Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Liever direct advies? Bel ons dan op 088-7887020.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Je gegevens

  • Hidden
  • Hidden
Kasteelfeest
  • Vanaf 49,50 p.p.
  • Minimaal 50 personen
  • 04:00 uur
  • (7)
Wat kun je verwachten na je offerte aanvraag?
  1. Je offerte aanvraag wordt in behandeling genomen door een van onze feesten experts
  2. Het kan zijn dat je nog even wordt gebeld voor wat aanvullende details
  3. We gaan voor je aan de slag en zetten onze ideëen en bijbehorende kosten voor je op een rijtje
  4. Je ontvangt een vrijblijvende offerte per e-mail

Reviews

4,9
4,9 van 5 sterren (op basis van 7 reviews)
Uitstekend86%
Heel goed14%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alles is naar wens geweest en hebben kunnen genieten van een mooie locatie en leuke avond. Veel leuke reacties op de goochelaar en karikatuur regeling etc. Wellicht tot in de toekomst!

Albert Heijn

Dank jullie wel voor de super goede organisatie. De locatie was perfect en iedereen heeft genoten van een mooi feest. Wij kijken uit naar de foto’s Wil jij onze dank ook uitbrengen aan Bas en Clair. Volgend jaar zijn jullie weer de eerste die wij bellen voor het organiseren van ons feest.

Ingram Micro

We hebben een ontzettend leuke avond gehad! Bedankt voor de goede organisatie en de leuke foto’s. Voor het volgende feestje zullen we jullie zeker opnieuw vragen.

Nuscience

Ja, het was een meer dan gezellig feest. Grote opkomst, feestelijke stemming, een paar acts en heel goed verzorgd, zowel drank als spijs. Dank daarvoor. Bij een volgend uitje weet ik jullie te vinden!

Unilever

Ik was er zelf niet bij zaterdagavond, maar de collega’s die ik gesproken heb, inclusief mijn 2 bazen, waren erg enthousiast. De likeurproeverij tijdens het feest vonden ze allemaal heel erg leuk en de Middeleeuwse locatie en het diner waren ook een succes. Heb nog even nagevraagd of er nog enkele minpuntjes waren maar dat was niet aan de orde. Ik concludeer hieruit dat het een geslaagde avond was!

Punt Systeembouw

Het was geweldig! We hebben het ontzettend leuk gehad. Marvin was ook een uitstekende gastheer.

CMIS Group

Geweldige ontspannen avond gehad met personeelsfeest Ufkes en Loostad. Sublieme locatie, fantastisch weer, fijn gezelschap en heerlijk eten. Wat wil een mens nog meer. Zeer de moeite waard.

Loostad