Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Liever direct advies? Bel ons dan op 088-7887020.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Je gegevens

  • Hidden
James Bond feest
  • Vanaf 49,50 p.p.
  • Minimaal 50 personen
  • 04:00 uur
  • (6)
Wat kun je verwachten na je offerte aanvraag?
  1. Je offerte aanvraag wordt in behandeling genomen door een van onze feesten experts
  2. Het kan zijn dat je nog even wordt gebeld voor wat aanvullende details
  3. We gaan voor je aan de slag en zetten onze ideëen en bijbehorende kosten voor je op een rijtje
  4. Je ontvangt een vrijblijvende offerte per e-mail

Reviews

4,8
4,8 van 5 sterren (op basis van 6 reviews)
Uitstekend83%
Heel goed17%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Ten eerste wil ik Puur* Events bedanken voor het organiseren van een geweldig personeelsuitje. We hebben alleen maar positieve reactie’s ontvangen. De locatie, het hotel, spelletjes of eten, iedereen was enthousiast. En laten we de DJ en zanger niet vergeten. Nogmaals heel erg bedankt.

Johnson Controls

Het was een super feest!

MyBrand

Ik wil jullie bedanken voor een onvergetelijke avond. Iedereen heeft enorm genoten. Alles was ook goed: Personeel, de bediening, het eten en de dj. Event manager Anna-Maria was ook echt een aanwinst. Als het goed is zijn er een hoop foto’s door jullie gemaakt dus daar ben ik heel benieuwd naar. Hartelijk dank voor de goede zorgen en voor de onvergetelijke avond

Prins Staalhandel BV

Via deze weg willen wij alle mensen die bijgedragen hebben aan het spetterende James Bond feest van afgelopen zaterdag hartelijk bedanken. Het was een super feest. We hebben vandaag en zaterdag alleen maar positieve reacties ontvangen, dus aan jullie en uiteraard alle mensen van de Kastanjehof in Gemert alle lof!! Iedereen is super benieuwd naar de foto’s die gemaakt zijn, dus als je ons een seintje wilt geven als de foto’s beschikbaar zijn, kunnen we nog even nagenieten van een voortreffelijke avond!

ADC Autogroep

Het was een zeer geslaagd feest met alleen maar positieve reacties. De locatie en het eten waren zeer geslaagd. Bedankt voor de link met de foto’s. Er staan een hoop leuke foto’s bij.

AJS

Ons kerst feest in James Bond thema was een regelrechte schot in de roos! Sarah van Puur events heeft ons samen met haar team alle stress uit handen genomen. Sarah was continu daar waar ze nodig was en alle collega’s, waaronder fotomodellen, saxofonist, DJ en illusionist, hebben er samen een avond “to remember” van gemaakt! Onze hartelijke dank!!

Spencer Stuart