"Een geweldige zomerse beleving op onze alledaagse werkplek, Helemaal ontspannen en tot rust gekomen, dank voor de organisatie!"

Tesla

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Organiseer een bijzondere afsluiting van de Europese Rally voor zakenrelaties op het parkeerterrein van Tesla Amsterdam

Zo maakten wij dit feest tot succes
Na een intensieve dag met een spannende rally willen deelnemers maar één ding: lekker ontspannen. Wij zorgden voor genoeg plek om goed bij te komen en gezellig bij te kletsen. De culinaire invulling paste volledig bij het thema: een heerlijke BBQ, sappenbar, speciaal biertjes, cocktails: op en top zomers! Ook was er een koffie piaggio voor een goede shot cafeïne. Carlos Vamos zorgde met zijn gitaar voor een loungy, zomerse sfeer. Na het diner nam de DJ het over en zorgde voor wat meer uptempo beats. Een geslaagd evenement met een knallende afsluiter!

Extra Puur* Effect
Een kaal parkeerterrein omtoveren tot sfeervolle borrel- en feestlocatie. Dat is niet zomaar wat. Op het terrein plaatsten wij een stretchtent, die we aankleedden met zomerse decoratie. Steigerhouten tafels, zitzakken, sfeervolle verlichting, houten kratjes, lampionnen: in no-time werd een kaal parkeerterrein een gezellige zomerse beleving!

Bekijk hieronder onze fotoselectie of klik hier voor het volledige album.

Details
Event manager:
Edward
Bedrijfsnaam
Tesla
Feestlocatie
Eigen locatie
Feestthema
Summer lounge party
Aantal gasten
400
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Vandaag tot 17:30

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Vandaag tot 17:30

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Deze website is het beste zichtbaar in portret modus...