Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Liever direct advies? Bel ons dan op 088-7887020.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Je gegevens

  • Hidden
Moulin Rouge
  • Vanaf 49,50 p.p.
  • Minimaal 50 personen
  • 04:00 uur
  • (3)
Wat kun je verwachten na je offerte aanvraag?
  1. Je offerte aanvraag wordt in behandeling genomen door een van onze feesten experts
  2. Het kan zijn dat je nog even wordt gebeld voor wat aanvullende details
  3. We gaan voor je aan de slag en zetten onze ideëen en bijbehorende kosten voor je op een rijtje
  4. Je ontvangt een vrijblijvende offerte per e-mail

Reviews

4,7
4,7 van 5 sterren (op basis van 3 reviews)
Uitstekend67%
Heel goed33%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Het was zeker geslaagd, erg leuk. Het was een leuke mix van dans, spel en magie. Bedankt voor je hulp!

Ordina

Mag ik jullie ontzettend bedanken voor de geweldige leuke goed geregelde avond vol spanning en gezelligheid. Het was in de eerste instantie zoeken naar een avond waarin een ieder aan zijn trekken kon komen. Dit valt natuurlijk niet mee. Maar al gauw zijn wij via het internet gestrand op Puur* Events. Daar konden wij uit de diverse thema’s een keuze maken. Wij hadden gekozen voor Moulin Rouge. Nadat ik telefonisch zo super te woord ben gestaan werd ons een offerte gemaild en waren wij het vrij snel eens over de gang van zaken. Ik moet jullie complimenteren over de onderhandelingen. Er is geen enkel woord gelogen dat het een super avond zou moeten zijn. DIT WAS EEN TOP AVOND! Ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de prettige samen werking namens al mijn collega’s van Chubb Varel Security bv. Graag ontvangen wij nog de link voor de foto’s

Chubb Varel Security B.V

We hebben een super feest gehad, alleen maar positieve reacties en de verhalen zullen nog wel komen! Ik wil jullie bedanken het programma zat echt super in elkaar het liep allemaal perfect. In 1 woord geweldig! Ik was de laatste paar dagen behoorlijk zenuwachtig, maar gelukkig was ik niet alleen Want als zelfs jij er van droomt dat het allemaal fout gaat Toen ik dat hoorde had ik gelijk het gevoel dat gaat goed komen vanavond want als jij er zelfs van droomt dan is dat een teken dat je er echt mee bezig bent! Nogmaals mijn complimenten voor hoe het allemaal is verlopen en hoe jullie ons hebben ontvangen ook je collega (sorry ben haar naam kwijt) dat gaf een heel goed en warm gevoel. Echt alles was goed, de dansact de DJ en al het andere entertainment. Toen het voorbij was had ik echt even het gevoel om jullie even rond de nek te vliegen omdat het zo super was (daar heb ik nu spijt van natuurlijk dat ik dat niet gedaan heb). Wie weet komt er nog wel eens een feest. Na bijna 2 jaar organiseren was het een hele ontlading dat het zo goed was verlopen. Nogmaals bedankt en we zijn benieuwd naar jullie reacties en zeker ook naar de foto’s.

Bouwbedrijf Rijk