"Geweldig hoe jullie van een verlaten strand een evenemententerrein maakten, helemaal speciaal voor ons. Ook de drone beelden achteraf: fantastisch. We komen zeker bij jullie terug."

Wolters Kluwer

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
 Organiseer een spetterende strandsportdag voor 250 medewerkers

Zo maakten wij dit event tot succes
Wanneer je voor een klant meerdere keren een fantastisch event hebt georganiseerd, ligt de lat elke keer een beetje hoger. Dat was ook nu het geval. Puur* neemt een kaal stuk strand en tovert dat om tot perfecte evenementenlocatie. Een tent met trendy Ibiza style meubilair, zitzakken voor het relaxte gevoel en voor de echte genieters worden er diverse hangmatten geplaatst. Het middagprogramma moest een gebalanceerde mix zijn tussen actief en relaxt. Zodoende bedachten wij een uitdagend en leuk programma van verschillende beach games. Van beach volleybal tot flag-football, van flingo tot bubble voetbal. Met natuurlijk een prijsbeker voor het winnende team!

Extra Puur* Effect
Puur* denkt overal aan. Het juiste meubilair, een slecht-weer scenario, het busvervoer. Puur* neemt de gehele organisatie uit handen en denkt met de klant mee. Het hoogtepunt van dit evenement: de gehele dag werd er met een drone gefilmd, zodat alle deelnemers extra lang kunnen nagenieten van dit geweldige event.

Details
Event manager:
Edward
Bedrijfsnaam
Wolters Kluwer
Feestlocatie
Almeerderstrand, Almere
Aantal gasten
400
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons