Dinnershow op maat

Een dinnershow, hét ultieme personeelfeest op 1,5 meter afstand

Samen komen met je collega’s is nu belangrijker dan ooit. Een dinnershow is hét perfecte evenement omdat dit, ook met grotere groepen, gewoon kan. Een vaste zitplek, heerlijk dineren, spetterend entertainment en een avond vol vermaak. En dit alles volledig binnen de maatregelen van het RIVM. Wij maken met alle liefde en passie voor het vak jouw stoutste dromen waar! De mogelijkheden zijn oneindig en er kan uit verschillende intermezzo’s gekozen worden. Denk aan een dansoptreden, cabaret, illusie, acrobatiek, zang, lasershows, spellen / quizen, eigen optredens en nog veel meer.. Vertel ons je idee en wij zorgen voor de uitvoering van A tot Z. Geen uitdaging is ons te groot.

Een betoverende avond

Of het nu gaat om een show rondom een jubileum, productlancering of de kernwaarden van je bedrijf. Wij zorgen voor een show die betovert. Goochelaars, dansers, komedianten, acrobaten, illusionisten. Wij kennen de beste! Beleven, genieten onthouden is ons motto. Ons resultaat? Een spectaculaire avond, waar je medewerkers of klanten nog jarenlang over napraten.

Licht uit, spot aan!

Je kijkt de zaal in en ziet mooi gedekte tafels en een podium onzichtbaar gevuld met artiesten die in de coulissen staan te wachten. De gastheer begeleidt je naar jouw tafel en je glas wordt gevuld. En dan is daar het magische moment. Licht uit, spot aan! Monden vallen open en de zaal wordt betoverd. Zelfs je meest serieuze collega kan niet stil blijven zitten. Ondertussen word de eerste gang uitgeserveerd en wordt je glas bijgeschonken. Wat een magisch spektakel! Is dit Nederland of ben je in Las Vegas belandt?

Spectaculair hoogtepunt

Dit is nog maar het begin! Na de eerste show klinken er steeds meer oohs en ahhhh’s en gelach. En de gangen volgen elkaar op met gerechten die elkaar in smaak en verrassing perfect aanvullen. Langzaam toewerkend naar een spectaculaire show en culinair hoogtepunt. Ogen twinkelen door de zaal en dan weet je het zeker. De magie heeft zijn werk gedaan.

Dé must haves voor een geweldig Dinnershow op maat

Kies alles wat je voor jouw feest graag zou willen. Alles mag! Door het aan te vinken nemen we het direct mee in de offerteaanvraag, die je hiernaast kunt doen.

 Entertainment

Dinnershow op maat

  • Vanaf €69,50p.p.

  • Minimaal 50 personen

  • 04:00 uur

  • Mogelijk op eigen locatie of een externe locatie in Nederland

Onze event experts helpen je graag!

Reviews

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

  • Vanaf € 69,50 p.p.

  • Minimaal 50 personen

  • 04:00 uur