Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Liever direct advies? Bel ons dan op 088-7887020.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Je gegevens

  • Hidden
  • Hidden
Oktoberfest
  • Vanaf 49,50 p.p.
  • Minimaal 50 personen
  • 04:00 uur
  • (6)
Wat kun je verwachten na je offerte aanvraag?
  1. Je offerte aanvraag wordt in behandeling genomen door een van onze feesten experts
  2. Het kan zijn dat je nog even wordt gebeld voor wat aanvullende details
  3. We gaan voor je aan de slag en zetten onze ideëen en bijbehorende kosten voor je op een rijtje
  4. Je ontvangt een vrijblijvende offerte per e-mail

Reviews

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 6 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Iedereen heeft echt een top avond gehad vrijdag, we zijn nog steeds allemaal aan het bijkomen. Heel in het kort de feedback die ik heb gehoord: top locatie voor zo’n feest met zo’n thema (er zijn er velen tot 4 uur’s ochtends gebleven) eten was erg lekker qua organisatie liep het allemaal gesmeerd.

Guidion

Het was een erg geslaagd feestje. Iedereen had hard zijn best gedaan met hun outfit, erg leuk om te zien. Ook het eten was weer prima in orde.

Application Net

We hebben een bijzondere avond gehad. Ik persoonlijk heb in tijden niet meer zo gelachen. Er waren een paar jongeren onder ons die iets meer actie hadden verwacht. Jammer, maar het moest voor jong en oud leuk zijn en je kan het nu eenmaal niet iedereen 100% naar de zin maken. Wij hebben in ieder geval een leuke avond gehad! Temeer omdat hij niet wist wat we gingen doen. Ik zal het de mensen echt aanraden om zoiets te organiseren. Bedankt voor de organisatie en tot ziens!

Gall & Gall

Het was in alle opzichten een geslaagde feestavond. Bijna iedereen had de moeite genomen om zich te verkleden, hetgeen al direct voor een goede sfeer zorgde. Neem daarbij de goede organisatie en enthousiaste medewerkers vanuit jullie organisatie en dan wordt het vanzelf een goed feest! Iedereen heeft ervan genoten, dus dank voor ieders inzet voor en op die avond.

Zorgbalans de Moerberg

We hebben een geweldig leuke dag gehad. Fantastisch jullie organisatie!

PreScan

Volgens mij heeft iedereen een leuke avond gehad. Bedankt voor jullie inzet. Het is heel rustig vanmorgen. Volgens mij is iedereen nog een beetje aan het herstellen…

TOOLS4EVER