De vraag van de opdrachtgever

Een dynamisch middagprogramma waarbij collega’s van verschillende afdelingen elkaar beter leren kennen, verbonden raken en werken aan teambuilding.

Zo maakten wij dit event tot succes

Na een zelf georganiseerd ochtendprogramma, startte om 12 uur de door Puur* verzorgde middagactiviteiten. De aftrap bestond uit een gezamenlijke start met een krachtige Haka workshop. Goed voor de energie, met positief effect op de team spirit! Vervolgens begonnen de deelnemers aan een activiteit van hun voorkeur. Rekeninghoudend met de diversiteit binnen de groep was er ruime keuze: van een fanatiek potje Expeditie Robinson tot een rondvaart over de Amsterdamse grachten, van bonbons maken tot action painting. Voor ieder wat wils!

Wij nemen je alle organisatorische taken uit handen; van uitnodiging tot de foto’s na afloop

Extra Puur* Effect

Een grote groep van tevoren laten kiezen wat ze willen doen…Chaos! Aan ons om dat te voorkomen. Speciaal voor deze dag ontwikkelden we een overzichtelijke, snelle online omgeving waarin alle deelnemers gemakkelijk hun voorkeuren konden opgeven. Op de dag zelf kregen de gasten een gekleurd polsbandje, corresponderend met de gekozen activiteit. Zo kregen we iedereen efficiënt op de juiste plek en kon iedereen snel genieten van het programma.

Puur Feesten
Nikki

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

    Enkele keren per jaar nieuwsbrieven / advertenties
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.