Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Liever direct advies? Bel ons dan op 088-7887020.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Je gegevens

  • Hidden
  • Hidden
Bedrijfsfestival
  • Vanaf 74,50 p.p.
  • Minimaal 75 personen
  • 04:00 uur
  • (7)
Wat kun je verwachten na je offerte aanvraag?
  1. Je offerte aanvraag wordt in behandeling genomen door een van onze feesten experts
  2. Het kan zijn dat je nog even wordt gebeld voor wat aanvullende details
  3. We gaan voor je aan de slag en zetten onze ideëen en bijbehorende kosten voor je op een rijtje
  4. Je ontvangt een vrijblijvende offerte per e-mail

Reviews

4,9
4,9 van 5 sterren (op basis van 7 reviews)
Uitstekend86%
Heel goed14%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Wij zijn enorm tevreden hoe Sophie, Jordy en hun overige collega’s die hebben bijgedragen aan ons bedrijfsevent, de organisatie hebben aangepakt. Vanaf moment van onze uitvraag tot aan de uitvoering hebben ze goed geluisterd en begrepen wat wij voor ogen hadden en we zijn volledig ontzorgd op de dag zelf. De locatie die ze hebben gekozen was fantastisch, de activiteiten waren leuk, het eten was goed en de sfeer was top. Alle begeleiders hadden er zin in, de gasten werden enorm aardig en vrolijk ontvangen. Oftewel, wij zijn blij en ik zou Puur persoonlijk absoluut aanbevelen! Allemaal, nogmaals, heel erg bedankt!

Guidion Nederland B.V.

Enorm bedankt voor alles, top geregeld en wat een fantastische dag! Volgend jaar weer!

Adyen

Een geweldig feest waarbij jong en oud zich geweldig vermaakt heeft. Voor herhaling vatbaar!

Routz

DHL, een topbedrijf, waar Puur* de opening van een nieuwe terminal in Belgie heeft mogen organiseren. Zowel personeel als relaties waren uitgenodigd, ca 1100 mensen. Het doel was een relatieversterkend evenement te organiseren, waarbij de trots voor het bedrijf voorop stond. Na de opening en verschillende festiviteiten moest de dag worden afgesloten met een groots feest. Puur* Events heeft niet alleen het budget bewaakt en gezorgd voor een strakke logistiek, maar vooral onze ideeën voortgekomen uit creativiteit en passie voor de pure beleving hebben gezorgd voor een onvergetelijke belevenis. Een spectaculaire opening ondersteunt door de tissue act en stoere vuurkunstenaars en uiteindelijk een fantastisch eindfeest met verschillende optredens en catering stonden op het programma.

DHL

Nogmaals bedankt voor de super, super, geweldig middag van afgelopen zaterdag. Ik heb heel veel leuke reacties gekregen. Het was fantastisch weer, de locatie was perfect, de catering erg goed, het programme heel erg leuk en al jullie medewerkers waren echt geweldig, wil je hun namens ons bedanken. In het kort dus heel erg succesvol waarvoor jullie DANK!

Oikocredit International

Het was top vrijdag! En wat hadden we mooi weer

Marshoek BV

Het was een ontzettend leuke dag zaterdag! We hebben erg genoten. Boften ook met het weer. Veel leuke reacties gehad van onze mensen. Middag- en avondprogramma werd leuk gedaan! Iedereen is er vol voor gegaan, ’s middags en ’s avonds. Kortom: zeer geslaagde dag en een top feest!

Connexxion