Proud to be Fout

Fouter dan fout!

Altijd al eens willen weten hoe het is om in een aussi rond te lopen, compleet met gouden ketting, matje en enorme sportschoenen? Of kies je liever voor een te strak felroze jurkje en make-up in alle kleuren van de regenboog? Dan is dit je kans! Maak je klaar voor het meest foute feest van het jaar!

Bi-ba-bingoooooo!

Twee foute showgirls vangen jullie op en nemen je mee in een wereld van foute outfits, tijgerprint en felle kleuren.  De foute hits schallen uit de boxen en de voetjes gaan van de (LED) vloer! Doe mee met een ouderwets potje bingo, hitbingo wel te verstaan! Heb jij the golden ticket en streep jij als eerst alle hits van je kaart? Win de leukste prijzen!

Hakken en de polonaise!

Een beetje verliehieeeeeefd! Valse kraaien gaan er niet beter van zingen, maar de gezelligheid neemt toe met 300% wanneer de karaokeset wordt aangesloten! Zing mee met je favoriete nummers, haak in en dans! Is het niet meer om aan te horen dan is daar DJ Sjonnie met de allergrootste hits uit de jaren 90. Tijd om mee te hakkûh met DJ Paul Elstak en de Party Animals. Of aan te sluiten bij een polonaise wanneer de Sjonnies uit de boxen knallen met ‘Dans je de hele nacht met mij, als dit een droom is…lalalalalalaaaaaaa!”

Dé must haves voor een geweldig Proud to be Fout

Kies alles wat je voor jouw feest graag zou willen. Alles mag! Door het aan te vinken nemen we het direct mee in de offerteaanvraag, die je hiernaast kunt doen.

 Catering
 Entertainment
 Muziek

Proud to be Fout

  • Vanaf €49,50p.p.

  • Minimaal 50 personen

  • 04:00 uur

  • Mogelijk op eigen locatie of een externe locatie in Nederland

Onze event experts helpen je graag!

Reviews

4,7
4,7 van 5 sterren (op basis van 6 reviews)
Uitstekend67%
Heel goed33%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Het feest was inderdaad zeer geslaagd, wij hebben een leuke avond gehad!

ROVA

Ik kan niet anders zeggen dat het allemaal prima geregeld was. De collega’s hebben een leuke avond gehad met voldoende eten en drinken zoals beloofd. De sfeer zat er goed in en de voetjes gingen tot sluitingstijd van de vloer.

Vestia Rotterdam Feijenoord

Bedankt voor de foto’s, geeft een indruk wat er gedaan is. Jij bedankt dat je aanwezig was de hele avond.

S.C. Johnson Europlant BV

We hebben een hele leuke avond gehad! Ik heb tot nu alleen maar positieve reacties ontvangen. De locatie was ook super en de aankleding gaf echt sfeer aan de ruimte. DJ’s waren top. Helaas hadden we niet zoveel mensen die gingen dansen, maar iedereen had het wel dik naar zijn zin. De workshop hakku was een succes. We hebben erg gelachen en daarna bleef de dansvloer redelijk bezet. Als afsluiter You Never Walk Alone, dat was voor alle Rotterdammers onder ons wel een succes!

Groenenboom

Bedankt voor een zeer geslaagd feestje afgelopen vrijdag. Ik heb alleen maar lachende gezichten gezien en er is heel veel gedanst. Nogmaals bedankt en misschien tot volgend jaar!

Cardia

We hebben het heel erg naar ons zin gehad en waren heel tevreden over Lars, ik hoop dat we ons nog een klein beetje hebben kunnen gedragen…Dank je wel en mochten we weer een event hebben dan neem ik weer even contact op! De foto’s zijn trouwens hilarisch!

TEVA
  • Vanaf € 49,50 p.p.

  • Minimaal 50 personen

  • 04:00 uur