"Geweldige dag gehad! Dankzij de diversiteit aan activiteiten kon iedereen iets doen waar zijn interesse lag. Top georganiseerd ook!"

Ministerie van Defensie

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Een dynamisch middagprogramma waarbij collega’s van verschillende afdelingen elkaar beter leren kennen, verbonden raken en werken aan teambuilding.

Zo maakten wij dit event tot succes
Na een zelf georganiseerd ochtendprogramma, startte om 12 uur de door Puur* verzorgde middagactiviteiten. De aftrap bestond uit een gezamenlijke start met een krachtige Haka workshop. Goed voor de energie, met positief effect op de team spirit! Vervolgens begonnen de deelnemers aan een activiteit van hun voorkeur. Rekeninghoudend met de diversiteit binnen de groep was er ruime keuze: van een fanatiek potje Expeditie Robinson tot een rondvaart over de Amsterdamse grachten, van bonbons maken tot action painting. Voor ieder wat wils!

Extra Puur* Effect
Een grote groep van tevoren laten kiezen wat ze willen doen…Chaos! Aan ons om dat te voorkomen. Speciaal voor deze dag ontwikkelden we een overzichtelijke, snelle online omgeving waarin alle deelnemers gemakkelijk hun voorkeuren konden opgeven. Op de dag zelf kregen de gasten een gekleurd polsbandje, corresponderend met de gekozen activiteit. Zo kregen we iedereen efficiënt op de juiste plek en kon iedereen snel genieten van het programma.

Bekijk hieronder onze fotoselectie of klik hier voor het volledige album.

Details
Event manager:
Nikki
Bedrijfsnaam
Ministerie van Defensie
Feestlocatie
Diverse locaties in Amsterdam
Aantal gasten
300
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Deze website is het beste zichtbaar in portret modus...