oplossingen om je feest nog leuker te maken. Bij ons is niets onmogelijk, problemen bestaan niet! Die ene beroemde zangeres als afsluiter van de avond? Een luxe diner voor duizend man als opening? Een origineel aandenken na afloop? Wij nemen de uitdaging graag aan. Wij zitten klaar om jouw feest op maat te organiseren! Of je nu al een idee hebt of volkomen blanco bent: wij helpen je op weg. Bel ons op 088-7887020 en verheug je alvast op een onvergetelijk feest!

Laat je inspireren en bekijk ons werk

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel bedrijfsfeest op maat tot een succes gemaakt. Vele enthousiaste bedrijven en particulieren vonden in Puur* Feesten een betrouwbare evenementenorganisator die snel en creatief meedenkt. En dat tegen concurrerende prijzen. Door een snelle communicatie en efficiënte planning creëren we een succesvol programma dat bij je past. Sluit je aan bij de rij tevreden klanten en ontdek wat wij bedoelen met beleven, genieten, onthouden…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,2

  • Allereerst dank voor de goede organisatie. Het zag er echt gezellig uit en de sfeer zat er meteen goed in! Ik heb in ieder geval veel goede reacties gehad dus ben erg blij. Hoop dat jullie ook tevreden zijn over het feest!

  • Het feest was weer super geslaagd! Iedereen heeft ontzettend genoten van de avond. En iedereen is weer veilig thuis gekomen. Bedankt voor de goede organisatie en fijne samenwerking!

  • Ik heb alleen maar enthousiaste reacties van de deelnemers mogen ontvangen. Mede dankzij het weer was het een zeer geslaagde dag. Over de locatie was men meer dan tevreden, iedereen vond het zeer verrassend en  zeker voor herhaling vatbaar!

Onze favoriete feestthema's voor een feest op maat

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Deze website is het beste zichtbaar in portret modus...