Oktoberfest

Willkommen zum Oktoberfest!

Of het nu in een tent op het eigen terrein of op een externe feestlocatie is, wij toveren iedere locatie om tot een Oktoberfest locatie. Haal de dirndl en lederhosen uit de kast: het is tijd voor Oktoberfest!

Oktoberfest games en snacks

De lange picknicktafels zijn, zoals het hoort, voorzien van blauw-wit geblokt tafelzeil. Op tafel staan traditionele Duitse lekkernijen als pretzels, Lebkuchenherzen en planken met diverse koude hapjes. Neem plaats en geniet van de traditionele Beierse sfeer! Daag je collega’s uit voor de Oktoberfest games. Ben jij de koning in bierpulschuiven of de krachtpatser bij curling? Ga de strijd aan en win eeuwige roem!

Oans, zwoa, drei, gsuffa!

Het ene biertje is het andere niet. Bezoek de bierproeverij en krijg uitleg over verschillende smaken bier. Uiteraard wordt er ook geproefd! Of kom langs bij de Schnaps bar met diverse likeuren, een welkome afwisseling na al dat bier. Geniet ondertussen van traditionele Duitse hits. Maak de avond onvergetelijk en laat je vastleggen op de gevoelige plaat in de hilarische fotohoek. Wunderbar!

Dé must haves voor een geweldig Oktoberfest

Kies alles wat je voor jouw feest graag zou willen. Alles mag! Door het aan te vinken nemen we het direct mee in de offerteaanvraag, die je hiernaast kunt doen.

 Catering
 Entertainment

Oktoberfest

  • Vanaf €49,50p.p.

  • Minimaal 50 personen

  • 04:00 uur

  • Mogelijk op eigen locatie of een externe locatie in Nederland

Onze event experts helpen je graag!

Reviews

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 6 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Iedereen heeft echt een top avond gehad vrijdag, we zijn nog steeds allemaal aan het bijkomen. Heel in het kort de feedback die ik heb gehoord: top locatie voor zo’n feest met zo’n thema (er zijn er velen tot 4 uur’s ochtends gebleven) eten was erg lekker qua organisatie liep het allemaal gesmeerd.

Rated 5,0 out of 5
Guidion

Het was een erg geslaagd feestje. Iedereen had hard zijn best gedaan met hun outfit, erg leuk om te zien. Ook het eten was weer prima in orde.

Rated 5,0 out of 5
Application Net

We hebben een bijzondere avond gehad. Ik persoonlijk heb in tijden niet meer zo gelachen. Er waren een paar jongeren onder ons die iets meer actie hadden verwacht. Jammer, maar het moest voor jong en oud leuk zijn en je kan het nu eenmaal niet iedereen 100% naar de zin maken. Wij hebben in ieder geval een leuke avond gehad! Temeer omdat hij niet wist wat we gingen doen. Ik zal het de mensen echt aanraden om zoiets te organiseren. Bedankt voor de organisatie en tot ziens!

Rated 5,0 out of 5
Gall & Gall

Het was in alle opzichten een geslaagde feestavond. Bijna iedereen had de moeite genomen om zich te verkleden, hetgeen al direct voor een goede sfeer zorgde. Neem daarbij de goede organisatie en enthousiaste medewerkers vanuit jullie organisatie en dan wordt het vanzelf een goed feest! Iedereen heeft ervan genoten, dus dank voor ieders inzet voor en op die avond.

Rated 5,0 out of 5
Zorgbalans de Moerberg

We hebben een geweldig leuke dag gehad. Fantastisch jullie organisatie!

Rated 5,0 out of 5
PreScan

Volgens mij heeft iedereen een leuke avond gehad. Bedankt voor jullie inzet. Het is heel rustig vanmorgen. Volgens mij is iedereen nog een beetje aan het herstellen…

Rated 5,0 out of 5
TOOLS4EVER